smokey eye ...??ce iti trebuie pentru a face acest machiaj??
Pagina 1 din 1
smokey makeup how to...?
Scris 13 June 2009 - 05:10 PM
Īn primul rānd, dacă vrei un machiaj cu adevărat reuşit, ţi-ar trebui măcar 1-2 pensule. Poate se poate şi fără, eu īnsă, spre ruşinea mea, fără pensule nu mă prea descurc.
Apoi, dupa cum ţi-a recomandat şi Sarah, ai putea sa te uiţi la cateva tutoriale pe youtube. Sunt multe fete pricepute acolo, care şi explică foarte bine.
Poate la īnceput n-o să iasă chiar aşa cum īţi doreşti, dar practica e mama īnvăţăturii, şi o să vezi că o să-ţi iasă din ce īn ce mai bine.
Apoi, dupa cum ţi-a recomandat şi Sarah, ai putea sa te uiţi la cateva tutoriale pe youtube. Sunt multe fete pricepute acolo, care şi explică foarte bine.
Poate la īnceput n-o să iasă chiar aşa cum īţi doreşti, dar practica e mama īnvăţăturii, şi o să vezi că o să-ţi iasă din ce īn ce mai bine.
Scris 13 June 2009 - 05:44 PM
Sarah N...., la May 31 2009, 03:38 PM, a spus:
Wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow
habar n-aveam ca machiaju pe care mi-l fac io de-o viata se cheama smokey. bine, io nu mi-l fac foarte smokey, doar cand vreau sa "necajesc",
La ochi verzi sau albastri si fata alba, efectul e dureros de hot. nimeni nu rezista la asa ochi. pe bune. si daca buzele sunt mari, conturate si doar putin date cu gloss incolor, e......
nu e mare arta, io fac cu degetele, in graba, in sictir. din clasa a sasea, am vazut intr-un almanah "Femeia" un machiaj, am inceput sa amestec toate culorile posibile si imposibile, pana am ramas exact la nuantele din clip.
mersi de link, am aflat ce maestra sunt.
Scris 10 July 2009 - 03:38 PM
Cand ma plictisesc tot timpu imi fac un machiaj de pe youtube......si sinut o gramada de sete pe acolo care au fel de fel de makiaje si ustensile.....doar cauta la youtube smokey eyes.
Aceasta postare a fost editata de Medeutza: 10 July 2009 - 03:40 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sprancenele,rama fetei!
sprancenele si ingrijirea lor |
Catylil | 2 | 1.361 |
|
am pistrui:(