sambata am banchetul!!si nu stiu ce machiaj sa incerc sunt bruneta am ochii verzi ten palid gen bella din twilight!!!rochia e purpurie cred ca trebuie sa tin cont si de asta....!!va rog sa ma ajutati!!
multumesc mult celor care posteaza poze si raspunsuri!!
Pagina 1 din 1
machiaj pentru banchet pozeee pls!!
Scris 28 May 2009 - 06:45 PM
satanika, la May 28 2009, 09:56 AM, a spus:
sambata am banchetul!!si nu stiu ce machiaj sa incerc sunt bruneta am ochii verzi ten palid gen bella din twilight!!!rochia e purpurie cred ca trebuie sa tin cont si de asta....!!va rog sa ma ajutati!!
Daca ai tenul palid nu te machia strident si cu culori puternice pentru ca te va imbatrani sau vei arata ca un clovn.
Depinde de preferintele tale,daca doresti sa pastrezi o aparenta naturala si proaspata tot ce trebuie sa aplici este concealer(bineinteles) si o pudra usoara care sa-ti netezeasca fata.Daca ai ten gras (si nu numai) nu folosi fond de ten.Nu vrei sa dai impresia ca ai strat gros de machiaj pe fata.Deci dupa pudra,putin blush in obraji doar o adiere. Defineste putin sprancenele si aplica rimel pe gene iar pe buze un gloss care stii tu ca-ti sta bine.

Daca insa doresti un efect putin mai dramatic (fiind petrecere de seara banuiesc) te sfatuiesc sa te concentrezi asupra ochilor,mai ales ca sunt verzi si esti bruneta. Ai poti contura cu creion negru iar dupa aceea creeaza niste umbre pe pleoape cu un fard inchis la culoare ca sa para mai mari si sa dea efectul de smoky eyes,aplica rimel.
Nici nu te gandi sa folosesti aceiasi culoare pe pleoape precum e rochia.Nu se mai poarta demult asorteul asta.
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 28 May 2009 - 06:47 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Vanataie ingrozitoare | Gheart | 8 | 2.685 |
|
Yves Rocher
cosmetica vegetala |
Mirella86 | 19 | 11.399 |