sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Dispozitive protectie energetica Afla cum te poti proteja de atacurile infoeneretice (PSI) Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   florinus63 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-May 06

Scris 28 May 2009 - 04:37 PM

Vezi postareamihaela1, la May 28 2009, 12:31 PM, a spus:

Aha ... si la cei ce nu functioneaza, cine le restituie banii pentru pacaleala?

Terapiile energetice "tin" la cei ce cred. La cei ce cred in Divin, merge si inforenergetica, vezi radiestezie. La cei ce nu cred, nici viata nu merge. In Cronica Akasha se inregistreaza pana si aceasta convorbire a noastra inclusiv sentimentele pe care le incercam acum. Te intereseaza orgon, ok, fa'l, nu te intereseaza, da foaia, cauta altceva ce te intereseaza, altfel se pierd timpi pt evolutia unor entitati. Mai formuleaza mult "forme gand" de acest tip, si chiar daca constructiv ar functiona un astfel de dispozitiv, la tine nici ca ar face'o. Suferi: cand te duci la dush, ti se opreste apa, cand sari cu parasuta, nu o ai....d'astia lumea'i plina...d'asta nici cu evolutia nu va prea omorati. Semanati neincredere la fiece pas, cu banii vostri...cu toate ca omul v'a spus sa vi'l faceti singuri; si nu ma mai avertiza, dupa ce vei avea o intamplare aiurita, "trage'ti o avertizare de orgon lipsa. Daca ai ceva info nou, ok, ascult, dar sa bati apa'n piua punand intrebari pe care fiecare si le pune din momentul in care a inceput a pune un picior in fata celuilalt, aproape e similar cu a descoperi apa calda. Linisteste'te, nu se dau grade pe acest forum, functie de postari. Ai ceva inteligent de spus fa'o si laconic. Cand ai sa dai banii pe ceva ce e aiurea, sa te gandesti cu iubire la Dzeu ca a vrut ca o idioata de actiune a ta sa fie taxata cu pierderea a ce? - banii sunt concretetea unui volum de munca desfasurat intr'o unitate de timp - si nu cu boala, care e mult mai grav. Scuza insistenta mea de a te scoate din marasmul inchizitorial al ignorantei, dar parte din tema vietii mele actuale, asta este.

Iubire si Lumina
0

#22 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 28 May 2009 - 04:57 PM

Mie mi-a facut cadou un "roportalac" un dispozitiv orgonic ... cu 2 cristale in el

nu a dorit sa primeasca nici un ban pentru munca depusa si nici pentru materiale ...

asa ca 150 ron mi se pare enooooorm ...
0

#23 Utilizator offline   mihaela1 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-February 06

Scris 28 May 2009 - 06:18 PM

Vezi postareaflorinus63, la May 28 2009, 05:37 PM, a spus:

Scuza insistenta mea de a te scoate din marasmul inchizitorial al ignorantei, dar parte din tema vietii mele actuale, asta este.

Iubire si Lumina

Si ce vrei acum? sa-mi cer scuze ca va incurc afacerile?
Multumesc pentru intentie dar prefer sa raman ignoranta. Tu ai grija ce fel de "lumina" folosesti in eforturile tale.

Aceasta postare a fost editata de mihaela1: 28 May 2009 - 06:19 PM

0

#24 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 28 May 2009 - 10:35 PM

Vezi postareaFluturel, la May 28 2009, 05:57 PM, a spus:

Mie mi-a facut cadou un "roportalac" un dispozitiv orgonic ... cu 2 cristale in el

nu a dorit sa primeasca nici un ban pentru munca depusa si nici pentru materiale ...

asa ca 150 ron mi se pare enooooorm ...

Asa...si,ce efecte simti de la el?
0

#25 Utilizator offline   mihaela1 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 07-February 06

Scris 29 May 2009 - 12:49 AM

Pentru cei interesati sa-si construiasca un astfel de dispozitiv, aveti o metoda simpla si eficienta aici:

http://subvers.forumgratuit.ro/paranormal-...ergetica-t5.htm
0

#26 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 22-November 07

Scris 18 June 2009 - 07:41 AM

eu am auzit ca dispozitivele orgonice te predispun la atacuri psi din partea entitatilor malefice si poate si altor persoane rau intentionate care pot detecta energia orgonica......eu asa am auzit....de partea asta de ce nu vorbeste nimeni? :o:
0

#27 Utilizator offline   corvus 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-November 07

Scris 18 June 2009 - 10:27 AM

Vezi postareaandi_, la Jun 18 2009, 08:41 AM, a spus:

eu am auzit ca dispozitivele orgonice te predispun la atacuri psi din partea entitatilor malefice si poate si altor persoane rau intentionate care pot detecta energia orgonica......eu asa am auzit....de partea asta de ce nu vorbeste nimeni? :o:

Eu am auzit ca nu acestea te predispun ci altele. De exemplu, asa am auzit, ca politica fiscala este malefica.
0

#28 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 26 June 2009 - 08:17 PM

http://orgon.produse-naturiste.eu/
despre dispozitivele orgonice.
0

#29 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 27 June 2009 - 11:25 AM

Eh...asa mai fac unii jmecheri un ban gramada! :o: Si chiar ca politica fiscala devine malefica! :cry:
Apropo' de site si ce se afirma p'acolo:eu,stiam ca o piramida pusa in coltul unei camere e...inactiva.Mai mult:efectul de piramida nici macar nu e inteles pe deplin si unii se joaca cu focul...
Ceea ce ei numesc "turn" p'acolo e in fapt un efect de ...obelisc. :lol:
Mam' mare nu avea dispozitive orgonice si nici probleme de genu'.Se multumea cu protectia lui Dzeu.Ma rog... :doh: pentru cine crede in el.
E in mare voga metafizica asta dar putini stiu ca un cristal la purtator de exemplu,e o scula metafizica cu doua taisuri si ca poate fi foarte periculoasa.El amplifica energia de 200 de ori dar,orice fel de energie.Trebuie sa traiesti practic sub un glob de sticla si sa fii sfint ca sa nu risci.Asa ca totu-i ...discutabil.Prefer sa suflu in iaurt...

Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 27 June 2009 - 11:27 AM

0

#30 Utilizator offline   nu ma cheama asa! 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 28-January 08

Scris 03 July 2009 - 07:05 AM

Vezi postareacorvus, la Jun 18 2009, 11:27 AM, a spus:

Eu am auzit ca nu acestea te predispun ci altele. De exemplu, asa am auzit, ca politica fiscala este malefica.

De nenumarate ori am auzit si eu asta. :spiteful:

Cat despre restul, no comment! :jester:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Exercitii de eliminat depresia Serbanpo2001  4 1.866
Hot Topic (New) Atasamente As vrea sa imi educ capacitatile paranormale lizandia  54 18.858
Replici noi Convocarea
...in magie
Bagherra  0 940
Hot Topic (New) Credinta magica
cum a facem miracole
Arcangelo  129 5.124
Hot Topic (New) Atasamente Deja-vu sau vise premonitorii? ciuboda  309 77.480