Daca ma poate ajuta cineva,am nevoie de referate pentru Inginerie Economica anul I.
As fi foarte recunoscator daca m-ati putea ajuta.
Uite o lista :
A. Matematica ( se va intocmi un referat cu tema la alegere dintre 1,2 sau 3)
1. Modelul liniar al structurii optime a culturilor vegetale: necunoscunte, restrictii, functii-obiectiv, indicatori economici
2. Modelul liniar al ratiei furajere optime la animalele domestice: necunoscute, restrictii, functii-obiectiv, indicatori economici.
3. Modelul liniar al esalonarii optime a activitatilor unui proiect agricol prin metoda drumului critic: stadii de executie,activitati critice, rezerve de timp pentru activitati necritice.
B. Statistica ( se va intocmi un referat cu tema la alegere dintre 1,2 sau 3)
1. Corelatii si regresii liniare / neliniare in statistica agricola: indicatori statistici, prognoze si grafice Excel.
2. Controlul statistic al calitatii produselor agricole brute/ prelucrate si al fiabilitatii masinilor agricole / de industrie alimentara : control pe flux si la receptie.
3. Indicii in statistica micro si macroeconomica: clasificare si semnificatie.
Pagina 1 din 1
Am nevoie de referate... Need help
Scris 27 May 2009 - 10:14 AM
Moonchild', la May 27 2009, 09:52 AM, a spus:
Daca ma poate ajuta cineva,am nevoie de referate pentru Inginerie Economica anul I.
Uite o lista :
1. Modelul liniar al structurii optime a culturilor vegetale: necunoscunte, restrictii, functii-obiectiv, indicatori economici
2. Modelul liniar al ratiei furajere optime la animalele domestice: necunoscute, restrictii, functii-obiectiv, indicatori economici.
3. Modelul liniar al esalonarii optime a activitatilor unui proiect agricol prin metoda drumului critic: stadii de executie,activitati critice, rezerve de timp pentru activitati necritice.
1. Corelatii si regresii liniare / neliniare in statistica agricola: indicatori statistici, prognoze si grafice Excel.
2. Controlul statistic al calitatii produselor agricole brute/ prelucrate si al fiabilitatii masinilor agricole / de industrie alimentara : control pe flux si la receptie.
Uite o lista :
Moonchild', la Feb 12 2009, 08:23 PM, a spus:
Invatamantul din ziua de azi?
Cel mai potrivit cuvant: DEZASTRUOS.
Cel mai potrivit cuvant: DEZASTRUOS.
Scris 27 May 2009 - 12:34 PM
Fitz, nu vezi ca a subliniat la acea vreme..in ziua de azi.
Iar cand cere referate..este o alta ..ZI.
Asta daca ar fi sa interpretam semantic si intr-o forma relativa, textul.
Iar cand cere referate..este o alta ..ZI.
Asta daca ar fi sa interpretam semantic si intr-o forma relativa, textul.
Scris 27 May 2009 - 04:37 PM
M-ati inteles gresit -> nu sunt pentru mine referatele, ci pentru o ruda.
Parerea mea despre invatamant ramane aceeasi
Scris 27 May 2009 - 05:59 PM
Moonchild', la May 27 2009, 05:37 PM, a spus:
M-ati inteles gresit -> nu sunt pentru mine referatele, ci pentru o ruda.
Scris 27 May 2009 - 07:20 PM
Nu e haios ca pana si pe forumul asta daca apare un pusti si zice ceva de warez e banat, dar a cere in gura mare referate de facultate (care implica o frauda/inselaciune mult mai grava decat a baga un Counter fara licenta) e ca si cum ai intreba care e orarul la faculta?
Chiar fara sa stie, Moonchild a si facut dovada propriei afirmatii in privinta starii invatamantului
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sondaj despre licenta | gazutza | 5 | 4.422 |
|
Facultate de Arhitectura
discutii despre admitere |
misela | 7 | 4.015 |
|