anxietate
Scris 10 November 2005 - 12:05 PM
ideea este..cum se poate scapa de toate nemultumirile? am un copil care vreau sa creasca frumos. sunt singurul parinte pe care-l are. momentan e cam singura persoana care imi ofera putina bucurie. dar din cauza starii mele continue de irascibilitate, indiferenta, neimplinire, nemultumire, lipsa de motivatie si sacrificiilor ce trebuie facute pentrui a supravietui petrec prea putin timp frumos cu el. si din cauza faptului ca ma simt obosita in majoritatea timpului.
Scris 15 November 2005 - 08:45 AM
flori de camp, la Nov 10 2005, 01:05 PM, a spus:
ideea este..cum se poate scapa de toate nemultumirile? am un copil care vreau sa creasca frumos. sunt singurul parinte pe care-l are. momentan e cam singura persoana care imi ofera putina bucurie. dar din cauza starii mele continue de irascibilitate, indiferenta, neimplinire, nemultumire, lipsa de motivatie si sacrificiilor ce trebuie facute pentrui a supravietui petrec prea putin timp frumos cu el. si din cauza faptului ca ma simt obosita in majoritatea timpului.
Ai vorbit cu Isus?
Scris 15 November 2005 - 10:59 AM
Eu te rog mult sa nu iei Xanax!!!
Ma stringe in spate numai gindul asta de parca mi l-ar fi prescris mie.
Te drogheaza.
Incearca si alternative pentru ca privind medicina alopata m-am lamurit.
In afara de droguri pt inabusirea simptomelor altceva mai viabil n-am vazut.
Iti recomand sa incerci si alte variante:
1) sedinte de reflexo-terapie prin cabinetele Revital
2) consultare un doctor homeopat
3) sau asa ceva pt o diagnosticare la nivel energetic pentru ca s-ar putea cauza sa fie cu totul alata decit crezi: http://www.adevarulo...ulie/529/47023/
Sanatate!
Scris 17 November 2005 - 12:18 PM
Experienta este ingrozitoare, mai ales la inceput, dar vestea buna este ca in timp isi pierde din putere si ajunge sa dispara.
Chiar daca se mai intampla si recidive, mai ales in situatii extrem de stresante, aplic aceeasi metoda si reusesc sa depasesc momentul.
Un sfat, daca imi este ingaduit, nu va opuneti convulsiilor sau torentului de emotii care va copleseste. Vor trece.
Va doresc multa sanatate.
Scris 30 December 2005 - 11:33 PM
xanax.
fugi cat poti de asa ceva.
e un drog. mama mea ia xanax. e infiorator ce poate sa faca
"medicamentul" asta din om.
O sa imi multumesti mai tarziu
btw, se scrie Iisus (cu 2 de i)
Scris 07 January 2006 - 03:21 PM
Scris 10 January 2006 - 03:41 PM
flori de camp, la Nov 10 2005, 02:05 PM, a spus:
Scris 10 January 2006 - 03:51 PM
Poate sa-mi spuna si mie cineva, va rog, cum se manifesta atacul de panica?
Multumesc
Eu am avut in decembrie de sustinut un proiect si m-am cam stresat pt asta
Tocmai in timpul cand sustineam proiectul mi s-a facut rau si am crezut ca e doar o problema cu tensiunea. A venit atunci medicul de la Univestitate si aveam tensiunea mica.
De atunci ma simt rau, tot plimb pe la doctori, ca acum sa aflu ca sunt depresiva si chiar imi face o injectie pe saptama pt. asta.
Mie mi-a cam greu sa accept verdictul asta, am in continuare dureri in dreptul inimii ( parca ma apasa ceva tot timpul) simt cateodata in "cosul pieptului" o tensiune de parca a's avea emotii, ma doare mana stanga si ametesc.
Nu stiu ce sa cred, am facut si EKG, si analize la gange si au iesit bune
Ma poate ajuta cineva?
Scris 17 January 2006 - 11:36 PM
Sunt o proaspata membra a dumneavoastra si as dori niste lamuriri in legatura cu tratamentul atacurilor de panica.In urma cu doi ani am facut un tratament cu frontin de 50 mg de 3x/zi si seroxat 1/zi din cauza acceselor de panica care le aveam(in special senzatii foarte mari de greata, ameteli, lipsa de aer,si multe altele). am observat ca de ceva timp am inceput sa am iar aceste senzatii.Ce pot sa fac? Sa incep iarasi tratament cu frontin? Imi este foarte frica de reaparitia acestor simptome,deoarece am un servici care nu-mi permite asa ceva.Din suflet va rog sa-mi spune-ti ce pot sa fac ca sa nu ajung iar la doze asa de mari de frontin.Va multumesc mult pt. intelegere si scuzati-mi stangaceala...
Scris 17 January 2006 - 11:41 PM
Daca serviciul nu-ti "permite" asemenea crize poate ca este un semnal ca nu-ti place, dintr-un motiv sau altul, acest serviciu...
La un psiholog ai fost?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Tulburare afectiva bipolara | gtotoianu | 80 | 50.074 |
|
Indiferenta- e buna sau rea? | Replica mea | 10 | 3.466 |
|
Legătura dintre experienţele de viaţa si vārsta | Taquito | 0 | 291 |
|