sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

un prieten... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Tommyz0r 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-September 08

Scris 26 May 2009 - 02:01 PM

acum cateva zile am fost intr-o excursie..am povestit mult si m-am distrat cu un baiat din scoala cu care nu prea vorbeam asa de des...dar acum suntem prieteni foarte buni...ieri mi-a zis ca din toamna se va muta la alta scoala intr-un oras foarte departe de cel in care locuim acum...precizez ca nu depinde de parinti, e alegerea lui..as vrea sa nu se mute in alt oras...cum as putea sa-i explic ca, conteaza mult pentru mine si ca imi e cel mai bun prieten..daca ar pleca as simti un gol destul de mare..:o: + ca mi-a zis ca vara asta nu va fi in oras..iarasi as vrea sa nu plece..sa ne distram si sa facem chestii foarte tari..cum as putea sa-l fac sa se razgandeasca?
0

#2 Utilizator offline   Dingo25 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 26 May 2009 - 07:22 PM

In primul rand trebuie sa cauti sursa problemei. De ce vrea el sa se mute? E pentru ca acolo va avea un viitor mai bun sau pentru ca pur si simplu vrea sa plece de la parinti? Cand o sa primesti raspunsul la intrebarea asta atunci o sa sti daca merita sa il convingi sa ramana sau nu.
0

#3 Utilizator offline   K-ramel 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 25-March 09

Scris 27 May 2009 - 05:48 AM

daca el isi doreste foarte mult sa plece ai da dovada de egoism sa ii ceri sa ramana...poate are un motiv destul de intemeiat ca sa plece,cel mai bn e sa vb cu el,dar nu sa ii ceri sa ramana ca i-ai ingreuna si mai mult decizia...Io ma aflu intr-o oarecare masura in situatia prietenului tau pentru ca imi doresc enorm sa merg intr-un alt oras,si foarte multe persoane apropiate mie incearca sa ma convinga sa raman si asta ma afecteaza foarte mult pt ca numa eu stiu cat am "muncit" ca sa pot pleca si acum totul e in ceata..Cel mai bine e sa fi alaturi de el si sa ii susti indiferent daca pleaca sau ramane :o:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis optimism
cea mai buna retea sa traiesti bine
ellla  18 7.539
Replici noi Ce parerea veti despre.. sabinaN  12 2.925