Aceasta postare a fost editata de dilo: 24 May 2009 - 11:23 PM
crearea unui website... Unde pot sa imi fac si eu un site gratuit ?
Scris 24 May 2009 - 11:22 PM
Scris 24 May 2009 - 11:38 PM
dilo, la May 25 2009, 12:22 AM, a spus:
Dacă vrei doar să pui pe el gândurile şi poze, îţi faci un blog : e simplu şi uşor de utilizat, şi nici nu trebuie să editezi ceva.
Cât despre website, spui că te-ai înscris pe mai multe adrese. Despre ce adrese e vorba, şi care e neajunsul template-urilor găsite de tine ?
Scris 26 May 2009 - 10:43 AM
lupini, la May 25 2009, 12:38 AM, a spus:
Cât despre website, spui că te-ai înscris pe mai multe adrese. Despre ce adrese e vorba, şi care e neajunsul template-urilor găsite de tine ?
M-am inscris pe www.home.ro unde nici macar nu ma lasa sa-mi editez site-ul..tot imi da sa ma logez, imi stiu si useru si parola si tot acolo ma da la logare, e activat contu meu sunt sigur..M-am inscris pe www.webgarden.ro :| nu-mi place..Eu as vrea sa fac meniul asa cum vreau, sa-l pozitionez unde vreau, am facut si bloguri dar nu-mi plac, pentru ca orice scriu pe blog il afiseaza pe prima pagina una sub alta, iar eu as vrea in meniu sa fie un HOME acolo sa scriu despre site/blog ..si apoi pe categorii sa fie temele/gandurile mele..Nu pe prima pagina toate !As vrea sa pot face un site in cod HTML in notepad, dar nu stiu nici un site care sa ma lase sa introduc codul html creat de mine...Sunt foarte dezamagit...Ajutati-ma please...
Scris 26 May 2009 - 12:59 PM
dilo, la May 26 2009, 10:43 AM, a spus:
Esti dezorientat rau. Nu stiu ce cunostinte de html ai dar din cate citesc nu prea ai.
http://www.w3schools.com/htmL/ intra pe adresa asta si sper sa iti dai seama cum se face un site in notepad asa cum iti doresti tu.
Pui toate codurile in notepad, salvezi pagina in felul urmator "nume.html" fara ghilimele si apoi o vizualizezi cu un browser oarecare.
Bafta.
Scris 26 May 2009 - 03:10 PM
dilo, la May 26 2009, 11:43 AM, a spus:
A pus RHS un link despre limbajul html, şi mai pus şi eu unul, aici, în limba română.
Pentru a crea un site, format din mai multe pagini, prima dată creezi paginile. Pentru asta, urmezi următorii paşi :
Click Start ---> All Programs ---> Accesories ---> Notepad
Aici, în Notepad, după ce ai scris codurile html, dai un nume documentului, nume care să se termine obligatoriu în .html, sau .htm
Apoi, în stânga sus, click File ---> Save As, şi ai salvat documentul.
În modul ăsta îţi faci mai multe pagini pe care le poţi grupa într-un website mare, prin intermediul link-urilor ( explicaţia link-urilor sunt în tutorialul pus de mine mai sus ).
Apoi, după ce ai creat paginile, trebuie să le găzduieşti pe un server. Acesta poate fi gratuit, ( şi mă gândesc că despre astea spui tu când vorbeşti de conturi pe mai multe site-uri ), sau plătit, dacă vrei să îţi înregistrezi doar numele dorit de tine.
Atenţie : întotdeuna, prima pagină a site-ului, trebuie să se numească index.html
Aceasta postare a fost editata de lupini: 26 May 2009 - 03:13 PM
Scris 09 June 2009 - 11:37 PM
Scris 17 June 2009 - 10:33 AM
Il poti descarca de aici:
http://rapidshare.com/files/239882486/Web_...Maker_v3.12.rar
Scris 25 February 2010 - 10:23 PM
Scris 15 March 2010 - 12:07 PM
www.ucoz.com
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Pentru utilizatorii cu IP dinamic (RDS), cum trebuie setat routerul D LINK 604 pentru a putea fi accesat website-ul care este hostat pe serverul meu? | unuunu | 1 | 6.435 |
|
Cum pot sa nu am limita de upload!? | sergeyyy | 1 | 2.923 |
|
|
XakepY | 4 | 2.718 |
|
Vand script gen WTA/Gtop.ro | Pricop A | 0 | 1.091 |
|
Chestionar:
vand domeniu de filme/inscriu in directoare foarte ieftin/scriu articole/fac traduceri
seo |
Extreme24 | 1 | 1.257 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS