sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

crearea unui website... Unde pot sa imi fac si eu un site gratuit ? Evaluare topic: * - - - -

#1 Utilizator offline   dilo 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-April 09

Scris 24 May 2009 - 11:22 PM

Salut! Mi-as dori sa fac si eu un site, sa pun acolo gandurile mele, poze, sa am un meniu etc...Am incercat foarte multe adrese, m-am inscris pe o gramada dintre ele...Ajutati-ma va rog, stiti cumva o adresa unde sa-mi pot face un site cu meniu si sa aleg eu backgroundul si mai multe setari ?M-as bucura sa gasesc o adresa unde sa pot edita/crea un site in codul HTML ... HELP !MUltumesc anticipat...

Aceasta postare a fost editata de dilo: 24 May 2009 - 11:23 PM

0

#2 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 24 May 2009 - 11:38 PM

Vezi postareadilo, la May 25 2009, 12:22 AM, a spus:

Mi-as dori sa fac si eu un site, sa pun acolo gandurile mele, poze, sa am un meniu etc...Am incercat foarte multe adrese, m-am inscris pe o gramada dintre ele...Ajutati-ma va rog, stiti cumva o adresa unde sa-mi pot face un site cu meniu si sa aleg eu backgroundul si mai multe setari ?M-as bucura sa gasesc o adresa unde sa pot edita/crea un site in codul HTML ... HELP !MUltumesc anticipat...

Dacă vrei doar să pui pe el gândurile şi poze, îţi faci un blog : e simplu şi uşor de utilizat, şi nici nu trebuie să editezi ceva.

Cât despre website, spui că te-ai înscris pe mai multe adrese. Despre ce adrese e vorba, şi care e neajunsul template-urilor găsite de tine ?
0

#3 Utilizator offline   dilo 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 05-April 09

Scris 26 May 2009 - 10:43 AM

Vezi postarealupini, la May 25 2009, 12:38 AM, a spus:

Dacă vrei doar să pui pe el gândurile şi poze, îţi faci un blog : e simplu şi uşor de utilizat, şi nici nu trebuie să editezi ceva.

Cât despre website, spui că te-ai înscris pe mai multe adrese. Despre ce adrese e vorba, şi care e neajunsul template-urilor găsite de tine ?

M-am inscris pe www.home.ro unde nici macar nu ma lasa sa-mi editez site-ul..tot imi da sa ma logez, imi stiu si useru si parola si tot acolo ma da la logare, e activat contu meu sunt sigur..M-am inscris pe www.webgarden.ro :| nu-mi place..Eu as vrea sa fac meniul asa cum vreau, sa-l pozitionez unde vreau, am facut si bloguri dar nu-mi plac, pentru ca orice scriu pe blog il afiseaza pe prima pagina una sub alta, iar eu as vrea in meniu sa fie un HOME acolo sa scriu despre site/blog ..si apoi pe categorii sa fie temele/gandurile mele..Nu pe prima pagina toate !As vrea sa pot face un site in cod HTML in notepad, dar nu stiu nici un site care sa ma lase sa introduc codul html creat de mine...Sunt foarte dezamagit...Ajutati-ma please...
0

#4 Utilizator offline   RHS 

• World Wide Web
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-October 06

Scris 26 May 2009 - 12:59 PM

Vezi postareadilo, la May 26 2009, 10:43 AM, a spus:

M-am inscris pe www.home.ro unde nici macar nu ma lasa sa-mi editez site-ul..tot imi da sa ma logez, imi stiu si useru si parola si tot acolo ma da la logare, e activat contu meu sunt sigur..M-am inscris pe www.webgarden.ro :| nu-mi place..Eu as vrea sa fac meniul asa cum vreau, sa-l pozitionez unde vreau, am facut si bloguri dar nu-mi plac, pentru ca orice scriu pe blog il afiseaza pe prima pagina una sub alta, iar eu as vrea in meniu sa fie un HOME acolo sa scriu despre site/blog ..si apoi pe categorii sa fie temele/gandurile mele..Nu pe prima pagina toate !As vrea sa pot face un site in cod HTML in notepad, dar nu stiu nici un site care sa ma lase sa introduc codul html creat de mine...Sunt foarte dezamagit...Ajutati-ma please...

Esti dezorientat rau. Nu stiu ce cunostinte de html ai dar din cate citesc nu prea ai.
http://www.w3schools.com/htmL/ intra pe adresa asta si sper sa iti dai seama cum se face un site in notepad asa cum iti doresti tu.
Pui toate codurile in notepad, salvezi pagina in felul urmator "nume.html" fara ghilimele si apoi o vizualizezi cu un browser oarecare.
Bafta.
0

#5 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 26 May 2009 - 03:10 PM

Vezi postareadilo, la May 26 2009, 11:43 AM, a spus:

As vrea sa pot face un site in cod HTML in notepad, dar nu stiu nici un site care sa ma lase sa introduc codul html creat de mine...Sunt foarte dezamagit...Ajutati-ma please...

A pus RHS un link despre limbajul html, şi mai pus şi eu unul, aici, în limba română.

Pentru a crea un site, format din mai multe pagini, prima dată creezi paginile. Pentru asta, urmezi următorii paşi :

Click Start ---> All Programs ---> Accesories ---> Notepad

Aici, în Notepad, după ce ai scris codurile html, dai un nume documentului, nume care să se termine obligatoriu în .html, sau .htm
Apoi, în stânga sus, click File ---> Save As, şi ai salvat documentul.

În modul ăsta îţi faci mai multe pagini pe care le poţi grupa într-un website mare, prin intermediul link-urilor ( explicaţia link-urilor sunt în tutorialul pus de mine mai sus ).

Apoi, după ce ai creat paginile, trebuie să le găzduieşti pe un server. Acesta poate fi gratuit, ( şi mă gândesc că despre astea spui tu când vorbeşti de conturi pe mai multe site-uri ), sau plătit, dacă vrei să îţi înregistrezi doar numele dorit de tine.

Atenţie : întotdeuna, prima pagină a site-ului, trebuie să se numească index.html

Aceasta postare a fost editata de lupini: 26 May 2009 - 03:13 PM

0

#6 Utilizator offline   squares 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-June 09

Scris 09 June 2009 - 11:37 PM

Incearca pe wordpress , si eu am vrut acelasi gen de site si mi-am facut blog la ei. Si sunt multumit de serviciile oferite.
0

#7 Utilizator offline   optimus608 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 29-May 09

Scris 17 June 2009 - 10:33 AM

Iti recomand un soft foarte usor de utilizat, care iti permite sa construiesti un site de la zero, exact asa cum vrei tu, iar apoi sa il urci pe domeniul personal, toate din interiorul aceleasi aplicatii.

Il poti descarca de aici:
http://rapidshare.com/files/239882486/Web_...Maker_v3.12.rar
0

#8 Utilizator offline   Gabriell.vasile 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 29-November 09

Scris 29 November 2009 - 09:31 PM

Foloseste un CMS si fa-ti blog. Wordpress sau Blogger
0

#9 Utilizator offline   Vova07 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-February 10

Scris 25 February 2010 - 10:23 PM

Poti sa incepi sa inveti de la zero cum se creaya un site. Un curs destul de bun ;i anume destinat pentru incepatori: http://tobehito.cz.cc/ . Spor la munca. Ce tine de lipsa de cunostinte in domeniul limbajului de programare nui nimic. Munceste si o sa reusesti! Bafta
0

#10 Utilizator offline   Djlamaiee 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 31-October 09

Scris 15 March 2010 - 12:07 PM

poti crea un site fara prea multe cunostinte. Aici e siteul

www.ucoz.com
0

Reclama

Impartaseste acest subiect: