sau Inregistrare

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

De ce exist? 0.o Evaluare topic: - - - - -

#81 Utilizator offline   Martin eden 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-March 11

Scris 15 March 2011 - 02:00 AM

de ce exist?asa o fi vrand d-zeu?o fi lumea asta capodopera lui?sau un proiect ratat si abandonat?daca ar fi sa admitem existenta vre unui zeu singurul lucru care ar putea cat de cat sa ne scuze existenta ar fi ca lumea asta minunata sa fie de fapt un soi de groapa de gunoi a lui caz in care existenta noastra ar fi de fapt o "viata de dupa" intr o lume subterana.poate ca moartea de care ne temem s a petrecut deja si nu am trecut nici in nefiinta nici nu ne am ridicat la cei drepti ci am fost in schimb blestemati sa existam in locul asta.poate ca existam ca sa ispasim vreo pedeapsa.

dar nu prea tine teoria asta :bye: ... ce pedeapsa o mai fi si aia care mi permite sa mi beau cafeaua cu atata seninatate dimineata de dimineata. :D
0

#82 Utilizator offline   Abc2009ro 

• te iubesc
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-April 10

Scris 15 March 2011 - 02:50 PM

Nu exista niciun motiv. Pur si simplu s-a intamplat sa existam. Eventual, intrebarea cu sens care se poate pune este: care sunt legile fizicii care permit existenta in general si existenta constiintei in particular ?
0

#83 Utilizator offline   Lightsome 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-January 11

Scris 15 March 2011 - 03:09 PM

Vezi postareaAbc2009ro, la Mar 15 2011, 02:50 PM, a spus:

Nu exista niciun motiv. Pur si simplu s-a intamplat sa existam. Eventual, intrebarea cu sens care se poate pune este: care sunt legile fizicii care permit existenta in general si existenta constiintei in particular ?

Motivul exista,ca nu incerci sa intelegi care-i rostul tau in viata,e altceva! :D
0

#84 Utilizator offline   Tonicab 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-October 09

Scris 17 March 2011 - 11:39 AM

Vezi postareaad1_doctor, la May 24 2009, 01:53 AM, a spus:

V-ati pus vreodata intrebarea De ce exist? Ce raspuns ati gasit?

Cand apar aceste intrebari, cand simtim ca ceva ne roade, ceva ne lipseste, incepem sa cautam in diferite domenii stiintifice, ezoterice, mistice, in diferite religii, etc.

Daca nu ati ajuns si la Cabala, poate merita o incercare. Cabala autentica este o stiinta, este stiinta care iti arata cum sa percepi cu adevarat realitatea si, bineinteles, raspunde si la intrebari de genul: De ce existam? Care este menirea noastra?

http://www.kabbalah....ala/introducere
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Viata cu sau fara credinta in divinitate/afterlife Hyohko  41 4.332
Hot Topic (New) scopul scuza mijloacele BObO03  24 4.120
Hot Topic (New) SUPRAOMUL ---
cele 100 de legi ale supraomului ....
Demiurgul  24 5.208
Replici noi Schopenhauer Demiurgul  15 3.452
Hot Topic (New) Stiinta sau escrocherie? i0an  39 4.061