sau Inregistrare

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

De ce exist? 0.o Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   ad1_doctor 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-May 09

Scris 25 May 2009 - 03:17 AM

Vezi postareaCoutal, la May 25 2009, 01:00 AM, a spus:

Cum adica sa sarut o fata? Si sa prind si aripi? :spiteful: Nu am facut-o niciodata si nici nu am de gand.

esti funny :P

da am avut parte de toate care mai intrebat numai ca am un hop mai mare in viataa si e foarte greu sa il trec atata tot.. stii e aiurea sa aflii ca cei pe care ii iubesti in cel mai mult 2lunii se ridica si pleaca la cer.. intrebai de facultate ,dar nu mai are rost o perioada nu am cum sa trec pe acolo pt ca tot o sa fac naveta intre ploiesti si bucuresti ( pt ca vreau sa ajut cu ce pot pe ai mei si sa stiu ca am facut tot ce s-a putut) . app lucrurile care le-am scris mai sus sunt adevarate si nu le poate explica nimeni cu toate ca ele exista, legatura cu topicu meu ==> poi exist dar nu poti gasi o explicatie a existentei omului.. totul are o natura nestiuta de nimeni.. poate ca am gresit desschizand acest topic , dar totusi simteam nevoia sa bat campii pt ca m-am saturat sa fiu mereu cel serios si gaseste solutia oricarei probleme.. nu am cum sa fiu lucid .. daca vrei sa ma ataci doar gandestete ca in 2 luni iti va muri mama si tatal tau este distrus de aceasta veste .. acum te mai poti lua de mine? pt mine mama nu este parinte , ci un prieten bun..
0

#22 Utilizator offline   stupid_me 

• Bauhambau roz cu picatele albe
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 25 May 2009 - 02:15 PM

Vezi postareaad1_doctor, la May 24 2009, 01:53 AM, a spus:

V-ati pus vreodata intrebarea De ce exist? Ce raspuns ati gasit?

Motivele si mai ales motivatiile existentei noastre - ni le cream singuri.
Fii de folos altora pe cat poti, si nu vei mai avea timp sa iti pui intrebarea asta. Deci, e pt binele tau (caci dupa cum spun *inteleptii* noi practic tot ce facem o facem din interes)
Poate ca esti doar un pion pe o tabla de sah. Insa mie personal nu imi convine ipostaza asta, asa ca imi gasesc singur alte motivatiuni :spiteful:
0

#23 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 25 May 2009 - 02:28 PM

Vezi postareaad1_doctor, la May 24 2009, 01:53 AM, a spus:

Parintii tai s-au nascut sa te aiba pe tine, crezi ca lucrurile sunt intamplatoare?

Iti doresc multa forta sa treci peste durerea care deja ti-a invadat sufletul.
0

#24 Utilizator offline   cezara2000 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 03-October 08

Scris 25 May 2009 - 02:52 PM

Unii spun ca existam ca sa invatam si sa experimentam tot ce se poate. Oricum raspunsul la aceasta intrebare este altul pt fiecare si trebuie sa-l gasesti singur.
E dureros ca iti vei pierde mama, dar sunt lucruri pe care nu le putem schimba si cu cat le acceptam mai repede cu atat ne va fi mai bine iar suferinta mamei va fi mai mica daca te vei impaca mai repede cu asta.
0

#25 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-May 06

Scris 25 May 2009 - 05:18 PM

Vezi postareaad1_doctor, la May 25 2009, 04:17 AM, a spus:

esti funny :spiteful:

da am avut parte de toate care mai intrebat numai ca am un hop mai mare in viataa si e foarte greu sa il trec atata tot.. stii e aiurea sa aflii ca cei pe care ii iubesti in cel mai mult 2lunii se ridica si pleaca la cer..

Bucuros trebuie sa fii pentru ca sufletele celor pe care ii iubesti parasesc momentan acest plan . Pesemne ca si-au incheiat un capitol din existenta materiala si efemera din aceasta dimensiune. Au aflat raspunsul intrebarii tale si se retrag in pace si iubire pentru a medita asupra acestui raspuns, exact acolo in cer, in imparatia divina.. Prin suferinta si durere, nu reusesti decat sa perturbi sufletul pregatit pentru marea calatorie , mentinandu-l in acest plan aproape de tine, de materie, unde vibratiile joase le provoaca suferinte cumplite. Fii langa sufletul iubit in ultimele momente si prin ganduri frumoase incearca sa-l indrumi spre lumina.

Dupa cate am citit din tot ce ai scris, esti pe un drum bun. Sunt alaturi de tine. :P

Aceasta postare a fost editata de ironic: 25 May 2009 - 05:43 PM

0

#26 Utilizator offline   ad1_doctor 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 16-May 09

Scris 27 May 2009 - 08:56 PM

multumesc ironic si toti cei care au avut bunavointa sa nu mai ma judece .. in urrma unei complicatii mama s-a stins in ziua de 25 mai :cheer: un timp nu voi mai posta.. odihneasca-se in pace.. :lol:
0

#27 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-May 06

Scris 28 May 2009 - 10:48 AM

Vezi postareaad1_doctor, la May 27 2009, 09:56 PM, a spus:

multumesc ironic si toti cei care au avut bunavointa sa nu mai ma judece .. in urrma unei complicatii mama s-a stins in ziua de 25 mai :cheer: un timp nu voi mai posta.. odihneasca-se in pace.. :lol:

Condoleante. Ma voi ruga pentru sufletul mamei tale, oricat de ironic ar suna.
0

#28 Utilizator offline   cezara2000 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 03-October 08

Scris 28 May 2009 - 02:15 PM

Sincere condoleante pt pierderea mamei. Gandeste-te ca a scapat de suferita si ca n-ar vrea sa te vada nici pe tine suferind iar poate asta iti va mai atenua durerea.
0

#29 Utilizator offline   GinGin 

• tonic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-October 06

Scris 30 May 2009 - 05:24 AM

Vezi postareaoliver, la May 24 2009, 08:41 PM, a spus:

Cine afla raspunsu primeste un premiu :D

Eu am aflat raspunsul :D
0

#30 Utilizator offline   Dingo25 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 30 May 2009 - 08:26 AM

Vezi postareaad1_doctor, la May 24 2009, 02:53 AM, a spus:

De ce exist? Raspunsul e simplu. Exist pentru ca atunci cand au facut dragoste parintii mei, eu am fost primul spermatozoid care a ajuns la ovul. :D
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) EVOLUTIA SPIRITULUI DAVIDDRAGOS  52 9.686
Poll (No New) Chestionar:    Compromisul Kahila  73 7.902
Replici noi O bijuterie valoroasa si unica HellenaJ  8 3.065
Replici noi Maxime si citate "celebre" ale userilor.
Vorbe de duh, Vorbe cu tālc. ( nu greseli si nu erori in exprimare)
New Task  5 1.764
Replici noi intreg raadaa1982  14 3.256