Coutal, la May 25 2009, 01:00 AM, a spus:
esti funny
da am avut parte de toate care mai intrebat numai ca am un hop mai mare in viataa si e foarte greu sa il trec atata tot.. stii e aiurea sa aflii ca cei pe care ii iubesti in cel mai mult 2lunii se ridica si pleaca la cer.. intrebai de facultate ,dar nu mai are rost o perioada nu am cum sa trec pe acolo pt ca tot o sa fac naveta intre ploiesti si bucuresti ( pt ca vreau sa ajut cu ce pot pe ai mei si sa stiu ca am facut tot ce s-a putut) . app lucrurile care le-am scris mai sus sunt adevarate si nu le poate explica nimeni cu toate ca ele exista, legatura cu topicu meu ==> poi exist dar nu poti gasi o explicatie a existentei omului.. totul are o natura nestiuta de nimeni.. poate ca am gresit desschizand acest topic , dar totusi simteam nevoia sa bat campii pt ca m-am saturat sa fiu mereu cel serios si gaseste solutia oricarei probleme.. nu am cum sa fiu lucid .. daca vrei sa ma ataci doar gandestete ca in 2 luni iti va muri mama si tatal tau este distrus de aceasta veste .. acum te mai poti lua de mine? pt mine mama nu este parinte , ci un prieten bun..
Contact
Facebook
Twitter
RSS