Inainte petreceam, ieseam in club sau prin baruri. Nici pe atunci nu ma simteam bine in pielea mea, insa ma fortam sa socializez. Acum petrec singura. M-am obisnuit cu ideea ca niciodata nu ma voi ridica la standardele ce-mi bantuie mintea.
Si ca nu are rost sa stau printre oameni care stiu sa traiasca clipa, din moment ce eu ma simt mizerabil.
Ce faci de obicei sambata seara? Unde mergeti, cu cine...
Scris 08 February 2012 - 01:00 AM
diana™, la 23 May 2009 - 09:07 PM, a spus:
Cum petreci sambata seara?
De obicei, vara ma prinde departe de oras, cine stie pe ce munti si vai, alaturi de motorul meu, cu cativa prieteni "afectati" si ei de motociclism, contempland natura, adevarata noastra mama, seara in gama foc-gratare-vin-corturi-vuietul apei din vale in linistea muntelui...Iarna adesea pe patinuar si cine stie, cate-un schi la Vatra Dornei...uneori 2 serii consecutiv. Mai rar, cu 2 beri in fatza calculatorului, uitandu-ma la pozele din vremuri apuse, deosebit de frumoase si scufundat intr-o dulce nostalgie...Asta e acum. La perioada cand nu dormeam si alergam toata noaptea dintr-o camera in alta cu o cafea in mana si cu doua laptop-uri deschise pe site-uri juridice si formulare redactand contestatii si recursuri si facand lista de telefoane pentru a doua zi nu ma mai gandesc...in fine, a trecut...
Aceasta postare a fost editata de Victor Apostu: 08 February 2012 - 01:06 AM
Scris 08 February 2012 - 05:23 AM
Am intrat in perioada carnavalului si petrecem pana ne tin picioarele ca-i Sambata seara sau alta zi!!! O sa am de mers un bal mascat si-mi prepar costumul de dansatoare din buric cu par roz pana la pamant ... sa fie cat mai exotic si excentric. Am si o alta petrecere tot mascat dar mai modest ca-i in curtea bisericii, nici nu-mi pun masca.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
colectionati diverse lucruri? |
beggar | 188 | 32.574 |
|
|
verushka_b | 180 | 27.310 |
|
Pietre semipretioase | Catalin1200 | 4 | 2.646 |