sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

...si totusi ce e succesul ? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   timida 

• par increzuta...?
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-May 05

Scris 09 November 2005 - 10:09 AM

Ce intelegeti prin succes?

Cunosc o multime de oameni pe care eu, personal ii consider realizati. Au succes pe toate planurile; insa nu sunt multumiti niciodata. De ce oare?

#2 Utilizator offline   Dulcica 

• ce bine ca sunt..
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-February 05

Scris 09 November 2005 - 10:28 AM

Ce-i trebuie unui om sa fie fericit? Sanatate, iubire, bani, intr-o nu stiu care ordine. Mereu iti lipseste ceva. ca naiba, ai bani, nu ai timp de prieteni sau invers. In plus sta in firea omului, daca are un avion, vrea doua si tot asa.

#3 Utilizator offline   giovi 

• Life`s Good ;)
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-May 05

Scris 09 November 2005 - 10:38 AM

Definitzia succesului e diferita de la persoana la persoana, 'ingredientele' unei vieti 'gustoase' sunt diferite...

E bine ca omul sa nu fie multumit de el, si sa vrea mereu sa faca mai mult, dar trebuie sa-si cunoasca lungul nasului. Degeaba ai vile, masini, si cati bani vrei, daca in sufletul tau nu esti multumit , totul e degeaba.
Apreciez mai mult o persoana modesta, care are niste principii, si care e multumita de viata ei.

#4 Utilizator offline   Dj Hestia 

• Corrs lover
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 30-October 04

Scris 09 November 2005 - 05:18 PM

Omul este egoist. Asta-i e natura. Evident, cu fiecare succes dobandit acesta va vrea mai mult! Totusi ar trebui sa invatam ca "nemultumitului i se ia darul", nu-i asa? :)

#5 Utilizator offline   deea_s 

• AsSaSs|nA
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-October 04

Scris 10 November 2005 - 09:15 AM

Vezi postareatimida, la Nov 9 2005, 12:09 PM, a spus:

Ce intelegeti prin succes?
Cunosc o multime de oameni pe care eu, personal ii consider realizati. Au succes pe toate planurile; insa nu sunt multumiti niciodata. De ce oare?

Te consideri un om care are succes atunci cand ai reusit sa`ti duci pana la capat majoritatea planurilor.
Omul niciodata nu va fi multumit...mereu va descoperi ca`i lipseste ceva.Va avea mereu dorinta de a`si depasi conditia(nu ma refer doar la aspectul material aici).

#6 Utilizator offline   timida 

• par increzuta...?
  • PipPip
  • Inregistrat: 23-May 05

Scris 13 November 2005 - 02:36 PM

Si totusi, te poti realiza fara compromisuri?
Am reusit sa vad o parte din "Genialii" pe Antena 1, cu O.Belu si Mariana B. Si-au sacrificat familia (copii) pentru a se putea realiza. Merita?

#7 Utilizator offline   Dulcica 

• ce bine ca sunt..
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-February 05

Scris 13 November 2005 - 04:38 PM

Poatea-ti auzit deseori formula: "fericiti cei saraci cu duhul" Probabil daca vrei un singur lucru pe care-l faci bine reusesti sa fii sau sa te consideri un om de succes. Si cine stie or fi si norocosi care-si doresc multe si au genialitatatea da a duce la bun sfarsit dorintele . acum tine si de subiectivism sau cat de "plangacios" sau cat se vaicareste un om :D

#8 Utilizator offline   deea_s 

• AsSaSs|nA
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-October 04

Scris 13 November 2005 - 05:26 PM

Vezi postareatimida, la Nov 13 2005, 04:36 PM, a spus:

Si totusi, te poti realiza fara compromisuri?
Am reusit sa vad o parte din "Genialii" pe Antena 1, cu O.Belu si Mariana B. Si-au sacrificat familia (copii) pentru a se putea realiza. Merita?

Fara mici sau mari sacrificii nu poti realiza nimic.Nu stiu daca merita sau nu,dar aici depinde de fiecare de ce prioritati are in viata.Ca sa te realizezi pe plan profesional de multe ori iti neglijezi familia..mai ales timpul pe care il petreci cu ea,dar asta deoarece doresti sa le oferi un trai de viata mai bun celor dragi.

#9 Utilizator offline   sfc 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-October 04

Scris 13 November 2005 - 10:16 PM

SE vede cat sunteti de tineri...Cea mai mare realizare,e familia si cel mai de succes lucru obtinut de cineva e rezultatul acesteia...doar varsta o sa va convinga.
Cu cat inainteaza un om in varsta vede altfel succesul,e adevarat,pentru unii succes=ban :D dar sa stiti ca nu e asa.Invit pe oricine care are bani,sa "falimenteze "cateva luni...si sa-mi spuna dupa aia cat e el "om de succes"...?.O sa aiba multe dezamagiri.Garantez!
Banul este "ochiul dracului" spun batranii,si nu gresesc;daca intrebi un tanar din ziua de azi ce este succesul,va raspunde inevitabil ceva legat de partea financiara.Doar atunci cand pierd pe cineva drag(de obicei neglijat)vad si latura spirituala a vietii.
Fiecare doreste sa fie superior celui de langa el.Acesta e ..."succesul"...din ziua de azi ;)"
Si multi platesc amar acest pret....

#10 Utilizator offline   crystyann 

• Donator de orgasme....
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-November 04

Scris 13 November 2005 - 11:50 PM

Da, succesul este subiectiv si depinde de fiecare..pt unii este un succes sa aiba ce sa puna pe masa..pt altii o afacere de milioane de dolari...fiecare isi vede succesul in dorintele lui......
Succesul este starea in care te simti bine..de exemplu pt un aurolac este un succes sa aiba punga lui plina......

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Creez / modelez baza de date ....
Vrei sa iti fac rost de o baza de date cu anumite informati ?
Din Bogdan  0 1.057
Topic inchis Atasamente CHAT Part III
the off-line strikes back :)
Ares444  104.944 2.694.037
Topic inchis Cum va vedeti in viitor...
no coment
Grand master D  2 3.837
Topic inchis Chestionar:    Bere sau Vin (topic pentru concurs)
raspundeti doar cu da sau nu
Saharian  227 10.469
Topic inchis :*,,,, adelina_15  3 2.015