...si totusi ce e succesul ?
Scris 09 November 2005 - 10:09 AM
Cunosc o multime de oameni pe care eu, personal ii consider realizati. Au succes pe toate planurile; insa nu sunt multumiti niciodata. De ce oare?
Scris 09 November 2005 - 10:28 AM
Scris 09 November 2005 - 10:38 AM
E bine ca omul sa nu fie multumit de el, si sa vrea mereu sa faca mai mult, dar trebuie sa-si cunoasca lungul nasului. Degeaba ai vile, masini, si cati bani vrei, daca in sufletul tau nu esti multumit , totul e degeaba.
Apreciez mai mult o persoana modesta, care are niste principii, si care e multumita de viata ei.
Scris 09 November 2005 - 05:18 PM
Scris 10 November 2005 - 09:15 AM
timida, la Nov 9 2005, 12:09 PM, a spus:
Cunosc o multime de oameni pe care eu, personal ii consider realizati. Au succes pe toate planurile; insa nu sunt multumiti niciodata. De ce oare?
Te consideri un om care are succes atunci cand ai reusit sa`ti duci pana la capat majoritatea planurilor.
Omul niciodata nu va fi multumit...mereu va descoperi ca`i lipseste ceva.Va avea mereu dorinta de a`si depasi conditia(nu ma refer doar la aspectul material aici).
Scris 13 November 2005 - 02:36 PM
Am reusit sa vad o parte din "Genialii" pe Antena 1, cu O.Belu si Mariana B. Si-au sacrificat familia (copii) pentru a se putea realiza. Merita?
Scris 13 November 2005 - 04:38 PM
Scris 13 November 2005 - 05:26 PM
timida, la Nov 13 2005, 04:36 PM, a spus:
Am reusit sa vad o parte din "Genialii" pe Antena 1, cu O.Belu si Mariana B. Si-au sacrificat familia (copii) pentru a se putea realiza. Merita?
Fara mici sau mari sacrificii nu poti realiza nimic.Nu stiu daca merita sau nu,dar aici depinde de fiecare de ce prioritati are in viata.Ca sa te realizezi pe plan profesional de multe ori iti neglijezi familia..mai ales timpul pe care il petreci cu ea,dar asta deoarece doresti sa le oferi un trai de viata mai bun celor dragi.
Scris 13 November 2005 - 10:16 PM
Cu cat inainteaza un om in varsta vede altfel succesul,e adevarat,pentru unii succes=ban
Banul este "ochiul dracului" spun batranii,si nu gresesc;daca intrebi un tanar din ziua de azi ce este succesul,va raspunde inevitabil ceva legat de partea financiara.Doar atunci cand pierd pe cineva drag(de obicei neglijat)vad si latura spirituala a vietii.
Fiecare doreste sa fie superior celui de langa el.Acesta e ..."succesul"...din ziua de azi
Si multi platesc amar acest pret....
Scris 13 November 2005 - 11:50 PM
Succesul este starea in care te simti bine..de exemplu pt un aurolac este un succes sa aiba punga lui plina......
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Creez / modelez baza de date ....
Vrei sa iti fac rost de o baza de date cu anumite informati ? |
Din Bogdan | 0 | 1.057 |
|
the off-line strikes back :) |
Ares444 | 104.944 | 2.694.037 |
|