Sari la conținut
Forum Roportal
elvys19

ip conflict

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

sal am legat 2 pc-uri intre ele printr-un switch .. se conecteza intre ele si in retea si la internet dar la unul dintre ele scrie intr-una ip conflict intr-un balon jos in dreapta ...ce pot face ca sa dispara ...sau sa mearga pe ip separat ast raspunsuri

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Parca ti-am recomandat sa-ti iei un router, nu ? Pe switch poti sa S.U.F.L.I. De unde crezi ca obtii inca un IP ? Nu prea cresc ele pe garduri... Si ca sa dispara, cel mai simplu e sa nu mai conectezi acel calculator in switch. Alta varianta e ca unul din PC-uri sa aiba doua placi de retea si sa il faci pe el server. Pe celalalt va merge internetul doar cat timp e pornit primul. In acest caz nu iti mai este de folos switch-ul.

 

Apropo, acum nu cred ca iti merge internetul pe cel pe care primesti conflict de IP.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Router cumperi cam tot acolo de unde ai cumparat switch. Ai sa vezi cum arata cand ti-l arata in magazin :) Sau poti sa cauti pe internet. Recomand Linksys, Allied Telesyn, Corega (daca nu ai nevoie de wirelless si gasesti un Corega BAR-SD50 te-ai scos)... si cam atat. Evita cu orice putinta Edimaxurile, D-Link, TP-Link, Sweex, AirLive. O sa te chinui sa il gasesti dar daca iti iei uunl bun, te va tine cu anii.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×