sau Inregistrare

• 29 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ce loc ocupa minciuna in vietile noastre? De ce mintim? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   rauldor 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-November 06

Scris 16 December 2006 - 10:35 AM

Vezi postareaOlga Khan, la Dec 12 2006, 10:11 PM, a spus:

Zero !

da-mi voie sa nu te cred. nu poti sa spui ca n-ai mintit de cand esti
chiar si white lie, tot minciuna se cheama ca este (prin definitie).
0

#22 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 16 December 2006 - 12:34 PM

Vezi postarearauldor, la Dec 16 2006, 02:35 AM, a spus:

da-mi voie sa nu te cred. nu poti sa spui ca n-ai mintit de cand esti
chiar si white lie, tot minciuna se cheama ca este (prin definitie).

Poti sa crezi ce doresti. N-am fost educati la fel.
0

#23 Utilizator offline   rauldor 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 16 December 2006 - 03:11 PM

Vezi postareaOlga Khan, la Dec 16 2006, 12:34 PM, a spus:

Poti sa crezi ce doresti. N-am fost educati la fel.

o sa pretind ca nu ai scris partea ce educatul...(e si asta o forma de a ma minti pe mine insami), si am sa te intreb daca iti dai seama ca susti absurdul prin acel zero...imens

Aceasta postare a fost editata de rauldor: 16 December 2006 - 03:11 PM

0

#24 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 30 December 2006 - 06:40 PM

Vezi postareaariana2006, la Nov 8 2005, 10:16 PM, a spus:

Urasc minciuna si stiu sigur ca exista foarte multi care acum ma aproba. Cu toate astea mintim si acceptam sa fim mintiti. De ce facem asta? Ne aparam oare interesele? Sau relatiile? Sau pur si simpu ne complacem in acele situatii?

Daca este sa privim problema dur si frontal am fi condamnati toti la tacere. Spunind adevarul uneori echivaleaza cu sinuciderea. Alteori te ajuta sa cistigi sau sa nu-ti pierzi putinul care-l ai. Alteori minciuna te poate ucide. Marketing-ul este in mare masura minciuna prin deformarea modului de perceptie a unor probleme. Cred ca nu exista ceva in jurul nostru cu exceptia naturii care sa nu fi avut undeva la un moment dat vre-o tangenta cu minciuna in evolutie. Minciuna sint multe filme care le apreciem. Conteaza si CINE ANUME minte. Daca minte un stat poporul este constrins sa creada. Daca minte un cetatean este pedepsit sau inchis. Va las pe voi sa spuneti ce loc ocupa.
0

#25 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 31 December 2006 - 01:19 AM

Vezi postarearauldor, la Dec 16 2006, 06:11 AM, a spus:

o sa pretind ca nu ai scris partea ce educatul...(e si asta o forma de a ma minti pe mine insami), si am sa te intreb daca iti dai seama ca susti absurdul prin acel zero...imens

In categoria educatie mai intra si cei 7 ani de acasa !!! insa tu ai fost crescuta din prima zi din viata ta in spiritul comunist si ai cunostinte minime sau deloc despre asta.
Spalatorii de creier te-au format dupa model propriu si se vad rezultatele !!!

Am observat in criticile multori forumisti ca doar educatia lor conteaza !!! in particular Diplomele obtinute dupa '89 in Universitati Private si doar la fara frecventa !!!
Din moment ce eu Nu pot sa ma exprim pe limba TA in stil de ... nu vreau sa zic neaparat de mahala dar si alte aditii si aromatizari locale, NU apartin de Societatea Romana Intelectuala !!! sau alfabetizata.
Nu lupt pentru acest loc in club, departe de mine, insa foarte repede ma pui in frema/rama si tragi concluzii fara sa ma cunosti si asta reflecta lipsa de educatie sau maniere !!!

Minciuna caracterizeaza pe majoritatea natiunii romane la ori ce nivel si fara exceptie de statut social !!! si prin prisma asta vezi totul !!! Nimeni NU poate fi diferit de tine, nu recunosti si pace buna !!!

Personalitatea ta este unitatea de masura al cinstei si corectitudinii umane, ca atit accepti si poti digera.

Succes in viata in Europa Unita !!! sa vad cat de departe ajungi cu aceste prejudecati in lumea nemtilor ?!?!?

Deja pun sampaniile la rece sa beau cateva pahare si pentru succesul ADERARII !!! si sa tina pana la sfarsitul omenirii romania sub control nemtesc sau de care natie o sa fie !!! ca e departe timpul cand romanii vor fi pe acel post !!!

Mai ridicam paharele si pentru a celebra ziua mea si 31 de ani de casnicie si pe 8 Januarie ziua fiicei mele, va implini 30 de ani!!!

Ce noroc pe ea ca nu s-a nascut in romania si nu cunoaste aceste ifose de doua parale tipic romanesti !!!
0

#26 Utilizator offline   rauldor 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 01 January 2007 - 08:37 PM

Vezi postareaOlga Khan, la Dec 31 2006, 01:19 AM, a spus:

In categoria educatie mai intra si cei 7 ani de acasa !!! insa tu ai fost crescuta din prima zi din viata ta in spiritul comunist si ai cunostinte minime sau deloc despre asta.

Am observat in criticile multori forumisti ca doar educatia lor conteaza !!! in particular Diplomele obtinute dupa '89 in Universitati Private si doar la fara frecventa !!!
Din moment ce eu Nu pot sa ma exprim pe limba TA in stil de ... nu vreau sa zic neaparat de mahala dar si alte aditii si aromatizari locale, NU apartin de Societatea Romana Intelectuala !!! sau alfabetizata.
Nu lupt pentru acest loc in club, departe de mine, insa foarte repede ma pui in frema/rama si tragi concluzii fara sa ma cunosti si asta reflecta lipsa de educatie sau maniere !!!

Minciuna caracterizeaza pe majoritatea natiunii romane la ori ce nivel si fara exceptie de statut social !!! si prin prisma asta vezi totul !!! Nimeni NU poate fi diferit de tine, nu recunosti si pace buna !!!

Personalitatea ta este unitatea de masura al cinstei si corectitudinii umane, ca atit accepti si poti digera.

Succes in viata in Europa Unita !!! sa vad cat de departe ajungi cu aceste prejudecati in lumea nemtilor ?!?!?

Deja pun sampaniile la rece sa beau cateva pahare si pentru succesul ADERARII !!! si sa tina pana la sfarsitul omenirii romania sub control nemtesc sau de care natie o sa fie !!! ca e departe timpul cand romanii vor fi pe acel post !!!

Mai ridicam paharele si pentru a celebra ziua mea si 31 de ani de casnicie si pe 8 Januarie ziua fiicei mele, va implini 30 de ani!!!

Ce noroc pe ea ca nu s-a nascut in romania si nu cunoaste aceste ifose de doua parale tipic romanesti !!!

Ziceam ca pretind ca n-ai spus ce-ai spus tocmai fiindca te referi la educatia primita de la parinti. ce stii despre parintii mei, despre educatia mea ca sa-ti dea dreptul sa fi atat de acida? intelegi ce spun, sau trebuie sa desenez?
apoi trecerea la educatie...comunnista, cu scoli, diplome si creiere spalate...
realizezi ca n-ai deloc, dar deloc, coerenta in ce spui?
inteleg din ceea ce scri ca ai o anumita varsta, cred ca in jur de 50 ani. Sa fi sanatoasa si tu si familia ta.
imi spui ca jignesc, dar cea care face asta esti taman tu.
iti amintesti sigur ca n-ai mintit niciodata?
ipotetic vorbind, te aflai in Romania asta pe care o urasti, dar care te-a educat si pe tine, si te-a intrebat cineva sa zicem..."ai un ceas?" iar tu, grabita, ai spus nu, ca sa nu fi nevoita sa pierzi timpul spunandu-i ora. se cheama c-ai mintit.
subliniez, daca raspunzi, n-o face la exemplul acesta, pt ca e pur ipotetic. stii ce-i aia ipotetic? daca nu... il gasesti aici: http://dexonline.ro/...hp?cuv=ipotetic
Stiu, ai sa spui ca e mitocanie...si ca tu nu ai fost educata asa, numai eu, indoctrinata, si cu creierul spalat de comunisti.
Limbajul meu de mahala n-a fost, fiindca nu am tangenta cu mahalaua. a fost dimpotriva literar si corect gramatical. spre deosebire de al altora, care nu se jeneaza sa se agite fara sens. Te simti? Ar trebui!
As vrea sa spun:"cu tot respectul, dar eu nu-ti voi mai acorda atentie in veci", insa de data asta n-am sa mint nici macar frumos, si-am sa spun doar: am sa te ignor de azi inainte!
A... La multi ani!

Aceasta postare a fost editata de rauldor: 01 January 2007 - 08:44 PM

0

#27 Utilizator offline   estella 

• cont dezactivat
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 30-July 06

Scris 01 January 2007 - 08:46 PM

cu totii mintim, mai mult sau mai putin. dar nu asta conteaza... e mai importanta intentia si efectul minicunii :airkiss:
am vazut mai demult un film despre asta iar concluzia era ceva de genul ca uneori lucrurile se aranjeaza mai bine daca nu stim adevarul...
0

#28 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 01 January 2007 - 08:46 PM

Valeu Olga...cum poti afirma asemenea aberatii??? si la modul general?? :flowers:
Din cate imi aduc aminte te-ai nascut in Ro, poate chiar in timpul lui Ceausescu, deci corespunzi f bine graficului :airkiss:

Care-i faza cu nemtii??

Ne-am cam saturat sa-ti citim prostiile despre Romania.
Crezi ca traim in cocioabe de lut??
Rectifica-ti mesajele, nu toti avem diplome luate la particular si nu suntem nici frustrati, nici analfabeti, nici golani, traim ca oricare cetatean din lumea asta, e adevarat ca unii mai saraci, dar saraci sunt peste tot in lume.

Pe ce lume traiesti? :friends:
0

#29 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 01 January 2007 - 09:06 PM

insa foarte repede ma pui in frema/rama si tragi concluzii fara sa ma cunosti si asta reflecta lipsa de educatie sau maniere !!!

tanti olga, nu va suparati, dar EXACT acelasi lucru il faceti si dumneavoastra. Bīrna, tanti, bīrnaaa!!!

succes in viata in Europa Unita !!! sa vad cat de departe ajungi cu aceste prejudecati in lumea nemtilor ?!?!?

Ce prosti am fost, si credeam ca Europa inseamna mai multe tari... Ar vrea italienii, spaniolii, portughezii, francezii si toti ailalti, sa le ajunga nemtilor la glezna, macar.

si pe 8 Januarie ziua fiicei mele, va implini 30 de ani!!!

Ah, dar le are pe cele americane, mititica... Si daca seamana cu mama, e clar, buna educatie i-ati dat, sa dispretuiasca Romania si romanii.

Eu am zis minciuni si nu cred ca exista om pe lumea asta care sa nu fi mintit niciodata in viata lui. Isus, poate :airkiss:

Aceasta postare a fost editata de Amarena: 01 January 2007 - 09:18 PM

0

#30 Utilizator offline   Yvo 

• suflet rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 05-January 06

Scris 01 January 2007 - 09:17 PM

fara minciuni nu putem trai, nu putem sa fim mereu sinceri, imaginati-va numai o singura zi alaturi de colegi, prieteni, familie in care spuneti numai adevarul :airkiss:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 29 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic