Cum o fac sa ma ierte? Vreau sa o recuceresc dar cum??
Scris 20 May 2009 - 01:39 PM
Scris 20 May 2009 - 01:48 PM
Scris 20 May 2009 - 02:01 PM
heidy, la May 20 2009, 02:48 PM, a spus:
Ce originala ai fost..Cred ca o sa mai apara inca cateva zeci de raspunsuri de genu asta..Si oricum tu nu ai raspuns la intrebare..Intrebarea mea nu era ce ai face sa fi in locul ei..nu??
Scris 20 May 2009 - 02:45 PM
kazy, la May 20 2009, 02:39 PM, a spus:
Da, se mai poate face ceva...pentru ea : să te lase īn pace. Dacă vă veţi căsători, vor urma ani de chin pentru ea, īn care tu vei bea cam mult, apoi, vorba ta, neştiind ce faci, o vei lovi. Decāt aşa o viaţă, mai bine să rămānă singură. Sper să nu vă căsătoriţi, pentru a-i fi bine ei.
Scris 20 May 2009 - 02:57 PM
Scris 20 May 2009 - 03:16 PM
Problema ta e efectul sau cauza?
Deci intrebarea e: cum sa fac sa nu mai beau ca un porc?
In alta ordine de idei, tu ai dormi in pat cu un maniac somnambul care oricand te poate ucide in somn?
Ia gandeste-te.
Scris 20 May 2009 - 03:25 PM
kazy, la May 20 2009, 12:39 PM, a spus:
lasat sa o pup si sa o sarut.mi-a zis ca tine la mine ,dar ca totul s-a terminat si ca ma vede cu alti ochi.cum sa o recuceresc? Oare se mai poate face ceva? Multumesc
Ce s-a rupt, s-a rupt - nu cred ca sunt sanse sa mai ajungeti vreodata cum ati fost
Scris 20 May 2009 - 04:38 PM
K0ntr0VerSy, la May 20 2009, 04:16 PM, a spus:
Problema ta e efectul sau cauza?
Deci intrebarea e: cum sa fac sa nu mai beau ca un porc?
In alta ordine de idei, tu ai dormi in pat cu un maniac somnambul care oricand te poate ucide in somn?
Ia gandeste-te.
Stiu ce spui si eu sunt constient de asta...oricum mereu am baut ca un porc si nu am facut asa ..m-am speriat de mine insumi ca am fost in stare de asa ceva...si chiar nu cred k o sa mai beau la modul asta..
ad1_doctor, la May 20 2009, 03:57 PM, a spus:
Intelege ca nu sunt o fire violenta..dimpotriva..s-a intamplat o data si fix cu ea..meritau altele dinainte mama mama...si nu le-am facut nimic..si ea saraca nici o vina si-a luat o..Legat de ce mi-ai spus..pai i-am dat flori..i-am spus ca o iubesc stie si ea asta..probabil ca am agasat-o un pic acum cat nu mi-a raspuns la tel..oricum cand am lasat-o in pace am primit un mesaj in care imi spunea: "vad ca nu prea te strofoci..cam subtire asa de primavara"..Deci ma gandesc sa o las si acum mai moale sa vedem da vreun semn..Dak nu cred k stiu care e decizia...Tu ce zici?
lupini, la May 20 2009, 03:45 PM, a spus:
Mai tu esti din categoria care catalogheaza omul fara sa-l cunoasca..Adik eu vreau sa ma impac cu ea sa-i mai dau una sau ce crezi? S-a intamplat o data nu are cum sa se mai intample..Crede-ma..Nu pot sa dau in ea..Si asa mi-e rusine de ea nici nu stiu cum de imi mai vorbeste..oricum eu cred ca oricine merita a doua sansa..Asta daca tii la pers respectiva si iti pare rau..Dar se pare ca eu nu o sa o primesc..
Scris 20 May 2009 - 04:47 PM
Las-o sa isi gaseasca pe unul care sa nu dea nici macar o data in ea. Nicio femeie nu merita asta, indiferent cum e ea (proasta, urata, curva, etc.). Cea mai buna solutie e sa o lasi in pace!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Dilema! cum sa procedez? | Diana_18 | 35 | 4.725 |
|
M-am indragostit de o colega de facultate | sylar | 14 | 3.407 |
|
Ma simt aiurea! Era doar un prieten !
Cum mai dau ochii cu el ??? |
Ivanna | 44 | 5.509 |