observ, la Nov 9 2005, 04:14 PM, a spus:
Draga mea ai inteles total gresit. Ca sa fie clar eu sunt baiat, nu fata...
Nu fac diferentze intre femei si barbatzi... imi doresc fidelitatea de la o femeie pentru ca asa mi-o doresc fidela.... nu spun ca nu ar fi fidele... dar fidelitatea o pretuiesc cel mai mult la o femeie... In schimb un prieten bun (barbat) trebuie sa aiba tarie de caracter din punctul meu de vedere... asta il face om... imi trebuie prieteni cu mintea clara... care sa stie sa ia decizii...
nu, nu am inteles deloc gresit. hai sa iti si explic k sa nu crezi altceva decat am vrut sa demonstrez.
1. stiam k esti baiat

. eu sunt pe forumul asta de mai mult timp, aveam nick`ul heidy, dar dupa ce mi`am reinstalat winu`l nu mi`a mai acceptat parola si nick`ul;
2. ceea ce am vrut eu sa arat este faptul k barbatii considera imperios necesar k femeia de langa ei sa fie fidela, sa nu`i insele, iar dak ii inseala, e clar, s`a terminat totul; totusi la ei, calitatea aceasta nu este atat de importanta, din contra, este chiar neglijabila. adik dak un barbat inseala, o face doar din plictiseala sau din distractie si nu trebuie sa ii fie ceruta socoteala, dar dak o femeie inseala, situatia se schimba total.
3. am stat de vorba mai demult cu un prieten, care este casatorit cu o femeie absolut superba, cu care are un copil de 4 luni. ceea ce mi`a spus m`a frapat. mi`a spus, citez:"ai si tu vreo prietena disponibila, care ar vrea sa isi petreaca noaptea cu mine, dar sa fie discreta si sa nu aiba pretentii?" am ramas tablou si bineinteles k l`am intrebat de ce vrea sa`si insele sotia, pentru k ii ofera tot ce ii trebuie. raspunsul lui a fost urmatorul:"k barbat, vrei varietate. sunt anumite lucruri pe care nu le poti face in pat cu sotia. insa cu o alta fata, sau curva(asa a zis el, eu doar reproduc

) poti sa te porti in pat cum vrei. poti sa o pui sa iti faca sex oral, poti sa te porti absolut umilitor cu ea." a doua intrebare a mea catre el a fost cum i`ar cadea dak sotia lui l`ar insela. mi`a raspuns k asa ceva nu ar putea sa accepte. de ce? asta nu pot eu sa`mi explic de foarte mult timp. de ce ei au voie si noi nu?
4. nu cred k conteaza cum te imbraci pe strada(ma refer in limita decentei

). ce conteaza dak ai o fusta scurta sau una mai lunga, adidasi sau pantofi cu toc? din cate imi amintesc eu, astea sunt hainele de pe piata. dak piata asta vinde, tu k femeie ce poti sa cumperi? si k barbat, mai ales dak stii k ai acasa o femeie care te asteapta, de ce nu poti sa rezisti?
dak nu poti k barbat sa rezisti in fata ispitei, atunci haideti sa nu mai consideram partea masculina sexul tare, ci sa le zicem sexul slab pentru k nu pot rezista.
Aceasta postare a fost editata de heidy_2005: 09 November 2005 - 05:20 PM