Encrypting File System am criptat un folder cu tot cu subfoldere..si
Scris 19 May 2009 - 08:02 PM
Scris 20 May 2009 - 07:26 AM
Presupun totusi ca nu era pe C. el mai simplu e sa pui mana pe un PowerQuest Partition Magic sau EASEUS Partition Master si sa convertesti partitia unde e foldeul tau in FAT32. Odata ce e facuta FAT32 nu mai ai restrictii pe folder. Apoi o poti converti inapoi daca vrei.
Scris 20 May 2009 - 02:23 PM
Herr Spiegellman, la May 20 2009, 08:26 AM, a spus:
Presupun totusi ca nu era pe C. el mai simplu e sa pui mana pe un PowerQuest Partition Magic sau EASEUS Partition Master si sa convertesti partitia unde e foldeul tau in FAT32. Odata ce e facuta FAT32 nu mai ai restrictii pe folder. Apoi o poti converti inapoi daca vrei.
am luat EASEUS Partition Master lam instalat dar nu vad cum sa fac sa convertesc D-ul ca in D e folderu cryptat.
si daca in fac FAT32 pierd tot ce e in el..explica`mi mai mult te rog frumos ca nu am mai folosit niciodata prog asta.
ms mult.
Aceasta postare a fost editata de m1nunat: 20 May 2009 - 02:37 PM
Scris 21 May 2009 - 08:07 AM
Scris 21 May 2009 - 12:50 PM
Herr Spiegellman, la May 21 2009, 09:07 AM, a spus:
deci am incercat sa il fac FAT32 m`am descurcat pana la urma..dar imi spune ca nu poate fi facut FAT32 pentru ca unele fisiere sunt cryptate si nu am acces la ele.nu stiu ce sa mai zic si ce sa mai fac.astept sugestii ..daca mai exista
Scris 22 May 2009 - 03:14 PM
Scris 24 May 2009 - 06:24 PM
queensoft, la May 22 2009, 02:08 PM, a spus:
pai am criptat in felul urmator
am dat click dreapta pe un notepad important si am dat proprietati..acolo am dat advanced. si dupa aia am bifat crypted to secure data . aply si ok:)
la cateva zile am luat un virus ..am fost nevoit sa formatez C:/-ul si cand am incercat sa accesez notepadu ala..imi spunea ca nu mai am permisiune..Acces Denied.!
Scris 24 May 2009 - 11:42 PM
Herr Spiegellman, la May 22 2009, 04:14 PM, a spus:
min1.JPG (131.55K)
Number of downloads: 6
uite aici am incercat sa arat prb mea. nu pot sa fac nimic pentru ca atunci cand am formatat calc. sa sters nu stiu ce key probabil ala care il arata acolo lana [Minunat@iulian] chestia aia.oricum linkul ala care lai dat tu imi explica in RO..am winds in EN si nu gasesc nimic din ce scrie acolo.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pentru a dezactiva partajarea simplă de fişiere, urmaţi aceşti paşi:
1. Faceţi clic pe Start, apoi pe Computerul meu.
2. Īn meniul Instrumente, faceţi clic pe Opţiuni folder, apoi faceţi clic pe fila Vizualizare.
3. Īn secţiunea Setări complexe, debifaţi caseta de selectare Se utilizează partajarea simplă a fişierelor (recomandat).
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eu nu am gasit asa ceva prin calc meu.plm ms oricum si poate ii dam de cap.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
intrebare
help |
boschetzel | 2 | 2.944 |
|
Adunate si la lume date...
Optimizare sistem |
cossad | 3 | 17.118 |