Aceasta postare a fost editata de bridget jones: 19 May 2009 - 06:32 PM
Motiv editare: mircuitor
Doar parerea fetelor...oare e de-ajuns?
Scris 19 May 2009 - 12:14 PM
Buna ,sunt nou pe forum si as vrea sa vb si eu deschis doar cu fetele si sa le aud parerea. Am 21 de ani si eu cred ca penisul meu e cam mic ,14 cm lungime si 13 circumferinta ,desi iubita mea spune ca e multumita, are orgasm de fiecare data cand facem dragoste....Voi ce credeti, sa-mi fac probleme sau nu. Si inca ceva, pana acum am facut sex cu mai multe femei, asa la cate o ocazie ,chiar si cu 3, 4 ani mai mari si nu s-a plans niciuna pt ca de fiecare data cand s-a ivit ocazie sa mai facem sex nu au dat inapoi. Voi ce credeti fetelor? Chiar v-as ruga sa imi raspundeti sincer.
Scris 19 May 2009 - 05:47 PM
Daca nimeni nu s-a plans pana acum, care e problema ta?
Si daca e prea mic, ce propui?
E adevarat ca ideea :"Nu marimea conteaza" nu e atat de adevarata cum vor sa sustina femeile.
Marimea conteaza. Dar pentru fiecare penis de 14 cm exista o femeie pe masura.
Si daca e prea mic, ce propui?
E adevarat ca ideea :"Nu marimea conteaza" nu e atat de adevarata cum vor sa sustina femeile.
Marimea conteaza. Dar pentru fiecare penis de 14 cm exista o femeie pe masura.
Scris 19 May 2009 - 07:48 PM
Deci, 14 cm lungime si 13 cm circumferinta?????
Nu, nu este de ajuns.
Nu, nu este de ajuns.
Scris 19 May 2009 - 08:40 PM
aalex2006, la May 19 2009, 01:14 PM, a spus:
Buna ,sunt nou pe forum si as vrea sa vb si eu deschis doar cu fetele si sa le aud parerea. Am 21 de ani si eu cred ca penisul meu e cam mic ,14 cm lungime si 13 circumferinta ,desi iubita mea spune ca e multumita, are orgasm de fiecare data cand facem dragoste....Voi ce credeti, sa-mi fac probleme sau nu. Si inca ceva, pana acum am facut sex cu mai multe femei, asa la cate o ocazie ,chiar si cu 3, 4 ani mai mari si nu s-a plans niciuna pt ca de fiecare data cand s-a ivit ocazie sa mai facem sex nu au dat inapoi. Voi ce credeti fetelor? Chiar v-as ruga sa imi raspundeti sincer.
In primul rand, ai dat-o in bara: ai nevoie de parerea barbatilor, nu de a femeilor.
In al doilea rand, 13 circumferinta?
Adica e aproape paraleli-pipi-pedica?
Scris 19 May 2009 - 09:03 PM
Ma.. circumferinta, nu diametrul sectiunii, ca sa zic asa. Si eu am zis la fel, dar pe urma am taiat o hartie de 13 cm si am facut un cerc si e posibil. Ar arata.. scurta si groasa, ca sa zic asa, da' e plauzibil.
Cate probleme am!
Cate probleme am!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
voi ce ati face?
probleme in relatie |
abcdefghj | 69 | 4.774 |
|
IUBIREA | delia delia | 14 | 5.815 |