Pagina 1 din 1
La multi ani! Cum spunem anumitor persone?
Scris 08 November 2005 - 08:28 AM
Azi e Sf. MIhail si Gavriil (La multi ani! celor care poarta aceste nume sau pe-aproape). Problema mea e ca am multe colege care se numesc asa si nu stiu ce sa le spun. Nu mergem la scoala, deci le voi trm un sms, dar nu stiu ce sa scriu. Nu-s prietene apropiate sa le scriu ce le doresc, dar sunt colege si pt ele chiar conteaza ce scriu eu acolo. Asa ca m-am gandit sa ma ajutati si sa scrieti aici urari/sms pt persoane care inseamna diferite lucruri in viatat voastra. De la pers indiferente fata de care aveti o obligatie, pana la prieteni foarte buni sau iubiti...can you help me?
Scris 08 November 2005 - 05:47 PM
Sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!
iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca macar jumatate din dorintele pe care o sa ti le pui azi!
cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei la aceasta aniversare!
Daca vrei mai scot din mine din astea, ca sunt bun la asa ceva!
iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca macar jumatate din dorintele pe care o sa ti le pui azi!
cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei la aceasta aniversare!
Daca vrei mai scot din mine din astea, ca sunt bun la asa ceva!
Scris 08 November 2005 - 09:12 PM
sa traiesti cu numele...mi-e mi-a placut mult cand am primit urarea asta
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
CV european - acum si in Romania | pegassus | 5 | 150.585 |
|
am de facut un proiect...
am nevoie de ceva despre Galati |
realtv | 0 | 3.417 |
|
Clasa de Energie A sau B ?
Diferenta dintre clasa A sau B |
Athena | 2 | 6.509 |
|
Cariera pe primul loc :))
..in caz ca nu a mai fost postat.. |
HellenaJ | 1 | 1.309 |
|
Cum pot sa imi pun o poza sa imi apara langa nume cand las un coment? | mistress | 1 | 3.339 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis