Chiar credeti ca au ajuns americanii pe luna? hmm.. Eu unu nu cred.exista atat de multe intrebari pe care le poti pune vazand imaginile pe care ei le-au aratat la sosirea din spatiu. intrebari cum ar fi: de ce flutura steagul american pe luna cand acolo nu exista aer?, de ce umbrele cad din mai multe parti cand luna primeste lumina doar de la soare?, de ce se vede fata astronautilor cand stau cu spatele la soare iar poza este facuta din fata? oare acesta sa fie doar o consecinta a razboiului rece dintre americani si rusi? exista mult mai multe intrebari pe care le putem discuta aici.
Tu ce parere ai?...
Pagina 1 din 1
a ajuns intradevar omul pe luna? spuneti parerea despre asta...
Scris 08 November 2005 - 11:47 AM
camelleon, la Nov 8 2005, 01:07 AM, a spus:
Chiar credeti ca au ajuns americanii pe luna? hmm.. Eu unu nu cred.exista atat de multe intrebari pe care le poti pune vazand imaginile pe care ei le-au aratat la sosirea din spatiu. intrebari cum ar fi: de ce flutura steagul american pe luna cand acolo nu exista aer?, de ce umbrele cad din mai multe parti cand luna primeste lumina doar de la soare?, de ce se vede fata astronautilor cand stau cu spatele la soare iar poza este facuta din fata? oare acesta sa fie doar o consecinta a razboiului rece dintre americani si rusi? exista mult mai multe intrebari pe care le putem discuta aici.
Tu ce parere ai?...
Tu ce parere ai?...
Dear camelleon,
despre acest subiect s-a mai discutat pe aici si tot la sectiunea Stiinta si Tehnica... mai multe detalii aici: http://www.roportal....ftopic2799.html
pa pa!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
pentru proiectanti | iuli_an | 2 | 2.042 |
|
Cate secunde are un mileniu ? | Googler | 5 | 5.038 |
|
Alarma DSC PC585H | dexter_lab87 | 4 | 4.762 |