Vinurile din comert - facatura sau vin autentic?
Scris 07 November 2005 - 10:20 PM
Scris 08 November 2005 - 03:33 PM
Vinurile din comert,nu sunt naturale,cati a-ti fost in crame sa vedeti cum se imbuteliaza?
Dintr-un soi de vin ,se proceseaza mai multe feluri(cu denumiri diferite)
Probabil ca sunt si vinuri "adevarate" in comert,dar nu le stim noi...
Cand cumperi o sticla de vin trebuie sa vezi din ce regiune e,si daca sunt crame in acele locuri,altfel...
Si ...cel mai bine ar fi sa cauti vin de casa...degeaba spun gogomani aia din ue ca nu e de treaba cel din gospodariile taranilor nostri,ca aia nu cred ca stiu ce e acela un produs natural!
Scris 08 November 2005 - 09:23 PM
sfc, la Nov 8 2005, 04:33 PM, a spus:
Vinurile din comert,nu sunt naturale,cati a-ti fost in crame sa vedeti cum se imbuteliaza?
Dintr-un soi de vin ,se proceseaza mai multe feluri(cu denumiri diferite)
Probabil ca sunt si vinuri "adevarate" in comert,dar nu le stim noi...
Cand cumperi o sticla de vin trebuie sa vezi din ce regiune e,si daca sunt crame in acele locuri,altfel...
Si ...cel mai bine ar fi sa cauti vin de casa...degeaba spun gogomani aia din ue ca nu e de treaba cel din gospodariile taranilor nostri,ca aia nu cred ca stiu ce e acela un produs natural!
este vorba de sortimentul " Busuioaca de Bohotin", care initial era cred chiar vin....acum insa ceva s-a schimbat....amintiri nasoale mi-a lasat si " Beciul domnesc" ( asta vara in concediu) care avea un gust pregnant de...apa!!!!...numai reclama e de el....cred, reclama costa, normal, nu-ti poti permite sa pierzi, si reclama si produs k lumea- e prea mult....ar fi prea frumos...
Scris 10 November 2005 - 12:14 AM
Dragul meu,soiul asta de vita din care se face busuioaca de Bohotin,se gaseste doar pe cateva hectare...Mi-a spus-o cineva mai demult...vreo 10 ani(?)Cica din vinul asta beau doar cativa oameni din tara asta...
Resemneaza-te...bea o "Grasa de Cotnari",sau un merlot de murfatlar,incearca unul de Valea Prahovei,daca te uiti pe sticla,vezi sa scrie ceva de genul "dohcc" sau ceva asemanator,astea fiind vinuri selectate,incearca-le pe astea si ...poate o sa-ti schimbi parerea...
Dar totusi daca ...macar astea nu te satisfac...cauta vinurile acasa la tarani... acolo sigur nu e facatura...
Mie personal imi plac vinurile ce se gasesc in jurul orasului meu;din soiul:rosca
Scris 10 November 2005 - 12:42 PM
Scris 14 November 2005 - 04:11 PM
Scris 06 December 2005 - 12:09 AM
Scris 18 December 2005 - 05:21 PM
Victor Apostu, la Nov 7 2005, 10:20 PM, a spus:
Ai gustat cristalele pe care le-ai gasit in vin si ai constatat ca sunt de zahar? Daca nu, atunci e posibil ca acele cristale sa fi fost de acid tartric (tirighia care ramane pe butoi), care exista in mod natural in vin si care , la temperaturi scazute insolubilizeaza.
Scris 18 December 2005 - 06:06 PM
Scris 18 December 2005 - 08:36 PM
LUCIA.A, la Dec 18 2005, 06:21 PM, a spus:
Nu se poate confunda zaharul....dulce....crant-crant-crant, intre dinti, aspectul de zahar tos ( cristalizat)
100%...cristalele de care vorbesti tu nu sint egale ca marime si nici foarte limpezi, precum zaharul...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
roportal | 39 | 25.151 |
|
GRATIS!!! |
Geo1000 | 40 | 23.286 |
|
|