salutam si propritarii
ne-am laudat cu ele, am ras de ele si de noi ...
ia sa va aud cum aveti grija de ele
ce manaca ? cat mananca ? le spalati ?
a mea bestie nu e deloc mofturoasa, daca mi-as pune mintea cu el ar manca non-stop numai carnita cruda de vitel, pateu si peste ... numai ca, nu intotdeauna iese cum vrea misiu, oricat de talentat ar fi el la miorlait si agatat cu labutele de blugii mei
mancarea lui se compune din crantzanele in mare parte si de vreo 2-3 ori pe saptamana cate un pliculet de mancare umeda. in privinta marcilor l-am obisnuit de mic cu Purina, mai intai aia pt bebe iar pana acu o luna -doua a functionat perfect cu Purina Indoor cu pui si orez. pana cand n-a mai vrut-o si pace
nisipul - cand era mic foloseam nisip silicat. am incetat sa-l folosim pentru ca individului ii placea sa se joace cu bobitele si-mi umplea casa
gherutele - le taiem la 2-3 saptamani pentru ca are prostul obicei sa sara la picioare ... doar la ale mele, in consecinta am recurs la masura asta. le ascute la loc de spatele fotoliului care e din lemn...
jucarii- nu le foloeste pe alea din dotare... improvizeaza - un cordon, o curea, o clama, folia de plastic de la pachetul de tigari, staniolul de la ciocolata ... orice altceva decat jucariile cumparate pt el
dormitul si-l administreaza in cantitati considerabile, locul preferat in pat, pe mijlocul patului mai exact sau intr-un loc in care daca vrei si tu sa te intinzi nu poti ca-l deranjezi. mai atipeste pe balcon pe un dulap sau in bucatarie chiar in mijlocul incaperii
baie
am renuntat acum doi ani la acest groazic obicei datorita stresului pe care i-l provocam. in prezenta lui este interzisa folosirea expresiei "a face baie"
periatul ca si curatatul urechilor este alt sport extrem pe care suntem obligati sa-l practicam. evident ca nu suporta ca cineva sa se ingrijeasca de toaleta lui
la voi cum e ?
Aceasta postare a fost editata de -olivia-: 16 May 2009 - 08:25 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS