am si eu o problema cu calculatoru: am incasat foarte multi virusi si acum antivirusu nu ii poate scoate .deasemnea nu pot accesa nimic din control panel ( imi da o eroare : ''Windows cannot find ' C:\WINDOWS\system\rundll32.exe'.Make sure typed the name correctly, and then try again.To seach for a file,click the Start button,and then click Search'').ce pot face? aceasta eroare mi-o da atunci cand vreau sa intru intr-o aplicatie din control panel.Va rog mult sa ma ajutati!!!
Pagina 1 din 1
problema mare cu pc nu pot deschide nimic din control panel
Scris 17 May 2009 - 01:00 AM
am rezolvat aceasta problema .am cautat acel fisier cu ajutoru unui program si l-am bagat in windows si acum merge insa am o problema nu imi merge comanda ''regedit'' si ''task manager'' cum le pot face sa mearga?
Scris 18 May 2009 - 07:48 AM
Incearca sa dai o scanare cu HijackThis. O sa se uite prin setarile de Windows sa iti spuna ce nu i se pare in regula si o sa iti dea o lista cu diverse setari pe care le poti bifa sa le refaca la starea initiala... dar ai grija ce bifezi. Eventual posteaza cu copy & paste pe forum rezultatul scanarii si iti spunem cam ce si cum trebuie bifat.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Nu recunoaste memoriile ram! | Piky_man | 2 | 2.040 |
|
up date bios
up date bios mai rar |
r3player | 6 | 6.995 |
|