Liposuctie Despre aceasta procedura.
Scris 15 May 2009 - 10:52 PM
Scris 15 May 2009 - 11:02 PM
marinaru, la May 15 2009, 09:52 PM, a spus:
Nu.
Dar de ce ai facut, ca nu pari a avea nevoie.
Si cat te-a costat ?
Scris 15 May 2009 - 11:12 PM
marinaru, la May 15 2009, 09:52 PM, a spus:
Nu, mi-ar fi frica. oricand te urci pe masa de operatie iti asumi un mare risc, si n-as trece printr-o operatie daca n-as avea neaparata nevoie. Plus ca am auzit povesti cu liposuctii care au mers prost (una abdominala de exemplu; tipul a stat 6 luni in spital). Nu m-as opera din motive estetice. Am auzit ca sunt normale durerile pentru o vreme, si e logic de fapt, din moment ce corpul tau a fost schimbat brusc, presupun. Dupa orice operatie zona ramane sensibila.
Scris 15 May 2009 - 11:26 PM
laurent-III-rd, la May 16 2009, 12:02 AM, a spus:
Dar de ce ai facut, ca nu pari a avea nevoie.
Si cat te-a costat ?
Pai aripioarele nu prea poti sa le dai jos si aveam si burta
WinoStonehead, la May 16 2009, 12:12 AM, a spus:
Eu am auzit povesti cu oameni morti de la o injectie dar asta nu conteaza. Eu nu am dureri ci doar ma strange corsetul ala pe care trebui sa il port atata tot. Ar trebui sa il tin o luna dar m-am cam acrit de el.
Scris 16 May 2009 - 12:02 AM
marinaru, la May 15 2009, 10:26 PM, a spus:
Eu am auzit povesti cu oameni morti de la o injectie dar asta nu conteaza. Eu nu am dureri ci doar ma strange corsetul ala pe care trebui sa il port atata tot. Ar trebui sa il tin o luna dar m-am cam acrit de el.
Mergea, cu gimnastica la greu. Dar acum ai rezolvat.
Te intrebam de pret, fiindca si pe mine ma batea gandul.
Iar despre corset, Dr. nu ti-a spus cum te vei simtii ?
Banuiesc ca este ceva normal asta.
Scris 16 May 2009 - 12:09 AM
WinoStonehead, la May 15 2009, 02:12 PM, a spus:
Sora mea imi zicea ca si in fata altarului ti se poate intimpla ce ti-e scris ......
Mie nu mi-e frica de operatii si m-am gandit sa fac si eu cateva din astea estetice dar mai la toamna din cauza acestei burtiere ca e mai usor de purtat in sezon rece decat la caldura extrema in cazul meu ca si transpira dedesubt, insa e necesar de suportat orice pentru frumusete!!!!!! am citit in instructii.
Deja se face Lipo si fara anestezic!!!!
Zona NU ramane sensibila!!!! am avut alte operatii si nici nu stiu de ele, doar un timp scurt de vindecare!
Scris 16 May 2009 - 12:14 PM
The Unknown, la May 16 2009, 01:09 AM, a spus:
Mie nu mi-e frica de operatii si m-am gandit sa fac si eu cateva din astea estetice dar mai la toamna din cauza acestei burtiere ca e mai usor de purtat in sezon rece decat la caldura extrema in cazul meu ca si transpira dedesubt, insa e necesar de suportat orice pentru frumusete!!!!!! am citit in instructii.
Deja se face Lipo si fara anestezic!!!!
Zona NU ramane sensibila!!!! am avut alte operatii si nici nu stiu de ele, doar un timp scurt de vindecare!
La mine pentru moment zona este sensibila si cred ca de la burtiera este asa pentru ca daca stau fara ea vreo 2 ore ma simt mai bine. Chiar azi am fost la doctor si mi-a spus ca pot sa mai dau burtiera aia jos si sa o pun peste un tricou.
laurent-III-rd, la May 16 2009, 01:02 AM, a spus:
Te intrebam de pret, fiindca si pe mine ma batea gandul.
Iar despre corset, Dr. nu ti-a spus cum te vei simtii ?
Banuiesc ca este ceva normal asta.
Mi-a spus ca e normal sa fie asa. Aripioarele nu prea le dai jos cu nimic. Acum nu mai am deloc
Scris 16 May 2009 - 07:47 PM
mia b, la May 16 2009, 05:40 PM, a spus:
de masaj nici nu ai nevoie
vointa in primul rand! regim alimentar si efort aerob.
nici nu e necesar 6-8 luni, in 3 luni esti exact cum vrei
eu cand am intrat la regim intr-o luna jumate am ajuns la six packs si vascularizare vizibila pe abdomen si dadusem jos 12 cm
de asemenea experienta in a tine regim conteaza foarte mult. la primul probabil nu o sa iasa totul perfect, la al 2-lea mai bine, si tot asa, pana iti dai seama exact de consumul caloric necesar.
i-ash arata marinarului un tip de la mine de la sala care din 115kg a ajuns la 80kg in 3 luni si cu six packs, striatii pe coapse si lombari...dar nu-i frumos sa fac pozele publice
ambitia asta....bat-o vina
p.s. nu-s de acord cu lipoaspiratia, consider ca-i pentru lenesi
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
"aripioarele iubirii" | oly18 | 11 | 5.103 |
|
reducerea masei musculare
cum sa imi fac corpul mai moale |
ASLAN22 | 2 | 2.494 |
|
cat de buna e sauna? | cristina18 | 5 | 6.435 |
|
atragi atentia atunci cand te simti bine cu tine, indiferent cum ai arata | annett | 16 | 8.146 |
|
ajutati-ma sa imi ajut prietena
prietena mea cea mai buna a ajuns sa isi urasca viata |
snow white | 28 | 29.116 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS