Am avut o relatie la distanta ce a durat 5 ani si s-a finalizat prin casatorie.Eu nu locuiam in Romania si ne vedeam mai mult prin vacante.Dupa ce ne-am casatorit am descoperit o adresa de-a lui de e-mail(recunosc , nu m-am putut abtine si m-a uitat ce are) in care avea o arhiva intitulata 'Foarte frumoasa' plina cu pozele unei fete.Partea proasta este ca datele la care au fost trimise pozele coincide cu data la care prietenul meu(actualul sot) se comporta destul de distant cu mine,chiar rece si rautacios cateodata iar eu imi faceam mustrari de constiinta ca probabil nu ma manifest suficient de afectuos cu el si il tratez rece.Mai avea e-mailuri trimise catre diverse fete carora le zicea ca e liber si ii este dor de dragostea unei fete,etc.
Cand a venit acasa l-am intrebat cine este fata din poze si mi-a spus ca este o amica, araboaica,ce urma sa studieze in Romania si vorbea cu el romaneste ca sa invete.In rest nu mi-a mai zis nimic.A zis ca nu isi aminteste daca au vorbit sau nu lla telefon,nu isi mai amineste cum arata,nu isi mai aminteste nimic.Evita sa imi raspunda si incearca sa inchida subiectul.Adevarul este ca sunt o persoana destul de geloasa daca cel din viata mea imi da motive si nu stie sa imi recastige increderea.El asta face acum.Nici macar nu incearca sa ma convinga.O taie scurt: 'Nu te-am inselat.Te iubesc.Nu imi amintesc de ea.'
Totusi nu imi iese din minte comportamentul lui de atunci,cand eu ma dadeam de ceasul mortii sa ne fie bine si nu intelegeam de ce el se comporta asa rece cu mine.Ma invinovateam ca nu pot fi alaturi de el si din cauza asta este el tot timpul suparat.Si niciodata nu a mai fost cel dinainte..asta ma doare.Cand stau si ma gandesc la momentul in care a inceput el sa se schimbe realizez ca (,) coincide cu data la care a inceput el sa converseze pe internet cu acea fata.NU prea am dat importanta si ma gandesc ca totusi m-a iubit pe mine o data ce ne-am casatorit dar poate ca a fost respins si eu sunt doar o jumatate de masura cu care a trebuit sa se multumeasca in schimb..
Acum stau si ma gandesc.Oare ce o fi? Dragoste sau obisnuinta din partea lui?
Imi cer scuze daca am facut greseli de gramatica sau de ortografie,dar nu sunt romanca si e posibil sa fi gresit.
Aceasta postare a fost editata de AnasTaSla: 15 May 2009 - 09:23 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS