Pagina 1 din 1
Are cineva nevoie de reparatii la masina?
Scris 14 May 2009 - 11:15 AM
am un mic atelier auto ca persoana fizica si as vrea sa-mi fac prieteni si clienti pe care sa-i ajut. am calificare in domeniu si fiti draguti si tineti aproape ca iese treaba buna, aproape ca la fabrica
raspund si la numarul de tel: 0749089333
Scris 14 May 2009 - 01:50 PM
constantinb, la May 14 2009, 10:15 AM, a spus:
am un mic atelier auto ca persoana fizica si as vrea sa-mi fac prieteni si clienti pe care sa-i ajut. am calificare in domeniu si fiti draguti si tineti aproape ca iese treaba buna, aproape ca la fabrica
Logic era sa pui si o locatie .... clientii din Bucuresti nu cauta mecanici din Timisoara .....si nici invers
Scris 14 May 2009 - 02:47 PM
Saha, du-i masina la reparat, poate muta volanul pe partea care trebuie
Scris 14 May 2009 - 03:04 PM
constantinb, la May 14 2009, 12:15 PM, a spus:
si tinichigerie ?
esti in bucuresti ?
Aceasta postare a fost editata de Ravl: 14 May 2009 - 03:04 PM
Scris 17 May 2009 - 01:42 PM
As avea si eu ceva de facut la masina spui ca ai calificare in domeniu, totusi as vrea sa stiu cati ani de experienta ai in domeniu?
Scris 17 May 2009 - 04:13 PM
imi pare rau, fiul meu a facut o gafa, nu stiu ce-a fost in capul lui. imi pare sincer rau, multumesc.
Pentru cei interesati de amanunte la primul meu anunt: lucrez tinichigerie de la lucrari usoare la daune totale. pentru vopsitorie de la retusuri la vopsire totala si polish la fel. pentru mecanica ajut cu ce pot: schimb ulei motor, schimb set filtre (ulei, motorina sau benzina, aer sau polen), placute de frana, discuri, saboti, tamburi si amortizoare.
pentru cei interesati am o oferta noua: vreau ca proprietarul masinii sa plateasca pretul manoperei la intretinere dupa cum apreciaza lucrarea facand in prealabil un stidiu de piata pentru a se informa asupra preturilor existente in alte service-uri. astept sa ma contactati. Multumesc!
Pentru cei interesati de amanunte la primul meu anunt: lucrez tinichigerie de la lucrari usoare la daune totale. pentru vopsitorie de la retusuri la vopsire totala si polish la fel. pentru mecanica ajut cu ce pot: schimb ulei motor, schimb set filtre (ulei, motorina sau benzina, aer sau polen), placute de frana, discuri, saboti, tamburi si amortizoare.
pentru cei interesati am o oferta noua: vreau ca proprietarul masinii sa plateasca pretul manoperei la intretinere dupa cum apreciaza lucrarea facand in prealabil un stidiu de piata pentru a se informa asupra preturilor existente in alte service-uri. astept sa ma contactati. Multumesc!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
echipa instalatii sanitare, termice, solare | marius_lmd | 0 | 1.007 |
|
Servicii profesionale de productie publicitara
Servicii profesionale de productie publicitara |
Print_si_grafic | 0 | 805 |
|
Service aer conditionat | Flaviusgeorge | 0 | 748 |
|
Dresajul cainelui tau
Dresaj canin |
Dog77 | 1 | 956 |
|
constructii case ,garduri , amenajari apartamente ,etc. | Florindragos | 0 | 454 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS