va rog sa ma ajutati si pe mine si rog moderatorii sa ma lase sa postez topicu aici ,caci pe alte forumuri nu mi se raspunde la aceasta intrebare!
Pagina 1 din 1
probleme la unele jocuri cand le deschid apare pe 3 sferturi de monitor ,iar un sfert negru
Scris 13 May 2009 - 03:02 PM
nu stiu ce monitor e dar pana sa imi instalez windows jocul mergea ca la carte acum imi da o eroare ca cica nu am 640 de mb liberi in C cand eu am 10 gb liberi. in fine am rezolvat si aceasta problema ,dar cand deschid jocul apare doar pe 3 sferturi din monitor un sfert e negru
Scris 14 May 2009 - 08:49 AM
Puteai macar sa cauti pe internet sa vezi ce e ala TFT... adica ecran din acela "subtire". Daca e un monitor TFT, vezi ca ai un buton de auto pe undeva, apasa-l cu incredere. Deasemenea am impresia ca ai umblat la rezolutie sau ai setat jocurile altfel decat pana acum.
Scris 14 May 2009 - 02:54 PM
am apasat auto si acum apare aiurea bara de jos de la start se vede doar putin si uss e negru putin
Scris 14 May 2009 - 05:11 PM
Acum undeva in meniu, nu stiu unde, deoarece depinde de la marca la marca si uneori e diferit chiar si intre modele, trebuie sa ai reglaje de pozitie, de unde sa poti muta imaginea in sus.
Scris 15 May 2009 - 04:54 PM
m-am lasat pagubas am facut treaba cu monitoru dar acum da o eroare jocul (''FIFA Manager 08 requires at least 640MB of free swap file space.Please free the required space and re-run the game'' -dar eu am 10 mb in acel director liber) . incerc sa vad daca merge football manager 09
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Tutoriale Sony Vegas | FreakyKitty | 0 | 1.337 |
|
Mega HD Wallpapers | Dothedo | 0 | 634 |
|
Microsoft a primit o amenda de 497 milioane de euro | roportal | 0 | 4.129 |
|