sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Este oare suficient ceea ce facem pentru religia noastra,pentru sufletul nostru? Evaluare topic: * * * * *

#11 Utilizator offline   Trimisul lui Dumnezeu 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-June 09

Scris 26 July 2009 - 02:21 AM

de fapt si de drept, cam nimeni nu face nimic pentru tine, esti liber sa faci ceea ce vrei si de asemenea tu vei raspunde la ceea ce ai facut, daca un general ii spune unui militar sa omoare un om, vinovat pentru moartea omului este militarul, iar generalul este vinovat pentru influenta, pentru inselaciune dar si pentru omor. Nimeni nu poate sa oblige pe nimeni, si deasemenea nimeni nu este capabil sa ia faptele unora asupra lor, sau cu ajutorul lor sa scape de de anumite greseli, sta scris si chiar e cunoscuta fapta din biblie: si iata am vazut scaunul de domnie si deasupra scaunul este trecutul, prezentul, viitorul pecetuit cu sapte peceti, si iata ca nu este nimeni in cer sau pe pamant capabil sa deschida si sa citeasca, dar iata, a aparut mielul, el va deschide si va arata adevarul despre tot ceea ce a fost este si va fi.

cand va veni vremea judecatii, vei fi judecat tu singur, dar vei fi judecat si ca o unitate, caci dumnezeu va judeca oamenii dar si poporeale. Religia, tinandu-se cont ca prin religie se intelege crestinismul si nu catolicii, penticostalii, ortodoxii,... etc ci totul ca o unitate, nu va fi un factor de triere printre oamenii. Daca esti crestin nu inseamna ca ajungi in rai, sub nici o forma, si mai ales tinandu-se cont de istoria crestinismului, care este neagra si dureroasa si plina de bube in fata lui dumnezeu.
0

#12 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 26 July 2009 - 03:05 AM

toate religiile au sfintii, fanaticii si martirii lor , incepand cu shinto si terminand cu islamul. tot ce se intampla , se intampla din cauza interpretarii aiurea a unor versete.

trebuie inteles ca dumnezeu este iubire si cand il iubesti pe dumnezeu nu trebuie sa iti fie frica . vt , nt , qoranul ... au fost revelate unor popoare primitive care nu stiau decat razboiul si atunci mesajul era teme-te .

dumnezeu trimite iubire tuturor la fel , in aceiasi cantitate tu esti cel care trebuie sa te deschizi sa primesti si majoritatea isi blocheaza comunicarea cu dumnezeu cu materie . cautand sa acumulati materie uitati de dumnezeu .
incercati sa faceti loc lui dumnezeu in viata voastra cat mai mult , nu va indepartati de el caci voi sunteti cei care pierd.
uitati-va in voi si veti descoperi ca dumnezeu este acolo nu il negati.
ajuta in fiecare zi pe cineva " Atunci vor răspunde şi ei, zicānd: Doamne, cānd Te-am văzut flămānd, sau īnsetat, sau străin, sau gol, sau bolnav, sau īn temniţă şi nu Ţi-am slujit?
El īnsă le va răspunde, zicānd: Adevărat zic vouă: Īntrucāt nu aţi făcut unuia dintre aceşti prea mici, nici Mie nu Mi-aţi făcut. "
egoismul nu va duce nicaieri . sa nu aveti impresia ca tre sa dati fiecarui cersetor care va apare bani mai bine ii dai o bucata de paine sau o haina pe care nu o imbraci ca nu mai e la moda si exemplele pot continua. fa o fapta buna macar in fiecare zi ,cand te duci seara la culcare sa fii bucuros ca ai ajutat pe cineva si cere iertare fata de tine si fata de cei carora le-ai gresit in ziua respectiva .

Aceasta postare a fost editata de vali_: 26 July 2009 - 03:09 AM

0

#13 Utilizator offline   Csc 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-June 11

Scris 01 October 2011 - 11:17 AM

Vezi postareaAynur, la 12 May 2009 - 05:30 PM, a spus:

Buna seara tuturor!

Stau si ma gandesc in ultima vreme la modul in care se scurg vietile noastre... zi dupa zi, an dupa an..
Nu peste mult cu totii vom intalni moartea si pentru cei credinciosi si nu numai ne vom intalni cu Creatorul nostru?
Oare ce ii vom spune?Ce am facut?cat am facut noi pentru credinta noastra..rugaciuni,milostenii,binele facut altora sau nu

Salutare Aynur,.... kaif halak?....vezi tu ca foarte putini oameni in lume creeaza .....in medicina...agricultura....stiinta....etc....iar restul lumii nu fac nimic.....acei oamenii care creeaza vor ramine intodeauna in istorie....iar noi astia vom fi dati uitari....
0

#14 Utilizator offline   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 15-March 10

Scris 01 October 2011 - 04:53 PM

Vezi postareaAynur, la 12 May 2009 - 05:30 PM, a spus:

Nu peste mult cu totii vom intalni moartea si pentru cei credinciosi si nu numai ne vom intalni cu Creatorul nostru?

Creatorul nostru este Natura si cu ea ne intalnim in fiecare zi!

Citeaza

Oare ce ii vom spune?Ce am facut?cat am facut noi pentru credinta noastra..rugaciuni,milostenii,binele facut altora sau nu
oare este suficient oare am reusit noi sa ne curatam cu totul sufletul de pacate?

Natura nu are nevoie de rugaciuni, milostenii si nici nu-i pasa de relatiile pe care le au oamenii intre ei!

Singurul pacat real este acela de a face rau Naturii care ne-a creat si cu cat ii vom face mai mult rau, acel rau se va intoarce impotriva noastra! Distrugand Natura ne distrugem mediul natural in care traim si caruia ii suntem adaptati! Natura nu pedepseste pe nimeni, dar este ca o oglinda care rasfrange la adresa noastra faptele, bune sau rele, pe care le-am facut noi asupra ei!

Ceilalti creatori inventati de catre religii, dumnezeu, yahweh, allah, etc. nu sunt altceva decat rodul imaginatiei, fanteziei, dar si al frustrarilor umane, atat si nimic mai mult!
0

#15 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 01 October 2011 - 05:00 PM

Vezi postareaCsc, la 01 October 2011 - 11:17 AM, a spus:

foarte putini oameni in lume creeaza .....in medicina...agricultura....stiinta....etc....iar restul lumii nu fac nimic.....acei oamenii care creeaza vor ramine intodeauna in istorie....iar noi astia vom fi dati uitari....

Adevarat ca indivizi din clasa muncitoare de rand nu vor fi proslaviti de posteritate, dar la fel este valabil si pentru cei din domeniul medicinei, al stiintei, etc care nu au inventat sau inovat ceva. Numai cei care descopera ceva nou vor ramane in istorie, restul isi vor practica profesiile in obscuritate la fel ca restul populatiei. Si ce e rau in asta ? Trebuie sa fim toti faimosi, sa se faca filme dupa vietile noastre ?
Si nu as spune ca restul lumii nu fac nimic. Cum adica nu fac nimic ? Restul suntem trantori care frecam menta toata ziua sau cum ?

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 01 October 2011 - 05:29 PM

0

#16 Utilizator offline   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 15-March 10

Scris 01 October 2011 - 05:22 PM

Vezi postareaNaeema, la 01 October 2011 - 05:00 PM, a spus:

Trebuie sa fim toti faimosii, sa se faca filme dupa vietile noastre ?

NU! Doar cei bolnavi de cultul propriei personalitati simt nevoia de a fi proslaviti! Important este sa simtim, noi insine, ca am facut ceva bun in viata, chiar daca acel ceva este neinsemnat pentru altii...
1

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Vindecarea de suferinte si boli .Ce spune scriptura?
Cunoasterea Lui Dumnezeu si increderea in El.
andrei.hus  153 9.373
Hot Topic (New) Atasamente Noi si Dumnezeu
Dumnezeu nu are religie , invit oameni de toate confesiunile
Poznasul  27 3.979
Hot Topic (New) Predestinarea * * * * *
Teme combinate
zexelica  847 55.038
Hot Topic (New) Dumnezeu ne pune sa alegem dintre scenarii karmice? VictorN  68 6.109
Hot Topic (New) Atasamente Am o mare intrebare!
De fapt mai multe...
octav.c  204 12.224