sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sanse de a-ti gasi un serviciu dupa 30 de ani Evaluare topic: * * * - -

#1 Utilizator offline   lllucci 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 12 May 2009 - 07:57 AM

buna!ma aflu undeva in afara tarii,cu familia mea.in ultimul timp ne cam gandim sa ne intoarcem acasa,desi situatia economica nu e prea roz in toata lumea.insa suntem preocupati de gandul ca nu ne vom putea angaja prea curand,la intoarcerea nostra.motive:criza economica,varste de peste 30 de ani,lipsa de experienta in domenii anume(eu lucrez ca menajera,sotul ca gradinar-meserii ce lipsesc la noi).avem totusi avantajul ca provenim dintr-un oras mare,deci sanse mai multe de aflarea unui post de lucru.in tara am studiat ceva,fara a practica insa deloc.deci lipsa de experienta.as vrea sa aud mai multe pareri.ce spuneti,ne vom putea gasi ceva de lucru,intr-o perioada rezonabila de timp?
0

#2 Utilizator offline   Saharian 

• fost
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 03-November 06

Scris 12 May 2009 - 08:10 AM

Adie a clona sau mi se pare mie ? ...cu asa meserii cautate nu o sa aveti nici o problema :)

:lol:
0

#3 Utilizator offline   lllucci 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 12 May 2009 - 08:20 AM

Vezi postareaSaharian, la May 12 2009, 08:10 AM, a spus:

Adie a clona sau mi se pare mie ? ...cu asa meserii cautate nu o sa aveti nici o problema :)

:lol:

nu e cazul sa fi ironic.daca citeai mai atent,vedeai ca am scris ca am o diploma(desi nu am specificat in ce domeniu),dar nu am experienta.si posturi de lucru fara o specializare sunt cateva:vanzator,paza,in supermarket-uri etc.ideea era legata de criza economica,de lipsa de experienta si de varsta.
0

#4 Utilizator offline   GinGin 

• tonic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-October 06

Scris 12 May 2009 - 08:38 AM

Vezi postarealllucci, la May 12 2009, 09:20 AM, a spus:

nu e cazul sa fi ironic.daca citeai mai atent,vedeai ca am scris ca am o diploma(desi nu am specificat in ce domeniu),dar nu am experienta.si posturi de lucru fara o specializare sunt cateva:vanzator,paza,in supermarket-uri etc.ideea era legata de criza economica,de lipsa de experienta si de varsta.

Nu cred ca a vrut sa fie ironic...menajere serioase si cu experienta intotdeauna se vor cauta.Cat despre gradinari...pe aici serviciile astea sunt costisitoare pentru buzunarul omului de rand si lumea nu prea si le poate permite...personal , prefer sa-mi plantez singura florile si sa tund iarba ...desi,un ajutor specializat n-ar strica.O firma de curatenie de interior/exterior v-ar avantaja,zic eu...

Ce diploma ai?

Aceasta postare a fost editata de GinGin: 12 May 2009 - 09:03 AM

0

#5 Utilizator offline   lllucci 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 12 May 2009 - 08:46 AM

Vezi postareaGinGin, la May 12 2009, 08:38 AM, a spus:

Nu cred ca a vrut sa fie ironic...menajere serioase si cu experienta intotdeauna se vor cauta.Cat despre gradinari...pe aici serviciile astea sunt costisitoare pentru buzunarul omului de rand si lumea nu putea si le prea poate permite...personal , prefer sa-mi plantez singura florile si sa tund iarba ...desi,un ajutor specializat n-ar strica.O firma de curatenie de interior/exterior v-ar avantaja,zic eu...

Ce diploma ai?

nu vreau sa dau prea multe informatii despre noi,tocmai de aceea nu am specificat.repet,nu ma gandesc doar la ce facem aici(menaj si gradinarit),ci la sansele de a gasi o slujba in absolut orice domeniu,evident fara sopecializare.cat despre specializare...am peste 30 de ani,fara experienta..am ceva sanse?astept opinii de la toata lumea,in special de la cine a mai trecut prin asa ceva.
0

#6 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 12 May 2009 - 08:54 AM

nu stiu in ce domeniu aveti calificare/studii, dar poate va gasiti de lucru si fara experienta

meserii pt care nu se cere calificare sau pt care se face calificare la fata locului sunt vanzator, muncitor in constructii, sofer, ajutor bucatar, camerista, agent vanzari, agent livrator, personal curatenie, responsabil raion
0

#7 Utilizator offline   VEMANS 

• gandac flituit
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-March 09

Scris 12 May 2009 - 09:01 AM

Vezi postarealllucci, la May 12 2009, 08:57 AM, a spus:

buna!ma aflu undeva in afara tarii,cu familia mea.in ultimul timp ne cam gandim sa ne intoarcem acasa,desi situatia economica nu e prea roz in toata lumea.insa suntem preocupati de gandul ca nu ne vom putea angaja prea curand,la intoarcerea nostra.motive:criza economica,varste de peste 30 de ani,lipsa de experienta in domenii anume(eu lucrez ca menajera,sotul ca gradinar-meserii ce lipsesc la noi).avem totusi avantajul ca provenim dintr-un oras mare,deci sanse mai multe de aflarea unui post de lucru.in tara am studiat ceva,fara a practica insa deloc.deci lipsa de experienta.as vrea sa aud mai multe pareri.ce spuneti,ne vom putea gasi ceva de lucru,intr-o perioada rezonabila de timp?

Daca citesti presa din tara poti sa-ti faci o parere despre situatia economica. Somajul e in crestere -cel oficial deoarece fara loc de munca sunt mult mai multi- si tot mai multe firme isi reduc sau inceteaza activitatea. Si inca nu s-a atins maximul....
Sfatul meu : mai asteapta , mai ales cu meseriile voastre.
0

#8 Utilizator offline   lllucci 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 12 May 2009 - 09:08 AM

Vezi postareaVEMANS, la May 12 2009, 09:01 AM, a spus:

Daca citesti presa din tara poti sa-ti faci o parere despre situatia economica. Somajul e in crestere -cel oficial deoarece fara loc de munca sunt mult mai multi- si tot mai multe firme isi reduc sau inceteaza activitatea. Si inca nu s-a atins maximul....
Sfatul meu : mai asteapta , mai ales cu meseriile voastre.

sotul meu spune la fel.insa asta e situatia internationala,nu numai in tara.chiar si aici.se castiga din ce in ce mai putin si se lucreaza la negru.si imi e teama ca trecand timpul,chstia cu "varsta" si cu "fara experienta",chiar vor deveni probleme serioase.de intors oricum vrem sa ne intoarcem mai devreme sau mai tarziu si la noi niciodata nu va fi situatia economica "roz".ce sanse am mai avea atunci,la patruzeci de ani,sa ne reintegram in campul muncii romanesc,in situatia descrisa?
0

#9 Utilizator offline   abcde_f 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-January 09

Scris 12 May 2009 - 01:38 PM

conteaza mult si in ce zona a tarii locuiesti, ce poate fi disponibil pe acolo in functie de pregatirea voastra si nu in ultimul rand disponibilizarile care se fac si in prezent
eu ma aflu aprox in situatia ta(aproximativ!) insa imi pot da seama de situatia ta prea bine
citesc ziarele care sunt ale comunitatii romanesti stabilite aici si ceea ce vad pe posturile romanesti ma fac sa fiu retinuta in a mai vrea sa ma intorc fara masuri severe de precautie
stii prea bine ca daca in acest moment lucrezi si tu si sotia sunteti norocosi , chiar daca tu ramai o perioada fara serviciu...sotia ta, ca menajera gaseste oricand(nu stiu...zic si eu...depinde de tara)
mai ales ca se castiga bine la ora ca si menajera, dupa cate stiu.Cunosc cazurle unde se castiga si 10 euro la ora.
crezi ca intorsi in tara , o sa fie mai bine?...eu nu cred

Aceasta postare a fost editata de nimfa: 12 May 2009 - 01:40 PM

0

#10 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 12 May 2009 - 01:44 PM

cred ca o persoana casatorita cu varsta in jur de 30 ani prezinta totusi o buna credibilitate in fata unui potential angajator - este dornica sa munceasca pentru a-si intretine familia, nu se aventureaza sa-si schimbe des locul de munca, nu este aproape de varsta pensionarii incat sa o tina tot intr-o foaie de boala, este mai responsabila si mai cu capul pe umeri decat un proaspat absolvent
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Angajati si angajatori!
Diverse
master_mind  20 12.531
Poll (No New) Chestionar:    Asteptand NESARA...
National Economic Security and Reformation Act
Arcadia@  0 2.758
Replici noi 100 de milioane USD
Cum faci 100 de milioane USD
Schimbarea Perceptiei  5 4.210
Hot Topic (New) Sclavia moderna
Este Foarte Important sa vada Toata Lumea acest documentar
Mariusica2010  31 2.475
Hot Topic (New) Atasamente Crescatorie de melci marina  63 52.715