Sanse de a-ti gasi un serviciu dupa 30 de ani
Scris 12 May 2009 - 07:57 AM
Scris 12 May 2009 - 08:10 AM
Scris 12 May 2009 - 08:20 AM
Saharian, la May 12 2009, 08:10 AM, a spus:
nu e cazul sa fi ironic.daca citeai mai atent,vedeai ca am scris ca am o diploma(desi nu am specificat in ce domeniu),dar nu am experienta.si posturi de lucru fara o specializare sunt cateva:vanzator,paza,in supermarket-uri etc.ideea era legata de criza economica,de lipsa de experienta si de varsta.
Scris 12 May 2009 - 08:38 AM
lllucci, la May 12 2009, 09:20 AM, a spus:
Nu cred ca a vrut sa fie ironic...menajere serioase si cu experienta intotdeauna se vor cauta.Cat despre gradinari...pe aici serviciile astea sunt costisitoare pentru buzunarul omului de rand si lumea nu prea si le poate permite...personal , prefer sa-mi plantez singura florile si sa tund iarba ...desi,un ajutor specializat n-ar strica.O firma de curatenie de interior/exterior v-ar avantaja,zic eu...
Ce diploma ai?
Aceasta postare a fost editata de GinGin: 12 May 2009 - 09:03 AM
Scris 12 May 2009 - 08:46 AM
GinGin, la May 12 2009, 08:38 AM, a spus:
Ce diploma ai?
nu vreau sa dau prea multe informatii despre noi,tocmai de aceea nu am specificat.repet,nu ma gandesc doar la ce facem aici(menaj si gradinarit),ci la sansele de a gasi o slujba in absolut orice domeniu,evident fara sopecializare.cat despre specializare...am peste 30 de ani,fara experienta..am ceva sanse?astept opinii de la toata lumea,in special de la cine a mai trecut prin asa ceva.
Scris 12 May 2009 - 08:54 AM
meserii pt care nu se cere calificare sau pt care se face calificare la fata locului sunt vanzator, muncitor in constructii, sofer, ajutor bucatar, camerista, agent vanzari, agent livrator, personal curatenie, responsabil raion
Scris 12 May 2009 - 09:01 AM
lllucci, la May 12 2009, 08:57 AM, a spus:
Daca citesti presa din tara poti sa-ti faci o parere despre situatia economica. Somajul e in crestere -cel oficial deoarece fara loc de munca sunt mult mai multi- si tot mai multe firme isi reduc sau inceteaza activitatea. Si inca nu s-a atins maximul....
Sfatul meu : mai asteapta , mai ales cu meseriile voastre.
Scris 12 May 2009 - 09:08 AM
VEMANS, la May 12 2009, 09:01 AM, a spus:
Sfatul meu : mai asteapta , mai ales cu meseriile voastre.
sotul meu spune la fel.insa asta e situatia internationala,nu numai in tara.chiar si aici.se castiga din ce in ce mai putin si se lucreaza la negru.si imi e teama ca trecand timpul,chstia cu "varsta" si cu "fara experienta",chiar vor deveni probleme serioase.de intors oricum vrem sa ne intoarcem mai devreme sau mai tarziu si la noi niciodata nu va fi situatia economica "roz".ce sanse am mai avea atunci,la patruzeci de ani,sa ne reintegram in campul muncii romanesc,in situatia descrisa?
Scris 12 May 2009 - 01:38 PM
eu ma aflu aprox in situatia ta(aproximativ!) insa imi pot da seama de situatia ta prea bine
citesc ziarele care sunt ale comunitatii romanesti stabilite aici si ceea ce vad pe posturile romanesti ma fac sa fiu retinuta in a mai vrea sa ma intorc fara masuri severe de precautie
stii prea bine ca daca in acest moment lucrezi si tu si sotia sunteti norocosi , chiar daca tu ramai o perioada fara serviciu...sotia ta, ca menajera gaseste oricand(nu stiu...zic si eu...depinde de tara)
mai ales ca se castiga bine la ora ca si menajera, dupa cate stiu.Cunosc cazurle unde se castiga si 10 euro la ora.
crezi ca intorsi in tara , o sa fie mai bine?...eu nu cred
Aceasta postare a fost editata de nimfa: 12 May 2009 - 01:40 PM
Scris 12 May 2009 - 01:44 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Angajati si angajatori!
Diverse |
master_mind | 20 | 12.531 |
|