Se tot spune ca se lucreaza la un aparat care sa te faca invizibil. Dar, daca ar exista si am intra in acel aparat, ne-ar disparea si retina, corneea si alte parti ale ochiului. Atunci cum am mai vedea ? Am merge ca orbii cu bastonul ?
Pagina 1 din 1
Invizibilitatea Ce credeti ?
Scris 11 May 2009 - 07:02 PM
proiecte legate de invizibilitate au mai existat. chiar si einstein a avut un proiect urmat de un experiment in acest sens.
invizibilitatea se poate obtine prin curbarea luminii in jurul obiectului ce se doreste a fi invizibil. lumina nemaiajungand la acel obiect ci fiind curbata in jurul sau, logic obiectul devine invizibil. acuma probabil realizezi cum cel ce ajunge a fi invizibil nu sufera absolut nici o transformare, efectul este al asupra celor din afara. realizarea acestui lucru a fost incercat prin mai multe metode, metoda lui einstein continand printre altele un electromagnet de mare putere.
invizibilitatea se poate obtine prin curbarea luminii in jurul obiectului ce se doreste a fi invizibil. lumina nemaiajungand la acel obiect ci fiind curbata in jurul sau, logic obiectul devine invizibil. acuma probabil realizezi cum cel ce ajunge a fi invizibil nu sufera absolut nici o transformare, efectul este al asupra celor din afara. realizarea acestui lucru a fost incercat prin mai multe metode, metoda lui einstein continand printre altele un electromagnet de mare putere.
Scris 12 May 2009 - 12:12 PM
am vazut ca incercau sa faca un costum care sa faca soldatii invizibili. si e bazat pe principiul de care spunei.. curbarea luminii. e doar un efect optic
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
obligatii de serviciu
vi se pare normal? |
lllucci | 94 | 7.325 |
|
|
Sarah N.... | 48 | 12.025 |