sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Problema HDMI Nu mai vad pagina de start a Windows Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Electra2008 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-October 08

Scris 11 May 2009 - 01:27 PM

O alta problema cu care ma confrunt este urmatoarea: pe o placa video Geforce 9400 GT, am pus un cablu HDMI sa pot vedea filmele din PC la TV.Am instalat ultimile drivere de pe situl nvidia pentru placa video, am setat din Nvidia Control Panel modul Clone (sa vad exact ceea ce vad si pe pc si pe tv), filmele merg toate,se vad subtitrarile, e totul ok pana aici, sunt multumita de configurari insa de fiecare data cand dau un restart la pc nu imi mai apare nici o interfata a windowsului, nici o pagina cu boot screenul, nimic. Pe ecranul pc-ului incep sa vad doar din momentul in care apare pagina cu parola (e scoasa parola dar am dat exemplu) si apare acel ecran cu windows scris alb pe fond bleu, apoi toate imi apar corect pe monitorul pc-ului. Daca deschid tv-ul in timp ce fac restartul la windows, cu cablul hdmi conectat, ceea ce ar trebui sa vad pe monitorul pc-ului (pagina de start a windosului, boot screen etc) imi apare pe ercanul tv-ului corect insa pe monitorul pc-ului nimic, doar negru. Ma gandesc ca am gresit la setari, undeva la proprietati/settings unde apar cele 2 monitoare.Cred ca e acolo ceva gresit insa nu stiu ce.Atasez un screen capture cum apare acum si poate ma ajutati sa fac cum e corect.Va multumesc!

Fisiere atasate

0

#2 Utilizator offline   Herr Spiegellman 

• Lustruous Prince of Darkness
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-November 05

Scris 11 May 2009 - 01:30 PM

SyncMaster-ul pune-l ca 1. Pe ecranul 2 (care e acum monitorul dar ar trebui sa fie TV-ul) placa video incepe sa afiseze doar dupa ce ruleaza deja driverul.
0

#3 Utilizator offline   Electra2008 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 11 May 2009 - 01:54 PM

Nu imi iese treaba:)) Am mutat ecranele alea am dus 2 in loc de 1 acum imi apare in desen 1 si 2 la rand insa cand apas pe 1 imi scrie plug and play monitor, si pe 2 acum sync master.Daca apas identify imi apare cifra 2 pe ecranul pc-ului.Eu asta nu stiu cum sa fac sa apara pe ecranul 1 Sync master si pe 2 plug and play monitor.Nu imi iese sub nici o forma!!!
0

#4 Utilizator offline   Herr Spiegellman 

• PipPipPipPipPip

Scris 11 May 2009 - 01:56 PM

Mai exista si varianta sa schimbi cablurile intre ele :jester:
0

#5 Utilizator offline   Electra2008 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 11 May 2009 - 02:12 PM

Esti un geniu! :jester: Am scos cablu Hdmi, l-am pus inapoi, si vad ca acum si-a revenit si imi apare corect la display 1 pentru sync master, 2 pentru default monitor! Era o problema atat de simpla insa unde nu e cap vai de picioare!!!! Multumesc inca odata daca nu am invartit setarile alea de zeci de mii de ori si tot nu imi iesea pasienta si acum ...lol parca ma umfla rasul ce problema usoara era! Noroc de tine!
0

#6 Utilizator offline   Herr Spiegellman 

• PipPipPipPipPip

Scris 11 May 2009 - 02:26 PM

Stai linistita, de obicei oamenii se gandesc la lucruri putin mai complicate prima data :jester:

La problema cealalta insa il voi lasa pe astan sa se ocupe in principal, e muuuult mai priceput la analizat dumpuri.
0

#7 Utilizator offline   Electra2008 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 11 May 2009 - 03:49 PM

Iti multumesc!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1