Hmmmmm... Acum am pe calc windows 7 pe 32 biti, inca nu am luat Release Candidate.....
Am niste nelamuriri:
1. Windows 7 pe 32 biti vede 4 gb RAM? Sau ma rog cati vede maxim?
2. Cum pot sa-mi dau seama daca pot rula Windows 7 pe 64 biti pe calc meu?
Multumesc
Pagina 1 din 1
Windows 7 SO pe 64 biti
Scris 11 May 2009 - 01:08 PM
1. Din cate stiu nu, pentru ca asa foloseste Windows-ul memoria. Desi teoretic poate vedea 4 GB RAM pe 32 biti (2^32 = 4.294.967.296 ), Windows-ul foloseste o zona de memorie virtuala care se suprapune peste minim ~800 MB RAM, deci doar ~3.2 vor fi folositi.
2. Daca ai procesor pe 64 biti, poti rula Windows sau orice alt SO pe 64 biti.
2. Daca ai procesor pe 64 biti, poti rula Windows sau orice alt SO pe 64 biti.
Scris 16 May 2009 - 11:03 AM
Am pus windows 7 RC, dar am probleme la unele programe.
De exemplu nu pot sa instalez deamon tools... Zice This platform is not supported.... si am incercat si versiuni pt 64.....Stie cineva cum o pot rezolva?
De exemplu nu pot sa instalez deamon tools... Zice This platform is not supported.... si am incercat si versiuni pt 64.....Stie cineva cum o pot rezolva?
Scris 17 May 2009 - 09:43 AM
Am rezolvat sa instalez deamon tools, dar acum mi-a aparut o problema si mai si.....
Vreau sa instalez diferite programe(flash, photosop), iar cand le montez imaginile cu deamon tools merg. Cand incep instalarea imi cer sa introduc cd-ul cu programul in diskul in care am montat imaginea.
Stie cineva vreo solutie?
Vreau sa instalez diferite programe(flash, photosop), iar cand le montez imaginile cu deamon tools merg. Cand incep instalarea imi cer sa introduc cd-ul cu programul in diskul in care am montat imaginea.
Scris 18 May 2009 - 07:21 AM
Nu toate programele care ruleaza pe windows-uri mai vechi vor rula pe un windows mai nou. E stupid, dar e o realitate. Va trebui sa astepti sa apara versiuni corespunzatoare sau macar patch-uri / update-uri.
Scris 22 May 2009 - 12:53 PM
Andreyvrj, la May 17 2009, 09:43 AM, a spus:
Am rezolvat sa instalez deamon tools, dar acum mi-a aparut o problema si mai si.....
Foloseste alt program de imagini virtuale: Nero Image Driver, Alcohol.
Scrie imaginile pe un disc RW.
Oriucm e posibil sa ai supriza, la unele programe, sa nu functioneaze, corect sau chiar deloc.
Scris 26 May 2009 - 08:28 AM
Unde are windowsu asta optiunea pt Run(ca in Xp) ca o caut de juma de ora........
Scris 03 June 2009 - 02:53 PM
Andreyvrj, la May 26 2009, 08:28 AM, a spus:
Unde are windowsu asta optiunea pt Run(ca in Xp) ca o caut de juma de ora........
Ai incercat Stegulet + R (adica tasta stegulet apasata impreuna cu tasta R) ?
Ia uite, cica e o chestie noua la Windows 7: http://www.blogsdna.com/2040/how-to-enable...-start-menu.htm
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
windows | salsaman | 1 | 1.525 |
|
Problema conectare internet laptop | Andrei3420 | 6 | 1.435 |
|
administrator rights
VISTA |