Pagina 1 din 1
USER password error la logare windows cere password dar eu nu am setat nimic
Scris 09 May 2009 - 09:34 PM
nu o pot scoate parola doar modifica daca intru in SAFE MODE. am 2 useri dar fara parola. acum imi cer parola la logare. care ar putea fi problema?
Scris 11 May 2009 - 11:50 AM
Poate a setat altcineva. Incearca sa discuti cu cine ar fi putut umbla la computer. A-ti recomanda sa faci x sau y chestie ca sa ocolesti parola ar fi prea aproape de hacking
Scris 11 May 2009 - 06:08 PM
Herr Spiegellman, la May 11 2009, 12:50 PM, a spus:
Poate a setat altcineva. Incearca sa discuti cu cine ar fi putut umbla la computer. A-ti recomanda sa faci x sau y chestie ca sa ocolesti parola ar fi prea aproape de hacking 
dar ce sa seteze? ca in control panel nu apare ca useri sunt protejati de password
ai vreo idee ce poate fi?
Scris 11 May 2009 - 07:15 PM
Mda... chiar ca e ciudat... s-ar putea ca s-a jucat cineva cu compul ala.
Mergi la Start > Run si scrie gpedit.msc si enter
Se va deschide o fereastra, in partea stanga urmareste arborele de optiuni astfel :
Local Computer Policy > Computer Configuration > Windows Settings > Security Settings > Account Policies > Password policy. In partea dreapta ai Minimum password length, pune 0. S-ar putea sa fie de aici.
Se va deschide o fereastra, in partea stanga urmareste arborele de optiuni astfel :
Local Computer Policy > Computer Configuration > Windows Settings > Security Settings > Account Policies > Password policy. In partea dreapta ai Minimum password length, pune 0. S-ar putea sa fie de aici.
Scris 11 May 2009 - 09:48 PM
Herr Spiegellman, la May 11 2009, 08:15 PM, a spus:
Mda... chiar ca e ciudat... s-ar putea ca s-a jucat cineva cu compul ala.
este 0 pus. uite ca atasez si poza
fan_dede, la May 11 2009, 10:43 PM, a spus:
este 0 pus. uite ca atasez si poza
nu am modificat nimic
ai mei nu stiu sa modifice dinalea si altii nu am acces la pc. am logmein activat ca mai intru de la lucru sa vad daca se descarca de pe torente si atat. doar o persoana imi stie parolele de acces dar nu stie intra !!! alta idee???
Fisiere atasate
-
ok.JPG (89.04K)
Number of downloads: 9
Scris 03 June 2009 - 02:59 PM
Poti sa incerci asa, sa stergi sau sa afli parola: http://queen-soft.bl...ch/label/parola
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
A pop up windows was blocked! | aztecu | 3 | 6.541 |
|
probleme instalare windows 7 | Saxy12 | 3 | 2.684 |
|
Windows Modificat | alin boss | 2 | 1.992 |
|