Deoarece nu ma "intereseaza" d.p.v. financiar Ibiza, Creta, Emiratele Arabe si alte asemenea destinatii "exotice" mi-am planificat anul acesta urmatorul traseu:
- Bucuresti - Tusnad (lacul sf. Ana) - Cheile Bicazului - Suceava (tur manastiri) - Obcinenele Bucovinene, Vatra Dornei, Sapanta, Baia Mare si intoarcere prin Cluj (Gradina Botanica) spre Bucuresti.
Dupa ce ajung in Bucuresti, plec pe litoral - la Venus unde este o plaja imensa intre Venus si Saturn, lipsita de alge, interdictii ...
Mi-am propus 10 zile pentru nordul Moldovei si 7 zile la mare.
In concediul din anul trecut am mers asa: Bucuresti - Vidraru - Balea Lac (ningea in august! iar cascada Capra este de nedescris) - Alba Iulia - Albac (Muntii Apuseni) - cu Scarisoara, Cetatile Ponorului - trebuie vazute! - intoarcere prin Valea Oltului. Apoi m-am dus la Venus pentru 5 zile.
De 1 mai am mers la Cheia 3 zile - trebuie vizitata de Bucuresteni...
Voi ce planuri de concediu aveti pentru "Concediu in Romania"?
Pe unde a-ti m-ai fost? Eu a-si vrea sa merg si prin Mehedinti dar cred ca o las pentru la anul...si Delta...
Dar cei care locuiesc altundeva decat in Bucuresti, ce traseu isi propun in concediu (traseu prin Romania)?
Aceasta postare a fost editata de fnicolici: 09 May 2009 - 12:33 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS