sau Inregistrare

• 17 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ce speranta exista pentru cei morti ? Ce credeti ca se intampla cu noi dupa moarte ? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Tom Bishop 

• soldier of fortune
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 27-November 08

Scris 10 May 2009 - 01:04 PM

Vezi postareaAend, la May 9 2009, 11:47 PM, a spus:

Eu am citit odata undeva , cum ca , era un pustnic care traia singur si se ruga neincetat. Intr-o zi s-a imbolnavit si pe cand se ruga i-a spus lui Dumnezeu " Doamne , pentru ce sa mai traiesc ? Iata , rudele si fratii mei au murit am ramas singur pe lume , acum sunt si bolnav " la care Dumnezeu i-a raspuns prin Ingerul Sau "Trebuie sa traiesti pana cand se va implini canonul pentru pacatele neamurilor tale care sunt acum in iad . Cand se va implini canonul , vei merge la Ceruri tu si rudele tale care vor fi mantuite prin tine" . Asadar , omul patimea pe pamant pentru iertarea pacatelor rudelor sale .

Eu in Biblie am citit altceva.

"Pentru ce spuneti voi în tara lui Israel pilda aceasta si ziceti: Părintii au mâncat aguridă si copiilor li s-au strepezit dintii? Precum este adevărat că Eu sunt viu, zice Domnul Dumnezeu, tot asa este de adevărat că pe viitor nu se va mai grăi pilda aceasta lui Israel" (Iezechel 18,1-2)

"Fiul nu va purta nedreptatea tatălui, si tatăl nu va purta nedreptatea fiului. Celui drept i se va socoti dreptatea sa, iar celui rău, răutatea sa" (Iezechel 18,20)

Am mai citit undeva ca , ajuns in hâu sau beznă , Biserica ne poate salva , ea e "Mama noastra salvatoare" . Suntem pomeniti la slujbe la mai multe .

Biserica, prin rugaciuni, poate salva din iad pe oricine? Pune aici versetele scripturistice are arata acest fapt.

Asadar 1 zi in iad este echivalentul cu o ora normala; daca nu chiar mai putin .

De unde stii ?
0

#22 Utilizator offline   Terence_Hill 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-May 09

Scris 10 May 2009 - 01:10 PM

Vezi postarea_Iskander_, la May 10 2009, 02:04 PM, a spus:

"Pentru ce spuneti voi în tara lui Israel pilda aceasta si ziceti: Părintii au mâncat aguridă si copiilor li s-au strepezit dintii? Precum este adevărat că Eu sunt viu, zice Domnul Dumnezeu, tot asa este de adevărat că pe viitor nu se va mai grăi pilda aceasta lui Israel" (Iezechel 18,1-2)

"Fiul nu va purta nedreptatea tatălui, si tatăl nu va purta nedreptatea fiului. Celui drept i se va socoti dreptatea sa, iar celui rău, răutatea sa" (Iezechel 18,20)

Asta e valabil doar la evrei, doar se vede cu ochiul liber, cum erau si ce au ajuns. Doar sa cunosti putina istorie.
In ce priveste neamurile, dintii copiilor se vor strepezi pana la starpirea neamului. Amin! Doar se vede si asta cu ochiul liber, in satele romanesti, in spitalele de psihiatrie, in puscarii. La mine in sat, 3 case sunt goale, una ocupata, 3 goale, si tot asa, cand eram mic, erau toate pline. Acum sunt goale nu pentru ca ar fi emigrat oamenii, au murit de beţie. Pe unii s-a daramat casa pur si simplu, dupa ce ani de zile au pus proptele la pereti sa nu cada.
0

#23 Utilizator offline   DarkBringer 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-June 06

Scris 10 May 2009 - 03:59 PM

Viata e atat de prost intocmita incat nu are cum sa se termine cu moartea. Daca e = mc^2 e destul de evident ca exista si altceva dupa, e destul de logic.
0

#24 Utilizator offline   adicel 

• adicel
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 30-October 08

Scris 10 May 2009 - 07:05 PM

Vezi postareaMajer, la May 8 2009, 11:22 PM, a spus:

Se termina totul cand murim ?

Depinde la ce fel de moarte te referi fiindca sunt doua discutii diferite :

Moarte duhovniceasca ( spirituala ) ? sau Moarte fizica, trupeasca ?
0

#25 Utilizator offline   Majer 

• Live together , die alone ...
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 28-March 09

Scris 10 May 2009 - 11:05 PM

Vezi postareaadicel, la May 10 2009, 07:05 PM, a spus:

Depinde la ce fel de moarte te referi fiindca sunt doua discutii diferite :

Moarte duhovniceasca ( spirituala ) ? sau Moarte fizica, trupeasca ?

Ma refer la MOARTE . simplu

Vezi postarea_Iskander_, la May 9 2009, 10:04 PM, a spus:

Bun. Pune aici versetele cu "om dupa inima lui Dumnezeu", si cele referitoare la pacatele sale.

Apoi discutam.

Uite Iskander : 1 Samuel 13 :14 si Faptele apostolilor 13 :22
Cred ca nu vrei sa-ti descriu desfraul si crimele lui David , nu-i asa ?

Astept rapunsul tau.
0

#26 Utilizator offline   fitzroy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-March 07

Scris 10 May 2009 - 11:10 PM

Moarte duhovniceasca :jester:

Vezi postareaTerence_Hill, la May 10 2009, 01:10 PM, a spus:

La mine in sat, 3 case sunt goale, una ocupata, 3 goale, si tot asa, cand eram mic, erau toate pline. Acum sunt goale nu pentru ca ar fi emigrat oamenii, au murit de beţie. Pe unii s-a daramat casa pur si simplu, dupa ce ani de zile au pus proptele la pereti sa nu cada.

Ce sat? :lol2:
0

#27 Utilizator offline   Majer 

• PipPipPipPipPip

Scris 11 May 2009 - 12:17 AM

Satul cu salciile...
0

#28 Utilizator offline   adicel 

• adicel
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 30-October 08

Scris 11 May 2009 - 08:45 PM

Vezi postareaMajer, la May 11 2009, 12:05 AM, a spus:

Ma refer la MOARTE . simplu

Vezi postareafitzroy, la May 11 2009, 12:10 AM, a spus:

Moarte duhovniceasca :lol2:

Nu inteleg care este problema ce nu va este neclar ? Ce va mirati ? :jester: Inca nu ati realizat din Biblie ca exista doua tipuri de " MOARTE " ?????????? Moartea trupeasca si moartea duhovniceasca. Daca nu ati stiut pana acum nu e nici o problema aflati acum ce este cu aceasta moarte duhovniceasca :

Luca 15:24,32 - 24. Căci acest fiu al meu mort era şi a înviat, pierdut era şi s-a aflat. Şi au început să se veselească. 32. Trebuia însă să ne veselim şi să ne bucurăm, căci fratele tău acesta mort era şi a înviat, pierdut era şi s-a aflat.

Coloseni 2:13 - 13. Iar pe voi care eraţi morţi, în fărădelegile şi în netăierea împrejur a trupului vostru, v-a făcut vii, împreună cu Sine, iertându-ne toate greşealele;

Efeseni 5;14 - 14. Căci tot ceea ce este descoperit, lumină este. Pentru aceea zice: "Deşteaptă-te cel ce dormi şi te scoală din morţi şi te va lumina Hristos".

Luca 7:60 - 60. Iar El i-a zis: Lasă morţii să-şi îngroape morţii lor, iar tu mergi de vesteşte împărăţia lui Dumnezeu.

Romani 9:11 - 11. Aşa şi voi, socotiţi-vă că sunteţi morţi păcatului, dar vii pentru Dumnezeu, în Hristos Iisus, Domnul nostru.

Aceasta postare a fost editata de Amarena: 11 May 2009 - 08:51 PM
Motiv editare: scos culori

0

#29 Utilizator offline   Tom Bishop 

• soldier of fortune
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 27-November 08

Scris 11 May 2009 - 08:55 PM

Vezi postareaMajer, la May 11 2009, 12:05 AM, a spus:

Uite Iskander : 1 Samuel 13 :14 si Faptele apostolilor 13 :22
Cred ca nu vrei sa-ti descriu desfraul si crimele lui David , nu-i asa ?

Astept rapunsul tau.

"Acum însă nu va dura domnia ta; Domnul Îşi va găsi un bărbat după inima Sa şi-i va porunci Domnul să fie conducătorul poporului Său, deoarece tu nu ai împlinit ceea ce ţi s-a poruncit de la Domnul". ( I Regi, 13,14)

"Şi înlăturându-l, le-a ridicat rege pe David, pentru care a zis, mărturisind: "Aflat-am pe David al lui Iesei, bărbat după inima Mea, care va face toate voile Mele". (F.A. 13,22)

Asa. Ce e cu ele?
0

#30 Utilizator offline   Majer 

• PipPipPipPipPip

Scris 11 May 2009 - 10:44 PM

Vezi postarea_Iskander_, la May 11 2009, 08:55 PM, a spus:

"Acum însă nu va dura domnia ta; Domnul Îşi va găsi un bărbat după inima Sa şi-i va porunci Domnul să fie conducătorul poporului Său, deoarece tu nu ai împlinit ceea ce ţi s-a poruncit de la Domnul". ( I Regi, 13,14)

"Şi înlăturându-l, le-a ridicat rege pe David, pentru care a zis, mărturisind: "Aflat-am pe David al lui Iesei, bărbat după inima Mea, care va face toate voile Mele". (F.A. 13,22)

Asa. Ce e cu ele?

Mii-ai cerut sa-ti dau versetele unde David este numit om dupa inima lui Dumnezeu, si acu ma intrebi ce-i
cu ele ! Zau daca te mai inteleg.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 17 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Colegii mei si credinta
Cica as fi atee
Mashime  11 2.399
Replici noi Moschei in Bucuresti Nellla  0 1.197
Hot Topic (New) Incurcate/nestiute/nebanuite sunt caile Domnului.
Cum adica?
Dzidzean  206 5.684
Replici noi Vaticanul si.... "afacerile" ascunse! laursan3  10 3.103
Hot Topic (New) Credincios, religios, indoctrinat, habotnic si delirant mistic.
Pareri, definitii si argumene
Black velvet  29 2.422