sau Inregistrare

• 17 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ce speranta exista pentru cei morti ? Ce credeti ca se intampla cu noi dupa moarte ? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Majer 

• Live together , die alone ...
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 28-March 09

Scris 08 May 2009 - 10:22 PM

Se termina totul cand murim ?
0

#2 Utilizator offline   adicel 

• adicel
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-October 08

Scris 08 May 2009 - 11:46 PM

Vezi postareaMajer, la May 8 2009, 11:22 PM, a spus:

Totul ca si predestinare deja s-a terminat atunci cand ne nastem. Cand omul moare atunci incepe totul...ca si judecata ( viata vesnica sau moarte vesnica ), pentru cei mantuiti respectiv cei nemantuiti. Acest totul reprezinta vesnicia intr-o parte sau in cealalta. Acest totul reprezinta constiinta care nu va muri niciodata si totodata bagajul de cunostiinte acumulat in aceasta viata. O moarte vesnica reprezinta o constiinta incarcata. :) O Viata Vesnica reprezinta o constiinta impacata. :)
0

#3 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 09 May 2009 - 12:00 AM

O mare dilema la care eu inca nu am gasit un raspuns inca.
0

#4 Utilizator offline   Majer 

• Live together , die alone ...
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 28-March 09

Scris 09 May 2009 - 12:13 AM

Vezi postareaadicel, la May 8 2009, 11:46 PM, a spus:

Totul ca si predestinare deja s-a terminat atunci cand ne nastem. Cand omul moare atunci incepe totul...ca si judecata ( viata vesnica sau moarte vesnica ), pentru cei mantuiti respectiv cei nemantuiti. Acest totul reprezinta vesnicia intr-o parte sau in cealalta. Acest totul reprezinta constiinta care nu va muri niciodata si totodata bagajul de cunostiinte acumulat in aceasta viata. O moarte vesnica reprezinta o constiinta incarcata. :) O Viata Vesnica reprezinta o constiinta impacata. :)

Wooooooauuwww

Vezi postareamarinaru, la May 9 2009, 12:00 AM, a spus:

O mare dilema la care eu inca nu am gasit un raspuns inca.

Cleric Preston avea ceva idei interesante.
Poate ne ajuta.
0

#5 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 09 May 2009 - 12:22 AM

Vezi postareaMajer, la May 8 2009, 01:22 PM, a spus:

Nu-s curioasa!!! Trebuie sa fie ceva interesant si la plecare .... nu numai :) sau macar o speranta ...

Eu nu ma grabesc sa aflu nimic concret despre "viata" dupa moarte +++++++

Aceasta postare a fost editata de The Unknown: 09 May 2009 - 12:26 AM

0

#6 Utilizator offline   oliver 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-November 04

Scris 09 May 2009 - 12:32 AM

Dupa moarte nu mai exista nimic . Un calculator daca il distrugi nu mai ruleaza nici un program pe el.
Cind Iisus spune ca sufletele celor rai vor fi aruncate la gheena asta zice , ca dupa moarte nu va mai fi nimic.

pentru ca un program sa mai ruleze dupa ce distrugi calculatorul pe care functionaza atunci trebuie sa transmiti programul in al calculator

Exista doua metode de a invinge moartea.

1. Sa gindesti foarte foarte mult si sa intelegi ce-a spus Iisus.
2. Sa nu gindesti nimic dar sa faci orbeste tot ce-a spus Iisus.

Adica numai cei foarte prosti sau cei foarte destepti au o sansa reala sa-si invinga moartea. Oamenii obisnuiti ... nu.
Fiindca numai un timpit sau un geniu chiar ar face concret ce-a spus Iisus sa facem.

Nimic nu-i sigur dar multe lucruri sint posibile.

Aceasta postare a fost editata de oliver: 09 May 2009 - 12:34 AM

0

#7 Utilizator offline   adicel 

• adicel
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 30-October 08

Scris 09 May 2009 - 02:33 PM

Vezi postareaoliver, la May 9 2009, 01:32 AM, a spus:

Ar fi prea simplu dupa cum spui tu ! Prin asta negi si anulezi ideea de DREPTATE. Daca cineva pe acest pamant incarca o pusca si ucide treizeci de vieti omenesti, crezi ca totul s-ar termina atat prin terminarea vietii tuturor celor trezeci cat si a celui ce i-a ucis ? Care mai este logica acestei vieti atunci ? De ce mai existi ? Fiindca tu prin aceasta gandire promovezi haosul si anulezi logica si dreptatea. Ar fi prea usor ca totul sa se termine si nimeni sa nu fie tras la raspundere pentru nimic a ceea ce face in aceasta viata. E absurd ce spui si atunci aceasta viata este inutila, atunci pentru ce mai gandesti si care mai este diferenta intre un animal un om si o planta ? :)

Care este scopul acestei vieti pe pamant ? E ridicola comparatia intre un calculator si un om si chiar penibila si hilara. Si sti de ce ? Fiindca calculatorul este o ingramadeala de piese, pe cand omul are suflet si gandire ( constiinta ). Chiar nu realizezi ce comparatii penibile faci ?

Aceasta postare a fost editata de Amarena: 09 May 2009 - 05:00 PM

0

#8 Utilizator offline   Gratziela26 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 09-May 09

Scris 09 May 2009 - 02:37 PM

Pentru cei morti nu mai exista nici o speranta. Iata ce spune Biblia despre cei nemantuiti:

Isaiah26:24. ,Şi când vor ieşi, vor vedea trupurile moarte ale oamenilor care s-au răzvrătit împotriva Mea; căci viermele lor nu va muri, şi focul lor nu se va stinge; şi vor fi o pricină de groază pentru orice făptură.

Cat priveste timpul intre moarte si judecata, el nu exista. Dupa moarte nu exista timp. Cum ai murit, cum te-ai si trezit, mantuit sau osandit. Inger sau vierme.

Pilda cu Lazar cel bubos si iersponsabil de viata lui, care s-a complacut sa traiasca prin gunoaie si sa nu munceasca ca un nebun, e una simbolica. Pavel a spus ca cei care nu muncesc nici sa nu manance. Si ca lenesii pacatuiesc fata de ei insisi. Deci Lazar era un pacatos, mantuit din motive misterioase, insa Lazar cel bubos nu a existat, e un exemplu extrem dat de Isus pentru a-i infricosa pe bogatii cei corupti si pacatosi.

Aceasta postare a fost editata de Gratziela26: 09 May 2009 - 02:38 PM

0

#9 Utilizator offline   the_listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 25-April 09

Scris 09 May 2009 - 02:58 PM

Vezi postareaGratziela26, la May 9 2009, 03:37 PM, a spus:

fals (afirmatia ta este sectara ) :) citeste in intregime sfinta scriptura apoi arunca cu parerea .... :)
multa iubire
0

#10 Utilizator offline   Giacomo_323 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 09-May 09

Scris 09 May 2009 - 03:03 PM

Vezi postareathe_listener, la May 9 2009, 03:58 PM, a spus:

fals (afirmatia ta este sectara ) :) citeste in intregime sfinta scriptura apoi arunca cu parerea .... :)
multa iubire

eu zic ca pentru cei morti si pentru cei nebuni nu mai exista nici o speranta, o sa te convingi tu la final, crede-ma :)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 17 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Credinta crestina in raport cu politeismul SpiRoSM  7 1.267
Hot Topic (New) Transfuzii Estera_I  59 2.233
Hot Topic (New) Atasamente Descantecul de deochi, de 3 ori Tatal nostru
Ok dpdv religios; vrajitorie, sau ce...?
Finnian  41 15.068
Hot Topic (New) Atasamente crestinismul ellla  606 34.840
Hot Topic (New) V-ati sacrifica unicul copil pentru o cauza nobila? Bagherra  130 12.103