sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ce se intampla cu mine? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   andaluz 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-May 09

Scris 07 May 2009 - 03:11 PM

e normal ca o femeie de 47 de ani sa faca sex cu un baiat de 25 de ani?sunt f confuza,nu inteleg ce mi se intampla parca sunt la 20 de ani flirtez cu baieti tineri,pe unu de varsta nici nu il iau in seama....am fost casatorita ,a murit de 10 ani,am 2 baieti mari iau eu parca sunt o catea in calduri,nici cand aveam 20 de ani nu simteam ce simt acu' cand ma atinge un baiat,nu stiu daca pot sa ma linistesc si m'i tare rusine am incercat dar tentatia e prea mare..unde lucrez cunosc f multi oameni si normal ca majoritatea tineri si intr'o tara unde nu se prea tine cont de diferenta de varsta...dar pt mine parca e prea mult si nici nu pot sa am o legatura stabila daca ma culc cu unu de 2 sau 3 ori gata vreau altceva. oare mi'e dereglata mintea? a mai patit cineva asa ceva? o sa'mi treaca tampenia asta?
0

#2 Utilizator offline   the_listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 25-April 09

Scris 07 May 2009 - 03:27 PM

Vezi postareaandaluz, la May 7 2009, 04:11 PM, a spus:

e normal ca o femeie de 47 de ani sa faca sex cu un baiat de 25 de ani?sunt f confuza,nu inteleg ce mi se intampla parca sunt la 20 de ani filtrez cu baieti tineri,pe unu de varsta nici nu il iau in seama....am fost casatorita ,a murit de 10 ani,am 2 baieti mari iau eu parca sunt o catea in calduri,nici cand aveam 20 de ani nu simteam ce simt aku cand ma atinge un baiat,nu stiu dak pot sa ma linoistesc si mi tare rusine am incercat dar tentatia e prea mare..unde lucrez cunosc f multi oameni si normal ca majoritatea tineri si intro tara unde nu se prea tine cont fde diferenta de varsta...dar pt mine parca e prea mult si nici nu pot sa am o legatura stabila dak ma culk cu unu de 2 sau 3 ori gata vreau alceva.oare mi dereglata mintea?a mai patit cineva asa ceva?o sami treaca tampenia asta?

da e normal ... nu ai de ce sa fi confuza .... in general femeile dupa 30 le creste " apetitul" .... si abstinenta il poate creste ..normal ca pe unu de aceeasi varsta nu il iei in seama caci " e vorba de virilitate" , " prospetime" etc etc etc..... deci nu iti va trece decit daca vrei .... daca nu , nu.... :cry:
multa iubire

Aceasta postare a fost editata de the_listener: 07 May 2009 - 03:28 PM

0

#3 Utilizator offline   :GaGa 

• Sugar Baby Love
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-September 08

Scris 07 May 2009 - 03:34 PM

hey, sper ca nu o sa incepeti voi 'batranele' sa-mi furati prada, mie si celorlalte de varsta mea...adica o sa fim nevoite sa fugim dupa Irinei ??? LOL

What the hell is wrong with everybody ??? :cry:
0

#4 Utilizator offline   Cleric Prestøn 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-August 06

Scris 07 May 2009 - 03:37 PM

e normal ca o femeie de 47 de ani sa faca sex cu un baiat de 25 de ani?sunt f confuza,nu inteleg ce mi se intampla parca sunt la 20 de ani filtrez cu baieti tineri,pe unu de varsta nici nu il iau in seama....am fost casatorita ,a murit de 10 ani,am 2 baieti mari iau eu parca sunt o catea in calduri,nici cand aveam 20 de ani nu simteam ce simt aku cand ma atinge un baiat,nu stiu dak pot sa ma linoistesc si mi tare rusine am incercat dar tentatia e prea mare..unde lucrez cunosc f multi oameni si normal ca majoritatea tineri si intro tara unde nu se prea tine cont fde diferenta de varsta...dar pt mine parca e prea mult si nici nu pot sa am o legatura stabila dak ma culk cu unu de 2 sau 3 ori gata vreau alceva.oare mi dereglata mintea?a mai patit cineva asa ceva?o sami treaca tampenia asta?

daca am fi trait acum 2 mii de ani, ai fi fost considerata posedata de demonii pofticiosi, descrisi indeamanunt de calugarii ortodoxi, si de sfintii parinti lăbari de pe muntele Athos.

dar acum in societatea occidentala, sigur esti o femeie normala, traiesteti viata, va trece si asta, sa speram ca nu vei ajunge ca Israela, la 70 de ani cu unu de 35, nu de alta da nu ai banii ei :cry:

Vezi postareaBurQa, la May 7 2009, 04:34 PM, a spus:

hey, sper ca nu o sa incepeti voi 'batranele' sa-mi furati prada, mie si celorlalte de varsta mea...adica o sa fim nevoite sa fugim dupa Irinei ??? LOL

What the hell is wrong with everybody ??? :o:

pai chiar asa, cand is tinere, s-ar f..te numa pe bani, si acu la batranete ar vrea si pe gratis

Aceasta postare a fost editata de iosafat: 07 May 2009 - 03:38 PM

0

#5 Utilizator offline   :GaGa 

• Sugar Baby Love
  • PipPipPipPip

Scris 07 May 2009 - 03:51 PM

Vezi postareaiosafat, la May 7 2009, 03:37 PM, a spus:

pai chiar asa, cand is tinere, s-ar f..te numa pe bani, si acu la batranete ar vrea si pe gratis

ce idei destorsionate Iosafato...mai sunt fete care adora le cock doar din pura placere, nu pt bani. . . :cry:
0

#6 Utilizator offline   Cleric Prestøn 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-August 06

Scris 07 May 2009 - 03:53 PM

Vezi postareaBurQa, la May 7 2009, 04:51 PM, a spus:

ce idei destorsionate Iosafato...mai sunt fete care adora le cock doar din pura placere, nu pt bani. . . :o:

am uitat sa spun ca sunt sarac, m-am ocupat la viata mea doar de chestiuni spirituale, si na, am ramas cu complexe, dar acu zau, nici n-as vrea sa recuperez cu una de 47 de ani :cry:

Aceasta postare a fost editata de iosafat: 07 May 2009 - 03:57 PM

0

#7 Utilizator offline   :GaGa 

• Sugar Baby Love
  • PipPipPipPip

Scris 07 May 2009 - 04:32 PM

Pai de unde stii ca e ea ?? ai impresia ca ar fi singura care umbla dupa tinerei ??? Pfuaaa, de-i dezvirgineaza inaintea mea, nush ce-i fac !!! :cry:
0

#8 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 07 May 2009 - 04:59 PM

BurQa, ai +10% pentru ca te mananca in cur.

Keep on si te suspend.
0

#9 Utilizator offline   Al3xx 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 07 May 2009 - 07:18 PM

mi se pare ceva normal....mai ales,dupa cum se spunea, cand sunteti mai tinerele....va dati mai neinteresate de acest subiect si mereu indisponibile . :cry:
0

#10 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 07 May 2009 - 07:50 PM

Ecce 'Modus Operandi' al femeilor.

De ce consideri ca 'apucaturile' tale sunt dizgratioase, de ce sa iti fie rusine?
Iti spun eu de ce: pentru ca femeile invata, LI SE si ISI inoculeaza faptul ca sexul este o apucatura fina a barbatului, un atribut instinctual al lor, ele doar facandu-le concesii barbatilor prin departarea picioarelor.
Sigur, tu esti o femeie respectabila, nu se cade sa te umectezi ca harta Romaniei intre falangele lui Busu de la ProTV cand masa de aer cald dinspre Sahara se intalneste cu cea rece dinspre Nord-Nord-Vest, nu?
De ce nu?
Nu crezi ca trupul uman urmeaza cursul firesc si iti da senzatiile naturale pe care orice om le traieste (sau ar fi recomandabil sa le traiasca)?

In situatii de genul asta, femeile incep sa se comporte infantil, ca niste virginele cracanate in public, crezand ca si-au pierdut mintile pentru Falus.
Ceea ce e destul de precis.
Baiatul de care spui te place TOCMAI pentru stapanirea de sine pe care o arati, pentru maturitate, pentru faptul ca nu esti ca cele de varsta lui si nu in ultimul rand, pentru faptul ca diferentele de varsta sunt o curiozitate (perversa, poftim, daca te face sa te simti mai bine) si o atractie destul de des intalnita. Sau care se intalneste mai devreme sau mai tarziu.
Asa cum barbatii care dau in mintea copiilor vor sa simta titele subdezvoltate ale liceenelor emo, si liceenele or avea vreun complex oedipian (pe dos), si barbatii tineri vor sa simta titele lasate ale doamnelor respectabile aflate intre doua varste dar si intre doua sesiuni de masturbare si ultima pe lista, cu voia dvs. si doamnele cu apetit sexual exacerbat de dupa varsta de 30 de ani vor sa simta Celebra Vena in cel putin doua orificii. Hai patru.

Una peste alta (sic!), nevoia si apetitul sexual pe care il simti este un fapt demonstrat stiintific, in perioada dinaintea menopauzei, femeia cauta in subconstient fecundarea, la fel cum barbatul cauta tot timpul perpetuarea speciei prin imprastierea samantei.

Sau a spermei. Na, ca sa te exciti.
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic