sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Este posibil sa iubesti din nou aceeasi persoana? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   serena89 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 07-May 09

Scris 07 May 2009 - 10:33 AM

buna , am si eu o mare problema...am stat cu un baiat timp de un an de zile( ....ne-am inteles foarte bine...nu ne-am certat niciodata ..) el locuia la circa 60 km de mine...deci nu ne vedeam in fiecare zi... iar eu..dupa acest an de zile...i-am marturisit ca numai pot sa stau fara el....ca numai vreau sa stam despartiti cum am simtit-o imediat i-am spus-o fara sa ma gandesc poate si asta a fost greseala mea pt ca el...a ramas un pic masca cand a auzit...iar dupa cateva zile mi-a spus ca el nu simte acelasi lucru si ca ar fi bine sa ne despartim ca sa nu ma faca sa sufar ...si asa am si facut ne-am despartit ..eu am suferit foarte mult , in timp ce el si-a facut alta prietena ..timp de vreo 6 luni dupa care s-au despartit...(nu stiu prea multe despre relatia lor) .Va spun acum...dupa ce au trecut 10 luni de cand ne-am despartit ca eu nu am putut sa-l uit....nu stiu ce sa fac cu el vorbesc mereu...ca prieteni doar ne intelegem foarte bine mi-a marturisit ca nu tine la fosta..deci nu asta e motivul pt care nu ne impacam.....imi spune ca numai tine la mine....Intrebarea mea este...daca este posibil ca doua persoane sa se impace ..s-o ia de la 0...sa ajunga sa se iubeasca din nou....avand in vedere ca...se inteleg foarte bine dar sa zicem ca distanta le-a distrus iubirea ....stiu ca , ca la inceput nu va mai fi pt ca...si eu m-am schimbat mult....dar in bine zic eu ...inca cred ca daca el ar accepta sa mai incercam o data relatia noastra ar fi mult mai buna ca la inceput...pt ca ne-am maturizat amandoi .....dar....nu stiu daca se poate asa ceva va rog sa ma ajutati cu un sfat multumesc anticipat:*

Aceasta postare a fost editata de bridget jones: 07 May 2009 - 07:37 PM
Motiv editare: mircuitoare

0

#2 Utilizator offline   alinapop 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-April 09

Scris 07 May 2009 - 10:54 AM

este posibil......e posibil orice atata timp cat tu crezi......vb cu el si dai de inteles ca ai vrea sa va impacati.......daca tine la tine sau daca vrea si el acelasi lucru ca si tine,va face ceva....:cry:
0

#3 Utilizator offline   fan_dede 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 09-May 09

Scris 12 May 2009 - 05:09 PM

:lol: ascultati inima si vorbeste cu el... incearca si apropiete de el... daca mai tine la tine... iti va raspunde cu aceleasi sentimente!!! nu trai cu gand ...."ce ar fi fost daca... " !!! eu am riscat acest lucru si uite ca acum suntem impreuna de 2 ani ... :) nu regret deloc ca am mai incercat odata,,,
0

#4 Utilizator offline   I Can Fly 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 12-May 09

Scris 12 May 2009 - 10:03 PM

Da,este posibil.Asta inseamna ca tu nu l-ai uitat si ca mai tii la el.Nu e nimic anormal.Vorbeste cu el,incearca sa te apropii de el.Cine stie...poate si el simte la fel.Dar nu fi prea directa,ia-o usor,stii cum se spune,step by step.Si lasa-i si lui timp sa-si clarifice sentimentele...
Succes. :lol:
0

#5 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 12 May 2009 - 10:11 PM

Vezi postareaserena89, la May 7 2009, 11:33 AM, a spus:

buna , am si eu o mare problema...

in realitate ai mai multe probleme ... in primul rand orgoliu ranit ,iar in al doilea rand neacceptarea ruperii unei relatii .

parerea mea ... :lol:
0

#6 Utilizator offline   Floarea Neatinsa 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 30-April 09

Scris 13 May 2009 - 01:43 PM

incercarea moarte n-are...ce ai de pierdut ???
0

#7 Utilizator offline   `jojo` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 28-December 04

Scris 13 May 2009 - 05:14 PM

buna , ....

da el ce simte draguta ?
el te vrea ?
eu am inteles ca doar tu vrei ... de posibil e posibil orice daca vreti amandoi
dar din ce-am priceput eu doar tu tragi de asa-zisa relatie
0

#8 Utilizator offline   Cristinick 

• Aistringas
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 21-April 08

Scris 15 May 2009 - 12:10 AM

Este posibil sa iubesti din nou aceeasi persoana, dar asta nu inseamna, neaparat, o relatie armonioasa. Doua persoane pot sa se impace, dar sa o ia de la zero...niciodata; nu te poti debarasa de trecut atat de usor, tot timpul vor exista sentimente refulate, preocupari, situatii deja gandite - cel mai bun exemplu esti chiar tu, care sustii ca il iubesti si acum, dupa zece luni de la despartire.
Mie nu imi plac de nicio culoare impacarile, mai ales dupa perioade lungi de despartire...bine, depinde mult si motivul separarii.
In cazul vostru situatia mi se pare, pe baza celor spuse de tine, destul de clara. Te-a parasit pentru ca nu te (mai) iubea, acum nu te vrea pentru ca nu te iubeste. Il inteleg...ce e aia dragoste inceputa si consumata la distanta!?
0

#9 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 15 May 2009 - 10:36 PM

Nu , nu este posibil sa iubesti "din nou" aceeasi persoana.
Tu nu il iubesti "din nou" . L-ai iubit mereu, doar ca ti-ai reprimat sentimentele.

Cat despre el... el si-a consumat iubirea pt tine... nu cred ca mai este ceva de facut.
Asta cu... "o luam de la 0 " , e o aberatie. Care 0 ? Aveti un trecut impreuna si asa va ramane... oricat ai vreau tu sa faci "0" trecutul ala , nu se poate.
Nu mai bine iti canalizezi energia pe alta relatie ?
0

#10 Utilizator offline   Magdalena19 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 17-May 09

Scris 17 May 2009 - 03:49 PM

Vezi postareabydy, la May 15 2009, 11:36 PM, a spus:

Nu , nu este posibil sa iubesti "din nou" aceeasi persoana.

Nu e, dar acum depinde si ce varsta ai, ca de la o anumita varsta presupun ca mai trebuie sa inchizi putin ochii.
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Sufocarea
ca abuz de atentie
InPing  43 2.343
Replici noi Cum devii indiferent? hipnotiq  11 3.138
Replici noi Cum sa ii demonstrez ca inca o mai plac? Eddy80  9 1.519
Hot Topic (New) Am fost inselata... cum sa fac sa iert
am crezut ca traiesc iubirea vietii mele... asa sa fie?
Mallina  366 11.548
Hot Topic (New) Ba alba..ba neagra. :(
uneori e prea dulce iar alteori d`abia mai vorbim :(
L.G.R  20 2.888