Am incercat sa imi gasesc aici..dar nu am gasit
Pagina 1 din 1
Birmaneza ...are cineva
Scris 05 November 2005 - 10:45 PM
Dupa cum stiti,unii!!pisoiul meu Jesee a murit..iar acum vrem sa ne luam altul..care sa compeseze lipsa lui!!!NU are Cineva de vanzare un pui de pisica,birmaneza,rasa pura(preferinta mamei mele
)si...sa fie mascul!!!Si..daca se poate..sa fie undeva in apropiere de Satu Mare!!adica ma refer sa nu fie in cealalta parte a tarii.Multumesc! Sper sa sa am noroc.
Scris 22 November 2005 - 11:44 PM
eu ti-as da cu cea mai mare placere o pisica, dar dc? sta o tipa cu mine in ap(stam in chirie) si nu are deloc grija de pisica ei, mai mult o chinuie...si as luao, si as da-o oricui cu cea mai mare placere, k sa-ti faci o idee, pisoiul meu de 8 luni are aproape 7 kg iar pisica ei care are 6 luni nu are nici un kg...
Scris 22 November 2005 - 11:52 PM
Din pacate nu mai am nevoie de pisica,deja am luat unul,am vrut sa inchid topicul acesta,dar nu stiu cum
In locul tau,i'as gasi pisicutei cat mai repede o alta casa,si as da'o,decat sa se chinuie acolo
Scris 23 November 2005 - 02:03 AM
Andradada, la Nov 23 2005, 01:52 AM, a spus:
Din pacate nu mai am nevoie de pisica,deja am luat unul,am vrut sa inchid topicul acesta,dar nu stiu cum
In locul tau,i'as gasi pisicutei cat mai repede o alta casa,si as da'o,decat sa se chinuie acolo
chestia e k nici nu o lasa sa-i dau eu de mancare, se supara, desi i-am mai zis cateva...doar knd pleaca ea acasa, mai are si pisica cateva momente de respiro...eu as interzice unora sa tina animale, le-as da test inainte sa isi achizitioneze unul, exact ca permisul la masina,
Scris 23 November 2005 - 01:45 PM
Crescuta in conditii normale, o pisica poate ajunge, la varsta maturitatii, la 4 - 4.5/5 kg, in functie de rasa, sau sex, femelele fiind mai micute. Mai sunt si alti factori ce contribuie la ingrasarea pisicii, cel mai bun exemplu fiind castrarea, dar daca pisoiul tau chiar cantareste atat de mult la nici un an, cred ca ar fi cazul sa iei masuri.
Scris 23 November 2005 - 03:14 PM
, pisoiul meu de 8 luni are aproape 7 kg [/quote]
asta vroiam sa te intreb si eu,doar ca aseara eram adormita..asa de multe kg are?sau..poate te'ai incurcat cand ai scris!!
asta vroiam sa te intreb si eu,doar ca aseara eram adormita..asa de multe kg are?sau..poate te'ai incurcat cand ai scris!!
Scris 23 November 2005 - 04:50 PM
ceva e sigur gresit in treaba cu 7kg la 8 luni.. altfel nu e pisic dom'le 
(desi sunt vechi - 2003)
asta e motanul meu, avea 6 ani in 2003.. si inca se tine bine si azi
Jimi si aici
are cam 4kg si mananca cat are el chef.. nu este castrat
prietena mea are un motan, castrat
tot de 8 ani si da.. e mai grasut.. cam 6 kg
(desi sunt vechi - 2003)
asta e motanul meu, avea 6 ani in 2003.. si inca se tine bine si azi
Jimi si aici
are cam 4kg si mananca cat are el chef.. nu este castrat