Vreau sa stiu si eu ceva.....
Dvd-u asta al meu nu vrea sa citeasca cd-uri.....Am formatat hardul, iar cand sa instalez windowsul(xp) nu a mai vrut sa booteze de pe cd.
aveam un cd cu windows 7 si l-am bagat pe ala..... merge foarte prost. Am luat un windows de pe filelist(stiu ca o sa sariti cu gura pe mine dar sunt cam disperat in momentul asta) dar vreau sa stiu cum pot sa-l fac sa booteze de pe dvd. poate sa booteze de pe dvd daca il fac cu nero?
Va rog raspundeti-mi cat mai repede.
va multumesc
Pagina 1 din 1
Boot cd Problema
Scris 07 May 2009 - 08:14 PM
Am incercat sa fac dvd-ul bootabil cu nero dar imi da o eraoreFD 1.44 mb system tpe-(00)
stie cineva ce i-as putea face?
Scris 11 May 2009 - 12:46 PM
Aia nu e o eroare, asa ar trebui sa apara dar ca idee... sa nu crezi ca un Windows bootabil si un DVD bootabil cu Nero e aceeasi chestie...
Incearca sa faci o imagine ISO din CD-ul de Windows si sa o scrii pe DVD, atat. Cred ca poti face asta cu MagicISO.
Incearca sa faci o imagine ISO din CD-ul de Windows si sa o scrii pe DVD, atat. Cred ca poti face asta cu MagicISO.
Scris 22 May 2009 - 12:58 PM
Andreyvrj, la May 7 2009, 08:14 PM, a spus:
Am incercat sa fac dvd-ul bootabil cu nero dar imi da o eraoreFD 1.44 mb system tpe-(00)
Ia Ultra ISO sau Magic ISO.
Deschide imaginea aia CD, pune un fisier mare (film, ceva), incit da depasesti 700 Mb. Salveaza. Scrie imaginea cu Nero Burning ROM (NU folosi express sau altceva), meniul File > Open > ISO > Burn. NU pune la Nero optiunea boot, imaginea este deja bootabila.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
cine stie adrese ftp?
am nevoie de adrese ftp din romania |
ALEXANDRUnistor | 0 | 4.703 |
|
unbutu
Live CD |