Incerc sa te inteleg si nu reusesc.
De ce o fi atat de complicata viata? Oare pentru toata lumea ?
Cand credeam ca stim totul despre cel de langa tine nu stim nimic .
Cea cu care ma plimbam , vorbeam , radeam , ne sarutam , ba chiar cu care am dormit.
Am crezut ca am gasit dragostea sursa inepuizabila de fericire , de afectiune si de tandrete.
Acolo unde dragostea lipseste domneste tristetea , dezolarea necazul , melancolia .
De multe ori stam unii langa altii si ne trezim la un moment dat ca cel din viata noastra e simpla poleiala nu suflet intreg.
Gandeste-te la mine ,ca la o stea desprinsa din tine si dusa in intunericul fara fund.
Gandeste cu capul , asculta-ti inima !
Gandeste-te bine ce vei face , cum va fi viitorul nostru , impreuna sper sa schimbam totul , doresc inca o sansa alaturi de tine , o incercare !
Cand te-ai gandit la tot , anunta-ma , ce vom face , nu incerca o pauza mare , eu sufar , nu pot sa uit clipele frumoase petrecute langa tine , pe zi ce trece te iubesc din ce in ce mai mult , sa nu crezi ca pauza ma va face sa uit totul , sa te uit , sa te scot din inima mea , nu pot !
Gandeste-te bine ce vei face , te astept sa vorbim fata in fata , si sa stabilim cum va fi si ce vom face !
Te iubesc si mereu te voi iubi !
Mesaj trimis ....
Mesaj primit ->
Renunta.

Serios. Nu se mai merita. Nu mai simt nimic pentru tine. Viata merge mai departe. Te vei obijnui fara mine. Te rog sa nu ma mai cauti. Renunta la ideea asta stupida, cum ca nu poti trai fara mine. Va aparea alta...si ii vei putea spune la fel. E cel mai bine pentru amandoi. Nu mai insista te rog. Daca ma iubesti, uita-ma!
clar scurt si la obiect