Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Cand faceam ecografia chiar m-a intrebat daca ma simt relaxat..adica daca am emotii...i-am zis ca nu am emotii.....chiar ma simteam relaxat intins acolo.... :o: deci nu era de la emotii.

Da, sunt emotiv,in situatii de emotii chiar simt ca imi iese inima din piept.

 

Singura chestie care ma deranjeaza la pulsul rapid, este conceptul ca oamenii care au puls rapid(deci metabolism rapid), traiesc mai putin....si in plus nu pot sa se ingrase(ceea ce imi doresc foarte mult)...astea sunt cele doua aspecte care ma deranjeaza.

 

Stie cineva cate ceva despre hipoanabolism?

 

Pai daca ar fi cum zici tu, eu ar trebui sa arat bidimensionala ca un afis la puls 130 :jester: ....nu are nici o legatura, crede-ma! Am proportii normale - 1m70 si 60 kg . Ce ai tu are cauze endocrine ........iar pulsul rapid ar putea fi efectul acelor dereglari metabolice si nu cauza lor.

Si eu tot un endocrinolog vreau sa consult.

Editat de masha rasputina

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
....nu are nici o legatura, crede-ma! Am proportii normale - 1m70 si 60 kg . Ce ai tu are cauze endocrine ........iar pulsul rapid ar putea fi efectul acelor dereglari metabolice si nu cauza lor.

Si eu tot un endocrinolog vreau sa consult.

Am fost dupa consultul cardiologic si la endocrinolog :jester: :jester: :jester: . M-a consultat...(in mod foarte ciudat.. :o: )

Mi-am facut apoi radiografie la craniu si la genunchi(asa a spus endocrinologul), iar cand au fost duse inapoi la acesta, a spus ca o sa cresc inca aprox 2 ani in inaltime(acum am 1,76) :jester: , si a spus ca nu e ceva grav......A dat indicatii de alimentatie...blablabla..si a zis sa vin in vacanta de vara iar pentru consult.

Pai daca ar fi cum zici tu, eu ar trebui sa arat bidimensionala ca un afis la puls 130 :)

Ba nu.......din pacate am mai putin decat tine :bye:

Editat de EiNsTeIn'S~SoUl

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Relax. Esti mai emotiv, probabil. :yes:

Eu il am in jur de 90 ziua si 80 cand ma trezesc. Cand sunt in alerta, am 130 si peste. Partea buna e ca imi crsete si viteza de reactie in situatii stresante :lol2:

Am fost la medic, si mi-a spus ca am tahicardie, insa electrocardiograma a iesit in limitele normalului. Mi-a fost recomandata ecografia doppler....dar inca nu am ajuns s-o fac. In rest, nu pot sa spun ca ma deranjeaza cu ceva.

 

 

 

Sincer...doctorul care a zis k e normal e tampit.Eu am avut puls si 180...dar am fost internata...si au avut grija doctorii de mn. :lol:((

Insa an descoperit si doctori mai tampiti ca la tine...adik....la analizele pentru munk...m-au gasit cu tensiunea...nici mai mult nici mai putin de 7 cu 6 :rot: Amuzant,dar knd e vb de propira persoana nu mai e chiar asa.

Raspunsul lor :"e normal,esti slabuta(48 de kg) ...micuta( 1.64) "...:o:O:O:O:O:O

Normal?:o:O:O:O:O:O:O

Doctora de familie nici nu m-a bagat in seama....i-am cerut doar o trimitere pentru un EKG....si degeaba.

Doctorii din ziua de azi......au uitat de juramant...banii vorbesc ...nu oamenii.

Nici acum nu stiu ce am...unii zic k e lipsa de calciu...dar totusi...7 cu 6? (am mai avut odata si 5 cu 3....dar atunci eram cam pe moarte :yes:):lol2:):lol2:):roll:) )

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×