Salut!Am nevoie de o imagine care sa contina un cerc,dar fara fundal ,fara culoare,simplu,dar cerc!Am Corel Draw ,dar nu stiu sa folosesc.ma poate ajuta cineva cu o astfel de imagine???Va rog din tot sufletul
Pagina 1 din 1
Cum fac un cerc? Va implor ajutati-ma!!!
Scris 05 May 2009 - 10:30 PM
Nu exista sa nu aibe fundal... chiar daca e unul transparent, tot exista un fundal. La ce vrei sa il folosesti ?
Corel Draw ? Lolozauri ! Program de sute de euro pentru un cerc... si probabil sepoate rezolva cu Paint-ul.
Corel Draw ? Lolozauri ! Program de sute de euro pentru un cerc... si probabil sepoate rezolva cu Paint-ul.
Scris 03 June 2009 - 03:09 PM
Exista cerc fara fundal, se cheama PNG !
Lansezi corel draw > incepi un document nou > selectezi (din bara din stinga) "scula" pentru cercuri (e cu un cerc pe ea) > tii apasata tasta CTRL > tragi un cerc pe ecran/foaie > dai drumul al CTRL > apesi CTRL+E (export) > alegi save as type: PNG > EXPORT > bifezi optiunea Transparent background > voila !
Lansezi corel draw > incepi un document nou > selectezi (din bara din stinga) "scula" pentru cercuri (e cu un cerc pe ea) > tii apasata tasta CTRL > tragi un cerc pe ecran/foaie > dai drumul al CTRL > apesi CTRL+E (export) > alegi save as type: PNG > EXPORT > bifezi optiunea Transparent background > voila !
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
instalare webcam fara cd | olly0101 | 24 | 83.704 |
|
Cum pot deschide un document MMF,vă rog? | Trixi | 8 | 7.244 |
|
Va rog ajutati-ma cu o problema video | spurlos | 1 | 1.780 |
|