sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ma ignora :(( o relatie ciudata. need help Evaluare topic: - - - - -

#41 Utilizator offline   Obsoletus 

• Maximus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 09-January 09

Scris 14 June 2009 - 11:53 AM

Vezi postareaCY73, la Jun 14 2009, 12:26 PM, a spus:

extraordinar! :) nu mi-am dat seama de constiinta asta dezvoltata!

ps: iti spun eu ca nu e asa! tocmai de aia, constiinta la noile generatii pare ca nu mai exista. a fi indragostit la 12 ani, nu tine de o constiinta dezvoltata! oricum, la 12 ani nu prea poti intelege multe, mai ales dragostea...

Da... fi atent ca asta e mai tare => Nu se mai poate exprima in cuvinte ceea ce simti.... poate poti in olandeza :(
0

#42 Utilizator offline   K-ramel 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 25-March 09

Scris 14 June 2009 - 11:55 AM

in ultimul timp tot mai multe fete incearca sa para cat mai mature incat uita sa isi traiasca copilaria,peste cativa ani cand o sa te maturizezi cu adevarat o sa iti doresti sa mai fi copil,sa nu mai ai griji si cei din jur sa te fereasca de adevaratele greutati ale vietii....toti ne doream in perioada copilariei sa fim tratati ca niste adulti si incercam sa facem lucruri pe care le fac oamenii mari,asa incerci sa faci si tu vezi pe "vecina" care e mai mare cu cativa ani ca tine ca are prieten,hai sa am si eu ca doar nu is mai prejos decat ea......joaca-te cu papusi si jocuri care sunt potrivite pentru varsta ta,asta nu exclude faptul ca poti avea si unu sau mai multi amici de sex opus.....am o curiozitete ce faceti,sau mai bine zis faceati voi(avand in vedere ca a trecut ceva timp de cand ai deschis topicul asta)cand erati "impreuna"?
0

#43 Utilizator offline   User09 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 03-May 08

Scris 21 July 2009 - 10:22 AM

Vezi postareapity_boss, la May 3 2009, 07:18 PM, a spus:

Buna! am 12 ani si de 1 saptamana sunt cu un baiat pe nume andrei. in primele zile de relatie a fost destul de ok. se purta frumos si parea foarte entuziasmat, insa dupa cateva zile i-a cam trecut cheful... in weekend-ul trecut a promis ca suna dar nu s-a tinut de promisiune. trebuia sa ne intalnim dar a bagat vechea scuza:" nu m-a lasat mama sa ies". tin sa precizez ca parintii stiu de relatia noastra. multi oameni mi-au zis sa ii dau papucii da nu ma lasa sufletul. orice sugestie e bine-venita. mersi anticipat :flowers:

app. am mai auzit texte ca: "esti prea mica vezi-ti de scoala si de invatatura", si sunt satula de ele...asa ca astept alte pareri :flowers:

Ma rog ... trebuie sa intelegem ca generatiile alearga destul de repede si trebuie sa ne conformam. Asa ca sfatul meu este sa purtati o discutie ... vezi ce iti spune si daca nu si nu, mergi mai departe. Ai tot timpul inainte ... o sa cunosti mii si mii de baieti :doh:
0

#44 Utilizator offline   abcde_f 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-January 09

Scris 21 July 2009 - 10:35 AM

cind ai varsta pe care o ai, nu iei totul asa in tragic.Nu o sa ai tu acum dragostea cea mare si prietenia e cea mai frumoasa relatie pe care o poti cultiva.Nu-ti fa o anume persoana prietena, ideea despre ce vrea sa insemne viata nu o sa ti-o faci doar divinizind o singura persoana.Incearca sa cunosti mai multi oameni, fiecare are farmecul lui, crede-ma.
0

#45 Utilizator offline   cocky12 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-July 08

Scris 23 July 2009 - 09:38 AM

Vezi postareapity_boss, la May 3 2009, 07:18 PM, a spus:

Buna! am 12 ani si de 1 saptamana sunt cu un baiat pe nume andrei. in primele zile de relatie a fost destul de ok. se purta frumos si parea foarte entuziasmat, insa dupa cateva zile i-a cam trecut cheful... in weekend-ul trecut a promis ca suna dar nu s-a tinut de promisiune. trebuia sa ne intalnim dar a bagat vechea scuza:" nu m-a lasat mama sa ies". tin sa precizez ca parintii stiu de relatia noastra. multi oameni mi-au zis sa ii dau papucii da nu ma lasa sufletul. orice sugestie e bine-venita. mersi anticipat :roll:

app. am mai auzit texte ca: "esti prea mica vezi-ti de scoala si de invatatura", si sunt satula de ele...asa ca astept alte pareri :o:

Fara nicio suparare si chiar daca ai mai auzit texte, eu zic ca te mananca rau de tot! Stai in banca ta deocamdata! Eu nu zic sa nu fii indragostita, si mie mi-a placut un baiat la gradinita, apoi altul in clasa I, altul in clasa a II-a si tot asa. Dar nici pe departe nu ma gandeam la "relatie", asa cum faci tu. Eu ma jucam atunci cu fetitele de varsta mea.
I-a cam trecut lui cheful de relatie? Nu te supara pe mine, dar e micut, s-o fi speriat saracul cand l-ai luat asa din scurt cu relatie. El, probabil, se joaca cu masinutele acum si tu te gandesti la "relatie". Off, copiii astia!

P.S.: Nu-l crede pe Laurent, te minte, nu are 13 ani! :o:
0

#46 Utilizator offline   Dix 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 14-December 06

Scris 03 February 2012 - 08:47 AM

te ignora? Ignoranta e dureroasa,stiu, probabil ca nu te merita. Smile:) Si nu uita ca un prieten adevarat nu ignora!
0

#47 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 03 February 2012 - 09:03 AM

Vezi postareapity_boss, la 03 May 2009 - 06:18 PM, a spus:

am mai auzit texte ca: "esti prea mica vezi-ti de scoala si de invatatura", si sunt satula de ele...asa ca astept alte pareri :doh:

Ai nevoie de un mare slurpy!!! din ala care-ti congeleaza creierul cand il bei cu paiul :yahoo: si vei uita totul.
0

#48 Utilizator offline   YasmiSL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-January 11

Scris 03 February 2012 - 09:35 AM

degeaba esti tu satula de pareri din astea, baiatul iti demonstreaza ca sunteti prea mici pt idile.

te ignora ca n-are chef si nu-i sta capul la "relatii".
colegul tau prefera sa se joace pe calculator si sa bata un fotbal cu baietii, cu fetele se plictisesc repede.

iti place sau nu, ei nu sunt preocupati asa devreme ca fetele de gagicarit, asa ca....cauta altceva de facut.
e o virsta la care papusile nu-si mai au rostul dar nici nu esti inca destul de mare pt baieti.

e virsta prieteniilor, incearca sa-ti faci prieteni, fi sociabila, cauta-ti niste hoobby-uri care sa-ti dezvolte creativitatea si sa-ti descopere talente.

poti sa te apuci de dans, orice sport care-ti place, design, pictura pe ceramica, fotografie,muzica, vei invata spirit de echipa si sa relationezi cu altii.
daca nu inveti sa relationezi intr-o prietenie si sa ai dorinta sa cunosti oamenii, nu vei face fata mai tirziu nici unei relatii cu un baiat. Nu vei stii sa te porti.

exista niste etape in viata unui om, nu putem sari de la copilarie la maturitate.

Aceasta postare a fost editata de YasmiSL: 03 February 2012 - 09:37 AM

1

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi M-am indragostit de o fata , cred ca chiar o iubesc. (15 ani )
sunt nou pe acest site , asa ca fiti ingaduitori cu mine.
BogdanDK  15 3.935
Hot Topic (New) Ce doare mai rau singuratatea...sau singuratatea in 2? Impr3ss  50 4.625
Hot Topic (New) Sunt neglijat J u l y  46 6.123
Replici noi Dilemă amoroasă. Levana.  15 865
Replici noi Din ce cauza majoritatea ne comportam asa...
din 100% ...90 % sigur.....
Mircea112  13 1.998