am 16 ani... si am condus fara permis
Scris 03 May 2009 - 10:14 AM
salutare....am 16 ani si am condus un golf.. pe sosea de mai multe ori.... daca mar prinde politia ce sar putea intampla? crek nu ma baga la zdu
p?
Scris 03 May 2009 - 11:06 AM
Art.86. - (1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de catre o persoana care nu poseda permis de conducere se pedepseste cu închisoare de la 1 la 5 ani.
[...]
Cu pedeapsa prevazuta la alin.(2) se sanctioneaza si persoana care încredinteaza cu stiinta un autovehicul sau tramvai, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care se afla în una dintre situatiile prevazute la alin.(1) sau (2) sau unei persoane care sufera de o boala psihica ori se afla sub influenta alcoolului sau a unor produse ori substante stupefiante sau a medicamentelor cu efecte similare acestora.
Pe de alta parte dosar penal, cazier, chestii care iti vor afecta viata profesionala
[...]
Cu pedeapsa prevazuta la alin.(2) se sanctioneaza si persoana care încredinteaza cu stiinta un autovehicul sau tramvai, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care se afla în una dintre situatiile prevazute la alin.(1) sau (2) sau unei persoane care sufera de o boala psihica ori se afla sub influenta alcoolului sau a unor produse ori substante stupefiante sau a medicamentelor cu efecte similare acestora.
Pe de alta parte dosar penal, cazier, chestii care iti vor afecta viata profesionala
Scris 03 May 2009 - 11:16 AM
io zic ca daca autovohicol a condus, poa' sa-ncerce si-un tramvai, nu?
in iasi is cele mai teribile tramvaie (sau tramvaiuri?
) zici ca-s tocmai scoase din recycle bin. asa ca poa' sa le mane ca pe carute.
in iasi is cele mai teribile tramvaie (sau tramvaiuri?
Scris 03 May 2009 - 11:39 AM
stati asa ca nu-l intereseaza pedeapsa dupa ce a savarsit incalcarea,a vrut si el sa se laude ca a condus un Golf pe sosea,de mai multe ori,la 16 ani,isprava maaare
e parca a facut o gaura in cer......
si daca tot ne-ai adus la cunostinta spune macar si ce golf e,zi-ne anul ,capacitatea motorului,cati km are la bord...
si daca tot ne-ai adus la cunostinta spune macar si ce golf e,zi-ne anul ,capacitatea motorului,cati km are la bord...
Scris 03 May 2009 - 11:44 AM
.Max., la May 3 2009, 12:39 PM, a spus:
stati asa ca nu-l intereseaza pedeapsa dupa ce a savarsit incalcarea,a vrut si el sa se laude ca a condus un Golf pe sosea,de mai multe ori,la 16 ani,isprava maaare
e parca a facut o gaura in cer......
fabricatie: 2006 : 2000cmc Motorina 260 km...bord
dc?
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis