Naeema, la May 14 2009, 10:08 PM, a spus:
Foarte bine punctat, ai dreptate în ceea ce ai scris.
În schimb, când cineva spune "iti dai seama ce shoc au femeile astea cand se vad dimineata in oglinda ???", permite-mi să cred că e pură răutate.
Dacă "femeile astea" care primesc jdemii de euro pt frumuseţea lor sunt "urâte", atunci ce dracu' ar trebui să facă cele care au ori 180 de kile, ori s-au născut cu diferite defecte, ori calitatea pielii e gingaşă, ori sunt poate bolnave şi starea lor se reflectă şi asupra tenului etc? Să se sinucidă?
Fiecare-i cu punctu' lui de vedere, eu însă consider pură neghiobie să spui că e urâtă o muiere care câştigă bani tocmai datorită corpului/feţei ei.
Că are o mie de trepăduşi în spate care o bibilicesc, îi întind ridurile, îi palpează bucile, îi măresc sânii de la o zi la alta şamd, e treaba ei. Nu ne-am născut toţi cu acelaşi noroc. Cui nu i-ar plăcea un asemenea tratament?
Şi-n plus, suntem femei mature, ştim toate ce înseamnă un machiaj corect, produse bune şi cum modifică ele expresia feţei: ochiul pare mai intens colorat, umbra genelor cade cu mai multă senzualitate, buzele par mai pline, coloristica tenului se poate schimba cu "n" nuanţe etc.
Contact
Facebook
Twitter
RSS