sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Dive fara machiaj ...iti vine sa crezi ca sunt ele? Evaluare topic: * * * * *

#21 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 14 May 2009 - 10:04 PM

Vezi postareaNaeema, la May 14 2009, 10:08 PM, a spus:

Foarte bine punctat, ai dreptate în ceea ce ai scris.
În schimb, când cineva spune "iti dai seama ce shoc au femeile astea cand se vad dimineata in oglinda ???", permite-mi să cred că e pură răutate.
Dacă "femeile astea" care primesc jdemii de euro pt frumuseţea lor sunt "urâte", atunci ce dracu' ar trebui să facă cele care au ori 180 de kile, ori s-au născut cu diferite defecte, ori calitatea pielii e gingaşă, ori sunt poate bolnave şi starea lor se reflectă şi asupra tenului etc? Să se sinucidă?
Fiecare-i cu punctu' lui de vedere, eu însă consider pură neghiobie să spui că e urâtă o muiere care câştigă bani tocmai datorită corpului/feţei ei.
Că are o mie de trepăduşi în spate care o bibilicesc, îi întind ridurile, îi palpează bucile, îi măresc sânii de la o zi la alta şamd, e treaba ei. Nu ne-am născut toţi cu acelaşi noroc. Cui nu i-ar plăcea un asemenea tratament?
Şi-n plus, suntem femei mature, ştim toate ce înseamnă un machiaj corect, produse bune şi cum modifică ele expresia feţei: ochiul pare mai intens colorat, umbra genelor cade cu mai multă senzualitate, buzele par mai pline, coloristica tenului se poate schimba cu "n" nuanţe etc.
0

#22 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 14 May 2009 - 10:06 PM

Vezi postareaNathalie, la May 4 2009, 11:41 PM, a spus:

Mie mi-a placut aici: http://www.faracuvin...-10-page-1.html :yahoo:
Totul tine de cateva ore la make-up profesionist, un fotograf bun si Photoshop...In rest, realitatea e surprinsa de paparazzi...

Daca e sa o luam asa... Oricui daca ii faci sa zicem 100 de poze la rand, in viata de zi cu zi, macar in jumatate o sa se strambe, o sa stea in pozitii care sa nu-l flateze, o sa-i cada lumina prost pe fata etc. Normal ca nimeni nu e perfect si nu poate sa arate bine 24/7, si oricine are zile proaste sau perioade proaste. Nu e nici o rusine ca imaginea se drege cu putin machiaj, pana la urma pesntru asta e facut, nu?
0

#23 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 21 May 2009 - 08:13 PM

Vezi postareatratra, la May 14 2009, 04:04 PM, a spus:

Dacă "femeile astea" care primesc jdemii de euro pt frumuseţea lor sunt "urâte", atunci ce dracu' ar trebui să facă cele care au ori 180 de kile, ori s-au născut cu diferite defecte, ori calitatea pielii e gingaşă, ori sunt poate bolnave şi starea lor se reflectă şi asupra tenului etc? Să se sinucidă?
Fiecare-i cu punctu' lui de vedere, eu însă consider pură neghiobie să spui că e urâtă o muiere care câştigă bani tocmai datorită corpului/feţei ei.

Tocmai asta este pointul. Sunt unele (nu toate) celebritati care in ciuda faptului ca in reviste,filme si aparitii publice arata extraordinar...in realitatea sunt chiar urate.Deci succesul lor financiar nu se datoreaza frumusetii pe care nu o au ci celei pe care o aplica ca pe o masca,deci o imagine falsa.O femeie din asta nu castiga bani pentru ca e frumoasa ci datorita unei persone publice fabricate care da iluzia de frumusete.
Exemplu: cati barbati crezi ca si-ar freca morcovul in fata unui poster cu Pamela Anderson nemachiata si la varsta asta? Ar ramane traumatizati daca ar vedea cum arata ea in realitate.Dar ea bani face.De ce? Pentru ca e frumoasa? Nu. Pentru ca lasa iluzia ca ar fi.
Acum privind fotografiile de mai jos,crezi ca e rautate sau neghiobie daca spun ca tipa urata ca foamea sau fac o constatare reala?

Femeile si fetele tinere din ziua de azi ar trebui sa aiba mai muta confidenta in sine si sa realizeze ca in comparatie cu majoritatea celebritatilor ele sunt frumoase pentru ca nu au nevoie de fel si fel de operatii si 7 straturi de machiaj profesional pentru a prezenta in lume o imagine atractiva.
Rautatea este produsul final cand combini obsesie,lipsa de confidenta,dorinta,dezamagire si putina invidie. Daca invatam sa avem mai multa confidenta in sine fara sa ne raportam constant la iluzia de frumusete care este promovata astazi,daca ne carmuim dorinta de a atinge perfectiunea fizica pentru ca ea nu exista si nu trebuie sa ne conformam unui ideal anume,atunci obsesia si dezamagirea automat dispar si odata cu ele si invidia.Prin urmare de rautate nici nu s-ar mai pune vorba.
0

#24 Utilizator offline   **Alex** 

• Get lost!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 13-February 07

Scris 21 May 2009 - 08:34 PM

ce misto ma simt
0

#25 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 21 May 2009 - 08:47 PM

Brigitte Bardot:

Dacă ascultăm cu atenţie versurile celui de-al doilea cântec, înţelegem cum stă treaba cu "le temps qui passe". Pamela Anderson a fost o femeie odinioară frumoasă, cum majoritatea femeilor TINERE sunt, acum i s-au mai lăsat ba o bucă, ba un sân, bătrâneţea nu iartă pe nimeni.
Nu mi-aş putea permite să spun că-s urâte nici măcar acum. Iubesc femeia aşa cum este ea, cu un rid ici, colo, cu 2 kilograme-n plus, cu părul mai grizonat şamd.

De ce trebuie să facem comparaţii sau să spunem "iti dai seama ce shoc au femeile astea cand se vad dimineata in oglinda"? Dacă adolescentele mai pot greşi din cauza frăgezimii vârstei, o femeie-n toată regula n-are vreo scuză.

Dar repet, fiecare gândeşte după cum are chef.
0

#26 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 21 May 2009 - 08:53 PM

Vezi postareatratra, la May 21 2009, 09:47 PM, a spus:

Iubesc femeia

Hopa.
Tango?

De la barbati nu prea am pretentii sa gandeasca, insa fetele ar trebui sa stie ca o femeie poate fi extrem de frumoasa chiar si la o varsta matusalemica.
0

#27 Utilizator offline   rotan 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 10-April 09

Scris 21 May 2009 - 08:56 PM

Vezi postareatratra, la May 21 2009, 09:47 PM, a spus:

De ce trebuie să facem comparaţii sau să spunem "iti dai seama ce shoc au femeile astea cand se vad dimineata in oglinda"? Dacă adolescentele mai pot greşi din cauza frăgezimii vârstei, o femeie-n toată regula n-are vreo scuză.

Dar repet, fiecare gândeşte după cum are chef.

Eu am o alta intrebare, de ce judecam actritele dupa cum arata ele dimineata nemachiate si nu dupa talent ???
Ca pentru postere, ma scuzati dar se gasesc destule...

Vezi postareaNaeema, la May 21 2009, 09:13 PM, a spus:

Tocmai asta este pointul. Sunt unele (nu toate) celebritati care in ciuda faptului ca in reviste,filme si aparitii publice arata extraordinar...in realitatea sunt chiar urate.Deci succesul lor financiar nu se datoreaza frumusetii pe care nu o au ci celei pe care o aplica ca pe o masca,deci o imagine falsa.O femeie din asta nu castiga bani pentru ca e frumoasa ci datorita unei persone publice fabricate care da iluzia de frumusete.
Exemplu: cati barbati crezi ca si-ar freca morcovul in fata unui poster cu Pamela Anderson nemachiata si la varsta asta? Ar ramane traumatizati daca ar vedea cum arata ea in realitate.Dar ea bani face.De ce? Pentru ca e frumoasa? Nu. Pentru ca lasa iluzia ca ar fi.

Ce idioti si pe la Hollywood, sa ia una de-asta si sa "munceasca" la ea juma'de zi "sa o scoata" in fata ! :)

Aceasta postare a fost editata de rotan: 21 May 2009 - 09:01 PM

0

#28 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 21 May 2009 - 09:02 PM

Vezi postareaK0ntr0VerSy, la May 21 2009, 09:53 PM, a spus:

Hopa.
Tango?

Charleston. :)

Vezi postarearotan, la May 21 2009, 09:56 PM, a spus:

Eu am o alta intrebare, de ce judecam actritele dupa cum arata ele dimineata nemachiate si nu dupa talent ???
Ca pentru postere, ma scuzati dar se gasesc destule...

Nu mă-ntreba pe mine. Eu nu le judec nici bikinii, nici machiaju'.
0

#29 Utilizator offline   cocky12 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-July 08

Scris 21 May 2009 - 10:00 PM

Cred ca toate suntem asa..ma rog, nu urate neaparat, dar d-aia e facut machiajul...sa ne infrumuseteze. Eu recunosc: nu imi place deloc cum arat fara machiaj...si nu ma machiez strident, ci normal, natural.
0

#30 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 21 May 2009 - 10:56 PM

Nu stiu,nu m-a pasionat niciodata cum arata Madonna,sau Nicole Kidman,sau mai stiu eu cine.Intotdeauna m-a interesat talentul.Operatie estetica isi face si coana Lenuta de la Dorohoi daca are bani,eu am considerat femeia frumoasa cea care este naturala.
Sau sa mai si rad pe seama lor.Un exemplu de femeie neatragatoare,este Barbara Streisand,insa frumoasa prin talentul si naturaletea ei.
Sunt de acord ca imaginea afisata de vedetele zilelor noastre este daunatoare tineretului de azi.
Dar sa nu uitam totusi,aceste vedete,cu sau fara machiaj,au fost mari talente la viata lor(exceptand Pamela Anderson ce a avut singurul talent de a-si afisa silicoanele).
Sa nu fim rele,sa admitem faptul ca pentru fiecare film,fiecare concert,este nevoie de alt machiaj.Tonele de machiaj ce sunt puse pe fetele vedetelor in timp de 10 ani sa spunem,lasa urme adanci.
Fiecare imbatranim,unele frumos,altele urat.
Eu nu sunt adepta machiajului,nicidecum.
Sincera sa fiu,prefer vedetele asa naturale cum sunt ele,imi imaginez cum sunt,pentru ca viceversa la a falsifica frumusetea in photoshop,sau mai stiu eu ce,este sa le fasifici batranetea.
Totusi sa nu credem tot ce vedem pe net.
Sa ne imaginam ca X este vecin cu Demi Moore.O vede zilnic,nemachiata,in gradina.Ar mai fi fanul ei??
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari