Soprane
Scris 13 May 2009 - 08:41 PM
maria slătinaru sună pur şi simplu oribil. nu-i de mirare că n-au chemat-o ăia de la bayreuth să cânte şi acolo
Scris 14 May 2009 - 08:09 AM
tosca_5, la May 14 2009, 12:02 AM, a spus:
Macar cineva intra si critica , dar Slatinaru nu merita asta .
dar de ce mă rog? e cu două clase sub julia varady dacă e să mă întrebi, şi cu 5 sub birgit nilsson, kirsten flagstad şamd. poate că o fi excelând duduia la altceva, ceea ce nu-i de mirare, că d-aia s-a şi înhămat la lohengrin, probabil că un rol de sieglinde îi arăta fix valoarea
Scris 27 May 2009 - 01:14 AM
petrică, la May 14 2009, 08:09 AM, a spus:
dar de ce mă rog? e cu două clase sub julia varady dacă e să mă întrebi, şi cu 5 sub birgit nilsson, kirsten flagstad şamd. poate că o fi excelând duduia la altceva, ceea ce nu-i de mirare, că d-aia s-a şi înhămat la lohengrin, probabil că un rol de sieglinde îi arăta fix valoarea 
No coment , in schimb astept sa comentezi tu.
Scris 31 May 2009 - 10:03 AM
tosca_5, la May 30 2009, 10:39 PM, a spus:
Vorbim despre o Mare Doamna , o marea Artista si un mare Pedagog.
n-am cunoscut-o personal, ca să pot spune dacă-i mare, sau doamnă. nu mi-a fost nici profesoară ca să pot spune c-a fost şi pedagoagă, iar la faza cu artista, iaca am ascultat-o, şi după capul meu nu mi se pare c-o fi fost, deşi nu m-am ferit în mod special de artiştii proşti
pe scurt, duduia NU LE ARE. poate c-o fi avut o carieră supercul în traviate şi chestii.
Scris 01 June 2009 - 12:09 PM
petrică, la May 31 2009, 10:03 AM, a spus:
n-am cunoscut-o personal, ca să pot spune dacă-i mare, sau doamnă. nu mi-a fost nici profesoară ca să pot spune c-a fost şi pedagoagă, iar la faza cu artista, iaca am ascultat-o, şi după capul meu nu mi se pare c-o fi fost, deşi nu m-am ferit în mod special de artiştii proşti 
pe scurt, duduia NU LE ARE. poate c-o fi avut o carieră supercul în traviate şi chestii.
Esti afara ca un balcon cum spun italienii din subiect, cand a cantat ea "Traviata "? habar nu ai de cine vorbesti ,o cunosc personal si inainte de toate este un mare OM ,si te rog sa-ti revizuiesti atitudinea (verbala aici)fata de o artista care este cu adevarat buna , a facut cariera , este un om integru si una din cele mai mari profesoare de canto pe care le are Romania .Cat de usor denigram fara sa stim ce spunem.
Daca nu-ti place cum canta este ok , dar nu poti scrie orice numai ca asa-ti vine tie .Cum iti permiti sa dai cu piciorul in viata unui om care a muncit din greu si care are statut castigat prin truda ?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cursuri de master class | oana_tm | 2 | 1.575 |
|
EXPOZITIE LUCIANO PAVAROTTI _ ROMA
'LUCIANO PAVAROTTI, L'UOMO CHE EMOZIONO' IL MONDO' |
tosca_5 | 1 | 1.577 |
|
Rolul teatrului in vietile voastre | Ea. | 24 | 5.451 |