sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

este oare constiinta cea mai puternica arma a omului? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   umilitul 

• NIHIL SINE DEO!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-March 08

Scris 04 May 2009 - 05:26 PM

Vezi postareaironic, la May 4 2009, 06:06 PM, a spus:

cand devii constient, fericirea este a doua natura a ceea ce devii...

De ce anume trebuie sa devii constient pentru ca fericirea sa fie a doua natura....?Si ce este prima natura si ce este a doua natura?
0

#22 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 31-May 06

Scris 04 May 2009 - 05:28 PM

prima natura este Dumnezeu...a doua natura este fericirea desavarsita...a treia natura este constientizarea.
0

#23 Utilizator offline   only_one 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-April 09

Scris 04 May 2009 - 10:03 PM

0

#24 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 20 May 2009 - 09:56 AM

Vezi postareasamoilaaa, la May 1 2009, 09:53 PM, a spus:

http://www.youtube.c...h?v=aYyFmllA29M
ma rog in acest videoclip nu vorbesc despre constiinta ca fiind o arma
dar dak este adevarat ce se zice in acel videoclip cu ajutorul mintii noi putem face orice
Voi ce parere aveti
Stiu ca am mai deschis un topic cu acest videoclip dar acela a fost pt a intelege eu insumi despre ce este vorba
De data aceasta vreau sa va aflu parerea voastra dak e adevarat sau nu

Ar putea fi. Daca o dezvoltam, bineinteles...
0

#25 Utilizator offline   octav.c 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-October 08

Scris 21 May 2009 - 11:41 AM

Vezi postareasamoilaaa, la May 1 2009, 09:53 PM, a spus:

...

Ducandu-ne existenta intr-un mediu observabil cu ajutorul luminii, face ca simtul vazului sa fie, fara indoiala, cel mai important dintre simturi.
Vederea devine, astfel, un avantaj si nu o arma...

Constiinta mintii omului, rod al constiintei de sine alaturi de alte constientizari proprii omului, si-a inceput existenta prin intelegerea informatiilor aduse de simtul vazului.
Dintre acestea, recunoasterea propriei imagini intr-o oglinda, ar putea fi foarte bine, prima dintre aceste intelegeri.

Constiinta devine astfel, un post de observatie mai inalt, din care lucrurile pot fi vazute in ansamblul lor, interactionand unele cu altele, si astfel intelese.
Iar mai apoi, organizate si pastrate ca si simple informatii in memorie.

Iar acest post de observatie oferit de constiinta constituie, prin urmare, un avantaj si nu o arma.

Asadar, constiinta este mai degraba un avantaj, un soi de nou simt, decat o arma.
Poate chiar cel mai puternic simt al mintii umane...

Aceasta postare a fost editata de Cita T: 21 May 2009 - 11:45 AM

0

#26 Utilizator offline   Elias Artistul 

• Eu Sunt
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 27-October 08

Scris 21 May 2009 - 12:24 PM

Vezi postareaironic, la May 4 2009, 06:28 PM, a spus:

prima natura este Dumnezeu...a doua natura este fericirea desavarsita...a treia natura este constientizarea.

exista o singura natura si aia e Sinele Suprem - Dumnezeu, Allah, Manitu, Brahman,....
0

#27 Utilizator offline   LuciaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 21 May 2009 - 01:36 PM

Da, Sinele Suprem, Inteligenta Infinita, Dumnezeu, Mintea Dumnezeiasca, Spirit Infinit si oricum este denumit, ne atentioneaza incontinuu prin acea comanda din interiorul nostru, acel impuls"Fa ccea ce-ti spune inima, indrazneste si cunoaste"Drumul Meu, nu al tau", ca toate puterile, fie scanteie sau electricitate, are nevoie de un motor non-rezistent, sau un instrument prin care sa lucreze, omul fiind acel instrument sau motor. Urmand Calea Iubirii, revelata omenirii prin Iisus Hristos, totul se adauga apoi, pentru ca Dumnezeu este Iubire si Dumnezeu este Sursa. Dumnezeu ti se reveleaza inlauntrul tau, intr-un mod personal si intim, iti descoperi Modelul Perfect, Spiritul Interior (Sanatate, Prosperitate, Dragoste si Perfecta Expresie de Sine), devenim Una cu Dumnezeu- Constiinta Universala, Dumnezeu-Energia Creatoare, Compasiunea si Iubirea fara limite. Modelul Divin, Imaginea Perfecta a noastra exista in interiorul nostru, in Supraconstient, acea Minte Dumnezeiasca din fiecare, doar sa ne ascultam corpul si sa nu mai ignoram acel impuls. De obicei "strafulgera " prin mintea constienta(mintea carnala, muritoare, care vede asa cum pare ea sa fie, vede moarte, dezastre, boli, saracie si limitari de tot felul, impresionand subconstientul, care stiti ca-i un executant), ca un ideal intangibil, ceva ce "pare prea frumos ca sa fie adevarat", care este chiar adevaratul destin(destinatie), transmis de Inteligenta Infinita care se afla in Ea Insasi. Multi ignoram aceste atentionari si luptam pentru lucruri si situatii care nu ne apartin si care odata atinse, ne-aduc doar caderi si insatisfactii.
0

#28 Utilizator offline   danutzzz 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 01-April 06

Scris 21 May 2009 - 06:05 PM

Vezi postareaLuciaD, la May 21 2009, 02:36 PM, a spus:

Da, Sinele Suprem, Inteligenta Infinita, Dumnezeu, Mintea Dumnezeiasca, Spirit Infinit si oricum este denumit, ne atentioneaza incontinuu prin acea comanda din interiorul nostru, acel impuls"Fa ccea ce-ti spune inima, indrazneste si cunoaste"Drumul Meu, nu al tau", ca toate puterile, fie scanteie sau electricitate, are nevoie de un motor non-rezistent, sau un instrument prin care sa lucreze, omul fiind acel instrument sau motor. Urmand Calea Iubirii, revelata omenirii prin Iisus Hristos, totul se adauga apoi, pentru ca Dumnezeu este Iubire si Dumnezeu este Sursa. Dumnezeu ti se reveleaza inlauntrul tau, intr-un mod personal si intim, iti descoperi Modelul Perfect, Spiritul Interior (Sanatate, Prosperitate, Dragoste si Perfecta Expresie de Sine), devenim Una cu Dumnezeu- Constiinta Universala, Dumnezeu-Energia Creatoare, Compasiunea si Iubirea fara limite. Modelul Divin, Imaginea Perfecta a noastra exista in interiorul nostru, in Supraconstient, acea Minte Dumnezeiasca din fiecare, doar sa ne ascultam corpul si sa nu mai ignoram acel impuls. De obicei "strafulgera " prin mintea constienta(mintea carnala, muritoare, care vede asa cum pare ea sa fie, vede moarte, dezastre, boli, saracie si limitari de tot felul, impresionand subconstientul, care stiti ca-i un executant), ca un ideal intangibil, ceva ce "pare prea frumos ca sa fie adevarat", care este chiar adevaratul destin(destinatie), transmis de Inteligenta Infinita care se afla in Ea Insasi. Multi ignoram aceste atentionari si luptam pentru lucruri si situatii care nu ne apartin si care odata atinse, ne-aduc doar caderi si insatisfactii.

"Drumul Meu, nu al tau" e putin gresit spus :) Sinele suprem esti tu ... deci e drumul TAU.
Ce ar putea zice expresia zisa de tine ar fi sa urmezi propriul drum si nu drumul EGO-ului :blink:
TU esti sinele suprem si TU esti una cu Dumnezeu ... doar EGO-ul te poate face sa uiti si sa nu constientizezi asta :blink:
0

#29 Utilizator offline   LuciaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 21 May 2009 - 06:46 PM

Danut, credeam ca m-am exprimat corect. Asa am spus , Sinele Suprem esti TU, nu tu(aspectul EGO), deci ...drumul Tau(Meu), nu al meu. Cu siguranta ca ne-am pus de-acord cumva.
0

#30 Utilizator offline   danutzzz 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 01-April 06

Scris 24 May 2009 - 10:08 PM

Vezi postareaLuciaD, la May 21 2009, 07:46 PM, a spus:

Danut, credeam ca m-am exprimat corect. Asa am spus , Sinele Suprem esti TU, nu tu(aspectul EGO), deci ...drumul Tau(Meu), nu al meu. Cu siguranta ca ne-am pus de-acord cumva.

Da :P
Totul e OK acuma :spiteful:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Ierarhia si Manipularea Umanitatii Subliminal  423 33.448
Replici noi despre clarvazatori
stiu ca a mai fost un topic de genul, dar mi se pare cam vechi
Zenicholaz  17 3.355
Hot Topic (New) UNIVERSUL
PARERI
SaSuke1993  57 9.391
Hot Topic (No New) Atasamente De ce mergem la cursuri de radiestezie/inforenergie, reiki etc? nightwish  352 28.732
Hot Topic (New) Pamantul, o holograma uriasa?
pareri si idei noi?
Daemonicus  79 7.200