http://www.carm.org/lds/ldspapyri.htm
Problema cu protestantii e ca doctrina lor, respectiv traditia lor e bazata pe proteste si de aici proteste la proteste, la proteste,..... pana cand nu mai sunt decat bucatele mici. Daca Luther a construit o noua Biserica , iata ca si White a facut la fel si John Smith si altii. Totusi Lumina Sfanta apare la Ierusalim de inviere doar la ortodocsi.
Aici e Lumina Sfanta ce apare la locul invierii Mantuitorului:

Biserica Ortodoxa e Biserica infiintata de Mantuitorul nostru IIsus Hristos nu de Luther, Calvin, White, John Smith sau altii care s-a mentinut pana azi. Toate bisericile protestante s-au infiintat pe asumptia ca Portile Iadului au biruit Biserica Ortodoxa, caci daca nu s-ar fi intamplat asa, ce nevoie de noua Biserica?.
Totusi cum intelegi voi acest lucru?
Matei 16:18 18. Şi Eu īţi zic ţie, că tu eşti Petru şi pe această piatră voi zidi Biserica Mea şi porţile iadului nu o vor birui.
Aici e intrebarea mea pentru protestanti.
Au invins Portile Iadului Biserica Ortodoxa stabilita de Domnul nostru IIsus Hristos? Ce credeti despre Matei 16:18?
Daca portile iadului nu au invins Biserica Ortodoxa stabilita de Domnul nostru IIsus Hristos, de ce a fost nevoie ca sa apara noi Biserici pe care azi le numim protestante?
Daca Apostolul Pavel ne spune sa nu primim alta Evanghelie chiar daca vine la Inger de ce primesc mormonii, musulmanii si altii alta Evanghelie?
Protestantii sa vina inapoi la Biserica Ortodoxa .
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis