Luminile de drum ....INTERZISE fara motiv intemeiat ?
Scris 01 May 2009 - 11:13 AM
Scris 01 May 2009 - 11:27 AM
Faza lunga se poate folosi cand vrei, daca nu deranjeaza ceilalti participanti la trafic, adica daca e pustiu in fata ta. Deci, nu este interzisa folosirea ei.
Scris 01 May 2009 - 12:30 PM
baby7, la May 1 2009, 12:13 PM, a spus:
Aici cred că erau şi alte variante de răspuns care se potriveau alături de aceasta sau erau mai potrivite,pt. că ITP poate depinde de mai multe.
Şi dacă ai fost aşa de sigură că e corect,de ce nu i-ai spus unuia din poliţiştii care erau acolo de problema asta?
Iar luminile de drum,cred că da,se pot folosi cānd vrei dacă nu deranjează ceilalţi participanţi la trafic,cam la fel e şi cu claxonul.
Scris 01 May 2009 - 12:42 PM
In legatura cu luminile de drum .... Cand iesi din localitate trebuie sa folosesti luminile de intalnire , scrie in regulament, ==> nu folosesti luminile de drum. De asemenea pe restul drumurilor adica europene, expres, autostrazi la fel. Despre luminile de drum zice ca le folosesti doar cand esti seara pe un drum neiluminat si din sens opus nu se apropie alta masina. Eu cred ca daca un politist te vede cu faza lunga te opreste . Si mai cred ca nu e prea permisa ....doar atat ca nu scrie in regulament.
Scris 01 May 2009 - 01:33 PM
baby7, la May 1 2009, 01:42 PM, a spus:
Despre luminile de drum "zice" că le foloseşti īn funcţie de gradul de iluminare al drumului,de condiţiile meteo,etc.Nu numai noaptea.Iar atunci cānd te īntālneşti cu o altă maşină,din sens opus sau nu,sau eşti īntr-o intersecţie nedirijată,schimbi cu luminile de īntālnire.Nu īntotdeauna cānd ieşi din localitate,se folosesc cele de īntālnire.
Se sancţionează īn special folosirea incorectă a luminilor de drum,adică dacă nu schimbi cu luminile de īntālnire īn situaţiile de mai sus.Şi da,te opreşte dacă circuli ziua(cer senin) cu fază lungă,primeşti amendă.
Dar dacă o luăm aşa,cāte sensuri poate avea a le folosi fără motiv(fază scurtă sau nu), poate fi discutabil şi se poate abera pānă māine.Mă rog,sper totuşi că a fost o greşeală a calculatorului şi că nu sunt ei atāt de stupizi.Mai ales că spui că n-ai găsit īn Codul rutier nimic referitor la asta.Şi nu cred că mai ai ce să faci acum.Era bine dacă erai sigură pe tine la examen şi spuneai atunci de confuzie.
Aceasta postare a fost editata de Alexeevna: 01 May 2009 - 01:38 PM
Scris 01 May 2009 - 01:48 PM
Scris 01 May 2009 - 01:56 PM
Scris 01 May 2009 - 02:11 PM
Si mda .... intrebarile sunt foarte aiurea .....
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Poate fi revocat un contract de donatie? | bwb | 10 | 16.532 |
|
Relatia stat-individ
Ce trebuie sa faca statul roman pentru noi, si noi pentru el |
williamwallace | 44 | 8.119 |
|
ajutor...am luat teapa ! | Tony_da_Man | 15 | 3.689 |