sau Inregistrare

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Gripa porcina - H1N1 Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Penetrat0r 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 25-April 09

Scris 30 April 2009 - 12:01 AM

Ce credeti, vom ajunge ca in evul mediu pe vremea ciumei cu geamurile si usile batute in scanduri?

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...ina-se-apropie/

Aceasta postare a fost editata de Penetrat0r: 30 April 2009 - 12:03 AM

0

#2 Utilizator offline   DarkBringer 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-June 06

Scris 30 April 2009 - 12:06 AM

Ar fi prea frumos ca sa fie adevarat. Ganditi-va ca toti porcii sunt in parlament si acolo ar trebui sa fie centrul fiecarui focar.
0

#3 Utilizator offline   anonimpamantean 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 28-February 09

Scris 30 April 2009 - 07:56 AM

Vezi postareaDarkBringer, la Apr 30 2009, 01:06 AM, a spus:

Ar fi prea frumos ca sa fie adevarat. Ganditi-va ca toti porcii sunt in parlament si acolo ar trebui sa fie centrul fiecarui focar.

:spiteful:
partea nashpa este ca nu porcii sunt afectati de acest virus, ca deobicei.
0

#4 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 30 April 2009 - 08:34 AM

eu cred ca virusul acesta a fost indelung.... "creat"
0

#5 Utilizator offline   MoselAnca 

• Schwarze Schaf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-April 07

Scris 30 April 2009 - 08:49 AM

Citeaza

Si i-a fost dat drumul exact la momentul potrivit...
0

#6 Utilizator offline   anonimpamantean 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 28-February 09

Scris 30 April 2009 - 09:31 AM

"Ministrul sănătăţii din Indonezia, Siti Fadillah Supari, a acuzat de crearea acestui virus marile laboratoare de inginerie genetică din lume, care ar fi avut īn intenţie sporirea profiturilor companiilor farmaceutice, drastic diminuate de criza mondială.

Virusul H1N1 al gripei porcine a fost creat artificial īn laboratoarele de inginerie genetică din ţările occidentale, īn scopul creşterii profiturilor companiilor farmaceutice', a afirmat ministrul indonezian al sănătăţii, īn opinia căruia statele occidentale şi īn primul rānd SUA inventează special noi virusuri, pe care apoi le răspāndesc īn ţările īn curs de dezvoltare, īntre care şi īn Indonezia. Mai mult, responsabila de la Jakarta consideră că această combinare a proprietăţilor virusului suscită suspiciunea că ar fi vorba de o formă de armă bacteriologică, potrivit Mignews.

Experţii economişti afirmau anterior că răspāndirea gripei porcine pe glob a condus la creşterea bruscă a valorii acţiunilor marilor companii farmaceutice de pe mapamond. Īn afară de aceasta, escaladarea panicii legate de gripa porcină, īn condiţiile īn care anual īn lume mor mii de persoane din cauza gripei obişnuite, ar fi īn interesul marilor puteri, cum ar fi SUA, unde atenţia opiniei publice a fost deviată de la criza economică la riscul extinderii epidemiei gripei porcine pe teritoriul american, unde miercuri s-a anunţat moartea unei persoane contaminate cu H1N1."

"După cum relatează Mignews, a fost identificat şi epicentrul epidemiei - sătucul La Gloria, unde se află una din cele mai importante crescătorii de porci din Mexic. Tocmai aici, susţin autorităţile mexicane, a fost depistat primul caz de contaminare cu virusul H1N1, simptomele apărānd īn cazul unui băieţel de 4 ani. Īn ciuda faptului că acesta este īn viaţă şi s-a refăcut complet, se crede că tocmai el ar putea fi cel care a răspāndit virusul.

Temerile legate de apariţia unor pandemii sunt asemănătoare celor legate de terorism: cineva are un interes īn a le promova. O spune cotiidianul britanic The Guardian."

mai multe informatii pe

http://www.badin.ro/2009/04/gripa-porcin-o...mpaniilor-.html

bambilici pandemic pe seama noastra.
Unele oficialitati au curajul de a spune ceea ce cred despre virusului "porcin" care nu este deloc "porcin" ci un gulas american, alte oficialitati nu.
Informatii contradictorii, certitudini vax cu o exceptie - antivirusul nu va fi gata mai devreme de luna septembrie :spiteful:
0

#7 Utilizator offline   Obsoletus 

• Maximus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-January 09

Scris 30 April 2009 - 09:35 AM

Vezi postareaAnca/Maria, la Apr 30 2009, 09:34 AM, a spus:

Da...da, l-o facut "masonii :spiteful: " special pentru tine :blink:

Si acuma tre sa-ti cumperi vaccinu... d-apoi aia care vor sa te omoare iti spun ca vaccinu e otrava. :crazy:

Aceasta postare a fost editata de Toranagasama: 30 April 2009 - 09:42 AM

0

#8 Utilizator offline   MoselAnca 

• Schwarze Schaf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 30 April 2009 - 09:56 AM

Tora, fara suparare si fara sa-i amestecam pe masoni si bubuli si mai stiu eu ce extraterestrii mov in ecuatie... de ce crezi tu ca de fiecare data cand situatia social-economica e de rahat, apare cate un virus sau o alta amenintare?
0

#9 Utilizator offline   Obsoletus 

• Maximus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-January 09

Scris 30 April 2009 - 10:25 AM

Vezi postareaAnca.S, la Apr 30 2009, 10:56 AM, a spus:

Tora, fara suparare si fara sa-i amestecam pe masoni si bubuli si mai stiu eu ce extraterestrii mov in ecuatie... de ce crezi tu ca de fiecare data cand situatia social-economica e de rahat, apare cate un virus sau o alta amenintare?

Sincer, eu efectiv nu vad nici o legatura intre partea economica si virus/amenintare... Tu ce crezi ?

Cat despre generalitatea si principiul intrebarii tale trebuie sa afirm ca asa trebuie sa se intample ! Nu se poate sa fie bine si frumos tot timpul ,CREATORUL reprezinta binele si raul,ying-yang,yhwe si lucifer in acelasi timp=>Binele si Raul vin intotdeauna impreuna...si in general raul e cauzat de frica{asta v-o poate spune si arabu crestin-budist =vali :blink:}...

Deci,ideal, ar fi bine sa nu va mai tremure chilootii pe voi si sa deveniti paranoici de fiecare data cand apar "stiiri" de genul asta. :spiteful:
0

#10 Utilizator offline   MoselAnca 

• Schwarze Schaf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 30 April 2009 - 10:42 AM

Mie nu-mi tremura nimic :spiteful: dar ma innebunesc astia la TV ca nu se mai discuta altceva decat de virusi si antivirusi..

De ex pana saptamana trecuta, se discuta aici despre criza economica, toata ziua si pe toate posturile... acum exista o amenintare mai acuta decat somajul, exista H1N1, care a aparut asa... din senin, gata mutat sa se transmita de la om la om...

Personal nu imi e teama de virus, si daca stau sa ma gandesc bine si criza economica m-a afectat intr-un mod pozitiv, adica mi-au crescut vanzarile la cartile la mana a II-a , probabil ca acum au sa inceapa si pietrele din biblioteca (cartile de medicina) sa se vanda :crazy: dar ma gandesc ca in Hamburg, unde cica au depistat primul caz de H1N1 probabil ca oamenii au alte prioritati si isi pun mai putine intrebari despre situatia fondului de pensii si de somaj in cazul in care alte cateva milioane de oameni isi vor pierde locul de munca... iar casele de sanatate au sa fie mai putin injurate pt proasta gestionare a banilor si situatia spitalelor, atata timp cat exista Tamiflu.

Asta e rationamentul meu, pe alocuri irational :blink:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse